Karibi nyaralás Mexikóban - szilveszteri csoportos utazás Cancúnba 2024.12.30.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
474277
Utolsó frissítés:
2024.12.30. (H)
9 nap/8 éj
1 119 000 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Cancún a legkiválóbb hely, amennyiben a Yucatán-félszigetet szeretnénk kicsit alaposabban felfedezni, és mindeközben a pihenésre is szánnánk némi időt egy jó minőségű, kényelmes 5*-os szállodában. A közeli mexikói kincsek mindenki számára vonzó célpontot jelentenek. A Karib-tenger partján fekvő üdülőparadicsom színvonalas szolgáltatásokkal, és hosszú, fehérhomokos tengerparttal várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Úszhatunk a türkizkék tengerben, élvezhetjük az all inclusive szolgáltatást nyújtó szálloda programjait, a mexikói konyha remekeit és kirándulhatunk a maja indiánok piramisaihoz. Egy dolog biztos: kulturálisan és napfénnyel is feltöltődünk Mexikóban!

Az út kiemelt értékei:

  • Utazás kényelmes menetrenddel a Lufthansa menetrend szerinti járataival
  • Választható szállások 5*-os, tengerparti szállodákban Cancúnban
  • Kellemes nyaralóidő szilveszterkor
  • Lehetőség a Yucatán-félsziget kincseinek a felfedezésére
  • Helyi, magyar nyelvű idegenvezetés a fakultatív programok során

 

Választható szállások:
Grand Oasis Palm Hotel 5*
Ez a szálloda kiváló választás, amennyiben tartalmas családi nyaralásra vágyunk: saját fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta tenger, széles gasztronómiai kínálat, és számos szórakozási lehetőség kicsiknek és nagyoknak. A Zona Hotelera területén található szállodakomplexum többek között saját tengerparttal, mexikói és nemzetközi fogásokat kínáló éttermekkel és bárokkal, szabadtéri medencével, squash- és teniszpályákkal, valamint wellnessrészleggel várja a vendégeket. A mexikói stílusban berendezett szálláshelyen több típusú szoba közül választhatunk: standard szoba, superior szoba (a felsőbb emeleteken található), családi szoba. Mindegyik felszereltségéhez hozzátartozik a légkondicionáló, síkképernyős tv, minibár, kávéfőző.

GR Solaris Cancún 5*
A szállás Cancún tengerparti üdülőkörzetében, a repülőtértől mindössze 15 perces autóútra található. A közvetlen tengerparti, all inclusive hotel kiváló választás, amennyiben pihenésre és feltöltődésre vágyunk. Az aktív kikapcsolódásra vágyók is válogathatnak a különböző szórakozási lehetőségek között. A gyerekek számára gyerekklub saját mini medencével, míg a felnőttek számára külön medence, jacuzzi, vízi sportok, edzőterem és teniszpálya teszi teljessé az itt tartózkodást. A szálloda területén található öt étteremben mindenki biztosan megtalálja a saját ízlésének megfelelő falatokat, legyen szó a hagyományos mexikói konyháról, vagy 'fine dining'-ról.
A deluxe szobákban minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a nyaralást: tea- és kávéfőző, minibár, légkondiconáló, széf, vasaló, síkképernyős tv. A szobákban négy fő is kényelmesen elfér. Foglalható a standard deluxe szoba mellett lagúnára néző, és óceánra néző szobatípus is.

Programok:

december 30. hétfő
Elutazás a Lufthansa légitársaság járataival Cancúnba (Budapest-Frankfurt 06:10-08:00, Frankfurt-Cancún 10:25-16:20). Érkezést követően a szállás elfoglalása.

december 31. kedd
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Félnapos városnézés Cancúnban
Cancún a Riviera Maya turistaövezet központja, amelynek jelentése maja nyelven „kígyófészek”. A kirándulás során megismerkedünk a város történetével, jelentős látnivalóival, valamint lehetőség nyílik a helyi piacon a legértékesebb szuveníreket beszerezni. A program ára 75 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

január 01. szerda
Szabadidő és pihenés a tengerparton.

