Karneválok kavalkádja

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
132534
Utolsó frissítés:
2022.02.18. (P)
4 nap/3 éj
93 198 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
1. nap: Budapest-NizzaElutazás Budapestről kora hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel Szlovénián és Olaszországon keresztül a Franciaország déli partvidékére. Érkezés a szállodába az esti órákban. (* A késői érkezés miatt a mai napon nincs vacsora!)2. nap: Eze-Cannes-Nizza-VirágfesztiválReggeli a szállodában, majd utazás a Côte d’Azur mesés tájaira. Első megállónk a Nizzától 7km-re található Eze kisvárosa a turisták gyöngyszeme. A városka mint egy sasfészek, úgy uralja a tengert az impozáns, csodálatos sziklafal tetejéről. Látogatás egy parfümgyárban majd továbbutazás Cannes-ba. Belvárosi séta majd programunk a Francia riviéra fővárosában folytatódik. A délutáni órákban csatlakozás a virágkarnevál forgatagához (Virágok Csatája) majd buszos és gyalogos városnézés Nizza belvárosában: orosz negyed, Promenade des Anglais, közös séta az óvárosban, majd szabadidő. Az esti órákban ismét visszatérünk a karnevál világába: részvétel a kivilágított felvonuláson. Visszaérkezés a szállodába a késő esti órákban!3. nap: Monaco-Menton-CitromfesztiválLátogatás Monaco-ba. Óceanográfiai múzeum, megtekintése, séta a hercegi palotához, majd Monte-Carlon keresztül a francia riviéra egyik leghangulatosabb kisvárosába Menton-ba, a Citromfesztivál helyszínére utazunk. A város, hegyoldalba kúszó keskeny utcáival, jellegzetes olaszos hangulatot árasztó óvárosával már a XIX. sz.-ban az Azúrpart egyik gyöngyszemévé vált. Délután a lenyűgöző, citromból és narancsból készült óriás kompozíciókat tekintjük meg. Ezt követő programunk az ember alkotta egyik legbohókásabb felvonulás lesz: a déli gyümölcsökből készült mozgó képek mellett a fantázia minden teremtménye elvonul előttünk parádés díszletekben, táncosok és zsonglőrök kíséretében. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.4. nap: Nizza-BudapestReggeli a szállodában, majd hazautazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Magyarországra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
BEUTAZÁSI FELTÉTELEK:Szlovénia OlaszországFranciaország

FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak` nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről: Monaco kötelező regisztrációs adó és behajtási díj: 10 EUROcanográfiai múzeum: 14 EURMonaco Hercegi palota 9 EURNizza virágkarnevál 12 EURNizza - Fények Parádéja 12 EURMenton - Citrom fesztivál 12 EURMenton-kert 10 EURFelszállási lehetőségek:Budapest - Déli pu. Koronaőr köz: 05:00Székesfehérvár - Shell kút M7 59km: 05:50Siófok - Szekszárdi lehajtó - pálya melletti TESCO: 06:30Balatonlelle - Marche: 07:05Nagykanizsa - TESCO parkoló: 07:50

 
Töltődik a foglalási lap
Franciaország utazás, nyaralás Francia Riviéra utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|