Cebu, mitől olyan különleges?!

Ablak a Világra - Utazási magazin


Cebu, mitől olyan különleges?!
Kapcsolódó utazások

A Fülöp-szigetek egy különleges hely. Ha valaki csupán turistakent jön az országba és csak a turistás helyeket látogatja meg, akkor a hihetetlen szép helyeket fedezheti fel.

Viszont, ha valaki kicsit több időt szán az ország alaposabb megismerésére, látja a kettősséget is az országban: a nyomornegyedeket és a milliókat érő panziókat. A nagyvarosokban nagyon nagy a forgalom és az élet sokkal gyorsabb és feszültebb. A kisebb helyeken, a városokon kívül, sokkal kellemesebb és "lelassult" az élet. Az viszont biztos, hogy bármelyik részén az országnak mindenki megtalálja, ami számára fontos egy kellemes kikapcsolódáshoz: tengerpartot, vásárlást, éttermeket, szórakoztató központokat, stb.

Cebu a Fülöp-szigetek egyik legismertebb és legnépszerűbb szigete, mely alkalmat ad a tökéletes kikapcsolódásra, de a búvárkodás és a golf szerelmeseit is rengeteg lehetőség csábítja.

A sziget gazdag látnivalókban, a városokban piacok, bevásárlóközpontok, bárok, éttermek sokasága várja a szórakozni vágyókat. A fehér homokos, pálmafákkal tarkított tengerpartok, a végtelen kék víz elbűvöli a pihenés, napozás, fürdőzés kedvelőit.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   Kapcsolódó utak


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek