Madeira, Funchal: Dorisol Buganvilia Studio Hotel 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
423782
Utolsó frissítés:
2025.03.15. (Szo)
8 nap/7 éj
532 175 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Buganvilia Studio Hotel ideális olyan vendégek számára, akik kényelmes nyaralást szeretnének egy jó elhelyezkedésű szállodában, közel minden létesítményhez. A Dorisol komplexum részeként a szálloda lehetővé teszi, hogy élvezze az összes meglévő szolgáltatást: szabadtéri és fedett uszoda, edzőterem, teniszpálya, gyógyfürdő, bár és étterem.

Távolságok
Strand: 900m Óceán: 900m

Fekvés
A Buganvilia Studio Hotel Lido turisztikai negyedében, Funchalban helyezkedik el. Éttermek, bárok, üzletek és szupermarketek találhatók a közelben. Mindössze 20 km-re fekszik Madeira nemzetközi repülőterétől, 2 km-re Funchal történelmi központjától és 5 perces sétára a tengerparttól és a Lido úszókomplexumtól. A szálloda saját parkolóval rendelkezik a vendégek számára.

Szállás
A Studio Standard szobák erkéllyel, mikrohullámú sütővel, ingyenes internettel, káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval felszereltek. A Superior Studio szobák tengerre néző erkéllyel és oldalsó tengerre néző kilátással, mikrohullámú sütővel, ingyenes internettel, káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval felszereltek.

Elhelyezés
Standard stúdió Szoba mérete: 23 nm Kilátás: város vagy táj vagy kert vagy medence A Studio Standard erkéllyel, teljesen felszerelt konyhasarokkal és saját fürdőszobával rendelkezik. Minden stúdióban kábel TV található.Superior stúdió kilátással a tengerre Szoba mérete: 23 nm Kilátás: tenger A stúdió tengerre néző erkéllyel, mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel ellátott, teljesen felszerelt konyhasarokkal, valamint saját fürdőszobával rendelkezik. Ezt a stúdiószobát 2021-ben újították fel.

Étkezés
Az étterem nemzetközi ételeket szolgál fel változatos svédasztalos kínálattal, húsételekkel, halakkal, különféle salátákkal és desszertekkel.

Szolgáltatások
Spa kezelések, Jacuzzi, szauna, fedett fűtött medence, Edzőterem, Nem dohányzó szobák Bár Ingyenes wifi

Sport és szórakozás
Fittneszközpont, 2 medence (egyik fűtött), Privát medence





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|