Madeira, Funchal: Barcelo Funchal Oldtown 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
406390
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
820 277 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Funchal központjában található ez a csodálatos, 2023-ban nyílt 5 csillagos szálloda, mely modern környezetben, fenséges szolgáltatásokkal várja Önt is. A hotel minden pontjából árad a luxus és a szépség. Töltődjön fel és élvezze Funchal látványosságait Barcelo Funchal Oldtownban.

Távolságok
Óceán: 500 m, Strand: 5000 m

Fekvés
Funchal központjában, a kikötő közelében található az 5 csillagos Barcelo Funchal Oldtown. Sétatávolságra található a kikötő, a Christiano Ronaldo múzeum és Parque de Santa Catalina is. A közelben több étterem, bolt és bár is található.

Szállás
Ez a 2023-ban nyitott 111 szobás szálloda rendkívül exklúzív, összesen 111 szobával rendelkezik, melyek minden kényelmi extrát tartalmaznak. A hotelben 2 étterem és 2 bár is található, melyek közül az egyik egy csodás panoráma bár a szálloda tetején, így lélegzetellálító kilátásban csodálhatja meg Funchalt.

Elhelyezés
Deluxe szoba: Szoba mérete: 22 m2 Kilátás: kert vagy utca Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésVárosra néző deluxe szoba: Szoba mérete: 22 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésCsaládi szoba: Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésJunior lakosztály: Szoba mérete: 28 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésLakosztály: A szálloda legexklúzívabb szobatípusa azoknak, akik a legnagyobb kényelmet keresik. Szoba mérete: 35 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztés, nappali

Étkezés
Bordadeira étterem: A hagyományos madeirai tradíciók által ihletett étterem látványos, modern és hangulatos dekorációval fogja meglepni Önt. Az étterem B-LikEat reggelit kínál, amely svédasztalos reggeli bio- és szezonális helyi termékek köré épül. A B-LikEat a népszerű foodie trendeket testesíti meg, hogy ízletes, egészséges, változatos, kiváló minőségű és nagyon csábító reggelit kínáljon. Noz Café étterem: Modern étterem és kávézó egyben, melynek van egy csodás terasza is, ahonnan csodálhatja a várost. B-Heaven rooftop bár: A szálloda legexklúzívabb pontja, mely a legfelső emeleten helyezkedik el. A legjobb kilátás és a legfinomabb italok várnak Önre. Atelier Lobby bár: Elegáns 2 szintes bár, ahol könnyed falatokat és különleges italokat kóstolhat meg.

Szolgáltatások
Wifi, medence, akadálymentesített, szobaszerviz, széf, fitneszközpont





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|