Visit Japan

Ablak a Világra - Utazási magazin


Visit Japan
Kapcsolódó utazások

A Malév a oneworld szövetség tagjaként szerepet vállal a japán állam Visit Japan kampányában, így a Malév utasai kedvező áron repülhetnek a japán fővárosba a magyar és a japán légitársaság járatain.

A Malév a oneworld szövetség tagjaként szerepet vállal a japán állam Visit Japan (Yokoso Japan) turisztikai kampányában, amelyet a légiszövetség éves nemzetközi sajtókonferenciáján mutattak be Tokióban.
A világ vezető légiszövetsége és tíz taglégitársasága saját márkaerejük hozzáadásával népszerűsítik Japánt, hirdetésekkel, törzsutasaiknak szóló hírlevelekkel, fedélzeti magazin és videó vetítésével hívják fel az utasok figyelmét Japánra, mint vonzó úticélra, másrészt kedvező árakat is kínálnak utasaiknak.
Így a Malév utasai is kedvező áron repülhetnek a japán fővárosba a magyar és a japán légitársaság járatain, európai (Amszterdam, Frankfurt, London, Milánó, Róma és Párizs) átszállással, gyors és kényelmes csatlakozással. Tokió mellett a Malév utasoknak szóló kínálatban szerepel még Saporro, Nagoya és Fukuoka is.

Forrás: FigyelőNet


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek