Fülöp-szigetek hajóút

A Fülöp-szigeteki hajóút Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Fülöp-szigeteki hajóút, a Fülöp-szigeteki hajóút legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 7 utazás közül választhat.

Fülöp-szigeteki hajóút foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Fülöp-szigetek utazás TOP 10

Fülöp-szigetek úti célok

Az összes Fülöp-szigetek hajóút »

Fülöp-szigetek

Az összes Fülöp-szigetek hajóút »

Fülöp-szigetek ismertetőFülöp-szigetek üdülőhelyek

Fülöp-szigetek beszámolók

18291 megtekintés - nincs értékelés
Közlekedés  a Fülöp-szigeteken

Közlekedés a Fülöp-szigeteken

Manila, Fülöp-szigetek, Luzon, Ischia-sziget
Mint sok más ázsiai országban a Fülöp-szigeteken is meglehetősen dekoncentrált a közlekedés. Ez persze lehetne rossz is, azonban meglepő módon ez igen nagyfokú szabadságot jelent; bárhonnan bárhová szinten azonnal indulnak buszok, dzsipnik, motorok, biciklik vagy bármi ami A-ból B pontban való eljutásra hasznosítható.A Fülöp-szigetek a dzsipnik kifejlesztésével írták be magukat a közlekedés-innováció egyetemes történetébe. A dzsipnik fülöp-szigeteki specialitások. Ott tervezik és építik [...]

A teljes bejegyzés

Fülöp-szigetek hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Fülöp-szigetek utazási magazin

A világ egyik legfurcsább étele

Sok különleges ételféleséget láttunk már, de a főtt kacsaembrió szinte mindenen, még a sült tarantula pókokon is túl tesz. A Fülöp-szigeteki finomság, a balut, a főtt tojás egy igen érdekes változata. Számunkra lehet, hogy riasztó, de az itt élőknek igazi csemege.A filippínók kedvenc viagrája a balut. Azt tartják a kacsaembrióról a helyiek, hogy növeli a férfi potenciált. A külföldiek, akik megkóstolták valószínűleg inkább valami mást éreztek, de elmondásuk szerint az íze jobb volt, mint a kinézete ígérte, habár csak egy picivel.Tojást sokan sokféleképpen esznek, de a Fülöp-szigeteken egészen speciálisan készítik a kacsatojást: megvárják míg kifejlődik benne az embrió, és akkor főzik meg. Csilivel, fokhagymával, ecettel ízesítve szolgálják fel, és az ínyencek felfalják az egészet csőröstől, szárnyastul, majd leöblítik egy korsó hideg sörrel.A piacokon nagy hűtőládákból kínálják a főtt kacsatojásokat, ehhez az ételhez nem kell engedély. [...]
Teljes cikk

Cebu, mitől olyan különleges?!

A Fülöp-szigetek egy különleges hely. Ha valaki csupán turistakent jön az országba és csak a turistás helyeket látogatja meg, akkor a hihetetlen szép helyeket fedezheti fel. Viszont, ha valaki kicsit több időt szán az ország alaposabb megismerésére, látja a kettősséget is az országban: a nyomornegyedeket és a milliókat érő panziókat. A nagyvarosokban nagyon nagy a forgalom és az élet sokkal gyorsabb és feszültebb. A kisebb helyeken, a városokon kívül, sokkal kellemesebb és \"lelassult\" az élet. Az viszont biztos, hogy bármelyik részén az országnak mindenki megtalálja, ami számára fontos egy kellemes kikapcsolódáshoz: tengerpartot, vásárlást, éttermeket, szórakoztató központokat, stb.Cebu a Fülöp-szigetek egyik legismertebb és legnépszerűbb szigete, mely alkalmat ad a tökéletes kikapcsolódásra, de a búvárkodás és a golf szerelmeseit is rengeteg lehetőség csábítja. A sziget gazdag látnivalókban, a városokban piacok, bevásárlóközpontok, bárok, éttermek sokasága várja a szórakozni [...]
Teljes cikk
Fülöp-szigetek hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Fülöp-szigetek hajóút »

Fülöp-szigeteki programok, fesztiválok, ünnepek

február
12

Kínai Hold Újév

A Kínai Hold Újév a keleti világ minden bizonnyal legszélesebb körben megtartott ünnepe, vagy még inkább - tekintettel három hétig tartó hosszára - ünnepi szezonja.
2021.02.12


/
 

Fülöp-szigetek hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Fülöp-szigetek hajóút »

Fülöp-szigetek leírásVízum, követségFülöp-szigetek adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|