Mexikó, Playa del Carmen: Ocean Maya Royale , all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
520002
Utolsó frissítés:
2024.12.03. (K)
11 nap/10 éj
990 450 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Jellemzők
A H10 szállodalánchoz tartozó 5 csillagos szálloda felnőttek (18 év felett) nyaralására szakosodott. Felújított szobákkal, változatos étkezési lehetőségekkel, tematikus éttermekkel és különféle szabadidős szolgáltatásokkal, közvetlenül a tengerparton várja vendégeit.

Fekvése
Az Ocean Maya Royale a Riviera Maya tengerpartján, a mexikói Karib-térség szívében, Playa del Carmen közelében található. Cancun repülőtértől 46 km-re helyezkedik el.

Szolgáltatások


Strand:
A szálloda közvetlenül a tengerparton található, mely a tökéletes helyszín a karibi napsütés kedvelőinek.

Sportok és szórakozás
: Az Ocean Maya Royale üdülőhely 2 medencével, valamint a szolgáltatások széles skálájával biztosítja a vidám nyaralást. Élvezze a vízisportokat a gyönyörű Karib-tengeren, vagy játsszon egy élénkítő tenisz party-t, vagy strandröplabdát! A barátságos személyzet gondoskodik arról, hogy a kedve szerint aktívan vegyen részt a nappali és éjszakai szórakoztató programokon. Ha szereti a búvárkodást, a helyszíni világszínvonalú búvárközpont felár ellenében búvárleckéket, valamint különféle búvár és snorkeling kirándulásokat szervez. A Despacio Spa Centre, tökéletes a test és a lélek kényeztetésére.

Gasztronómia és éttermek:
A szálloda területén 6 étterem és 4 bár áll a vendégek rendelkezésre, melyek helyi, japán, olasz, és nemzetközi fogásokkal kínálnak ínyenc élményeket a vendégek részére.

További szolgáltatások:
A hotel teljes területén ingyenes a Wi-Fi szolgáltatás.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sargasso vagyis tengeri fű áprilistól októberig a tengerpartokon megjelenő hínár vagy moszat, melyet a tengervíz hullámai sodornak a partra. Az időjárástól függően április előtt és október után is észlelhető. A szállodák nagy erőkkel takarítják a partokat, mindazonáltal a jelenség kellemetlenséget okozhat a strandoló, fürdőző utasoknak.




 
Töltődik a foglalási lap
Mexikó utazás, nyaralás Playa del Carmen utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|