január 02. csütörtök
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Fakultatív kirándulás Chichen Itzába
Ezt a napot a Yucatán-félsziget egyik legérdekesebb látnivalójának a felfedezésével töltjük. A legjelentősebb maja város, Chichen Itza a dzsungel középen található, a régi civilizáció és egyben véres események emlékét őrzi. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő romváros legfontosabb épülete a főpiramis, amelyet Kukulkánnak, a kígyóistennek szenteltek, ez egyben a világ hét új csodájának az egyike. Hazafelé egy rövid megállót tartunk Valladolid spanyol koloniális városában. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 145 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

január 03. péntek
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás a Xcaret parkba
A Xcaret park Mexikó egyik legnagyobb természetes vízi élményparkja, ahol egy felejthetetlen napot tölthetünk el. A különleges elhelyezkedésének köszönhetően a dzsungelben fürdőzhetünk föld alatti folyóban, vagy cenote-ban, mindemelett pedig megismerkedhetünk közelebbről a mexikói hagyományokkal, kultúrával, és népi szokásokkal. A program ára 140 EUR/fő-től, a belépőjegy típusának függvényében, helyszínen fizetendő.

január 04. szombat
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Cobába és Tulumba
Cobá még Chichen Itzá előtt a legnagyobb maja város szerepét töltötte be, és ma értékes régészeti lelőhely. A hatalmas területe miatt biciklivel járjuk be a romvárost, majd felmászunk a legmagasabb rom tetejére, hogy a lenyűgöző kilátásban gyönyörködhessünk. Ezt követően egy közeli cseppkőbarlangban, vagyis ’cenote’-ben hűsítjük le magunkat. Folytatjuk utunkat Tulumba, amely más maja városokkal ellentétben közvetlenül a fehérhomokos tengerpart mellett épült. A kastély, az alászálló istenség temploma, a szél temploma és a freskók temploma csodás környezetben található és időutazásra invitálja a látogatókat. A program a transzfer és az idegenvezetés mellett tartalmazza az ebéd árát. A program ára 135 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

január 05. vasárnap
Egész napos szabad program vagy fakultatív program lehetőség.

Egész napos kirándulás Isla Mujeres szigetére
Ezen a napon a világ 10 legszebb tengerpartja közé tartozó Playa Nortén élvezhetjük a napsütést. Gyönyörű fehérhomokos strand, kristálytiszta kék víz és zöld pálmafák köszöntik a látogatókat. Reggel katamaránnal kelünk útra a szigetre, majd golfkocsival járjuk körbe, és felfedezzük a történelmét, valamint a legizgalmasabb helyeit. A program ára 160 EUR/fő, helyszínen fizetendő.

január 06. hétfő
Délig kijelentkezés a szállodából, szabadidő. Délután transzfer a repülőtérre és hazautazás a Lufthansa légitársaság járataival (Cancún-Frankfurt 18:05-10:15, Frankfurt-Budapest 12:20-13:55).

január 07. kedd
Hazaérkezés Budapestre.

Az ár tartalmazza:

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Cancún útvonalon a Lufthansa légitársaság járataival, egy átszállással
  • Repülőtéri illetékek
  • Utasonként egy darab max. 55x40x23 cm-es kézipoggyász, valamint egy darab max. 23 kg-os feladott poggyász
  • Szállás hét éjszakára a választott szállodában, kétágyas szobában
  • All inclusive ellátás
  • Repülőtéri transzferek magyar nyelvű asszisztenciával

Az ár nem tartalmazza:

  • Helyi idegenforgalmi adó, mely Cancúnban a szállodában távozáskor fizetendő (kb. 6 USD/szoba/éjszaka)
  • Visitor tax kilépési illeték, mely Cancúnhoz tartozó tartományban fizetendő: 11 USD/fő
  • Ajánlott szervizdíj (a helyszínen fizetendő): összesen 50 USD/fő




 
Töltődik a foglalási lap
Mexikó utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|