Golf és merülés Mauritiuson

Ablak a Világra - Utazási magazin


Golf és merülés Mauritiuson
Kapcsolódó utazások

Aki a kondiciójára is, s nem csak a gyomrára gondol, Mauritius szigetén megszámlálhatalanul sok sportolási lehetôség közül választhat. S a választás már csak azért is nehezünkre eshet, merthogy szinte kivétel nélkül minden ingyen van.

Az a néhány dolog pedig, amelyért fizetni kell, csupán aprópénzbe kerül. Az abszolút befutó persze a golf. Mauritiuson egy golfkedvelô mindent megtalál, amirôl valaha is álmodozott. A pályák elsô osztályúak, sok profi golfozó megfordult már itt. A játékosokat klubok várják, tökéletes kiszolgálással, sôt a kölcsönözhetô kellékek is kivétel nélkül elsô osztályúak.

Visszatérve a vízre, vagyis inkább a víz alá: a világ minden tájáról érkeznek a búvárok, hogy megcsodálják a víz alatti világ fantasztikus képeit, többek között a korallkerteket. Akinek esetleg nincs búvárfelszerelése, annak hamarjában kerítenek, mégpedig igen jól karban tartott holmit. S ne felejsük ki a horgászást sem. A legjobb fogás novembertôl áprilisig ígérkezik. A versenypecások februárban járnak igazán jól. Ám bármilyen sportba is szerelmesednek bele, önök is azt fogják sóhajtani, amit itt kivétel nélkül mindenki: jövôre, veled, ugyanitt.


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások