Osaka

A Osakai Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Osakai , a Osakai legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 37 utazás közül választhat.

Osakai foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Osaka utazás TOP 10

Osaka úti célok

Az összes Osaka »

Osaka

Az összes Osaka »

Osaka ismertetőOsaka üdülőhelyek

 

Osaka foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Osaka »

Osaka leírásVízum, követség

Magyar állampolgár megfelelő anyagi fedezet felmutatása mellett legfeljebb három hónap időtartamra vízummentesen utazhat Japánba.

A vízummentesség nem vonatkozik munkavállalás, letelepedés, hasznot hajtó nyilvános szórakoztatás (beleértve a sportot is), tanulmányok folytatása vagy a foglalkozásának gyakorlása céljából, illetőleg a 90 napot meghaladó tartózkodásra érkező személyekre. A japán konzuli hatóságok ebbe a kategóriába tartozó személyeknek a vízum kiadásáért semmiféle díjat nem számolnak fel.

Az útlevélnek a tervezett tartózkodást követően még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Japánban a Magyarországon kiállított nemzetközi jogosítványt nem fogadják el. Magyar állampolgár az érvényes, a magyar nagykövetség által hitelesített japán fordítással ellátott jogosítványa bemutatása után a rendőrségen kiegészítő vizsgát letéve juthat hozzá a Japánban érvényes gépjármű vezetői engedélyhez.

A turizmus céljából magánútlevéllel beutazni kívánóknak az alábbi iratokat kell bemutatniuk: 1., az ország elhagyására hivatott érvényes menetjegyet, vagy az azt helyettesítő igazolást, 2., az ország elhagyásakor érvényes útlevelet, 3., az országban való tartózkodás alatt felmerülő összes költség megtérítését bizonyítani képes hivatalos igazolást, bankkártyát vagy okiratot.

Fontos figyelmeztetés:
A 2000. február 18-án életbe lépett új idegenrendészeti törvény értelmében az illegális tartózkodás Japánban bűncselekménynek minősül.

Ha a hatóságok a külföldit kiutasítják Japánból illegális ott-tartózkodás miatt, akkor a külföldi 5 évig nem léphet be újra az országba.

A tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldinek az országból való kilépés előtt un. \"visszatérési engedély\" \"Reentry Permit\"-t kell kérnie, melynek érvényességi ideje nem haladhatja meg a hatóságok által engedélyezett teljes tartózkodási időt, de legfeljebb 3 évig lehet érvényes.

További információ a budapesti japán nagykövetség, valamint a japán külügyminisztérium internetes honlapján található.

Osaka foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Osaka adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|