Madeira, Funchal: Barcelo Funchal Oldtown 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
406390
Utolsó frissítés:
2024.10.22. (K)
8 nap/7 éj
643 312 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Leírás
Funchal központjában található ez a csodálatos, 2023-ban nyílt 5 csillagos szálloda, mely modern környezetben, fenséges szolgáltatásokkal várja Önt is. A hotel minden pontjából árad a luxus és a szépség. Töltődjön fel és élvezze Funchal látványosságait Barcelo Funchal Oldtownban.

Távolságok
Óceán: 500 m, Strand: 5000 m

Fekvés
Funchal központjában, a kikötő közelében található az 5 csillagos Barcelo Funchal Oldtown. Sétatávolságra található a kikötő, a Christiano Ronaldo múzeum és Parque de Santa Catalina is. A közelben több étterem, bolt és bár is található.

Szállás
Ez a 2023-ban nyitott 111 szobás szálloda rendkívül exklúzív, összesen 111 szobával rendelkezik, melyek minden kényelmi extrát tartalmaznak. A hotelben 2 étterem és 2 bár is található, melyek közül az egyik egy csodás panoráma bár a szálloda tetején, így lélegzetellálító kilátásban csodálhatja meg Funchalt.

Elhelyezés
Deluxe szoba: Szoba mérete: 22 m2 Kilátás: kert vagy utca Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésVárosra néző deluxe szoba: Szoba mérete: 22 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésCsaládi szoba: Szoba mérete: 30 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, fürdőköpeny, törölközők, papucs, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, síkképernyős tévé, kanapéágy, ébresztésJunior lakosztály: Szoba mérete: 28 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztésLakosztály: A szálloda legexklúzívabb szobatípusa azoknak, akik a legnagyobb kényelmet keresik. Szoba mérete: 35 m2 Kilátás: kert vagy utca vagy város Felszereltség: Wifi, ingyen pipereholmi, zuhany, törölközők, hajszárító, kézfertőtlenítő, légkondicionálás, széf, minibár, vízforraló, íróasztal, ülősarok, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében, ébresztés, nappali

Étkezés
Bordadeira étterem: A hagyományos madeirai tradíciók által ihletett étterem látványos, modern és hangulatos dekorációval fogja meglepni Önt. Az étterem B-LikEat reggelit kínál, amely svédasztalos reggeli bio- és szezonális helyi termékek köré épül. A B-LikEat a népszerű foodie trendeket testesíti meg, hogy ízletes, egészséges, változatos, kiváló minőségű és nagyon csábító reggelit kínáljon. Noz Café étterem: Modern étterem és kávézó egyben, melynek van egy csodás terasza is, ahonnan csodálhatja a várost. B-Heaven rooftop bár: A szálloda legexklúzívabb pontja, mely a legfelső emeleten helyezkedik el. A legjobb kilátás és a legfinomabb italok várnak Önre. Atelier Lobby bár: Elegáns 2 szintes bár, ahol könnyed falatokat és különleges italokat kóstolhat meg.

Szolgáltatások
Wifi, medence, akadálymentesített, szobaszerviz, széf, fitneszközpont





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|