Mauritius, TOP 8 ingyen program

Ablak a Világra - Utazási magazin


Mauritius, TOP 8 ingyen program
Kapcsolódó utazások

Mauritius egy varázslatos sziget, ahol számos csoda rejlik. Gondoljunk csak a víz alatti vízesésre. Érdemes minél több helyet felfedezni és programon részt venni. Ebben a cikkben összefoglaltunk több ingyenes lehetőséget is, amik ugyanúgy garantálják a szórakozást.

Mauritius, TOP 1 ingyen program: járd be a Port Louis piacot

Tegyél egy sétát a Port Louise piacon és nyerj betekintést a mauritiusi kultúrába. Szánj rá időt, hogy kiélvezd a látványt, a hangokat és megismerd a mauritiusi embereket. Szippants egyet az egzotikus gyümölcsök, gyógynövények, fűszerek és utcai élelmiszerek édes illatából, és ha a pénztárcád engedi, azért lepd meg valami mauritiusi különlegességgel.

Mauritius, TOP 2 ingyen program: látogasd meg Cap Malheureux-ot
Tölts el egy délutánt ebben a hangulatos halászfaluban, a sziget legészakabbra fekvő pontján. Nem kerül semmibe, mégis csodás élményekkel gazdagodhatsz, mert a kilátás a környező szigetekre fenséges.

Mauritius, TOP 3 ingyen program: csodáld meg a tehetséges szörfösöket Le Morne-nál

Elsajátítani a szörfözés ismereteit igazi kihívás. Ugyanakkor végignézni, hogyan lovagolják meg a hullámokat nagyon izgalmas. Főleg egy olyan látványos helyen, mint Le Morne. Ha meguntad az élő sportközvetítést, bejárhatod a sziget e részét.

Mauritius, TOP 4 ingyen program: figyeld meg a halászokat a Grande Gaube-nál
A kis észak-keleti halászfalu, a Grande Gaube egy remek hely, hogy megismerd a sziget régi horgászati hagyományait. A falu sok családnak ad otthont, akiknek a megélhetése a tengertől függ.

Felhasználók írásai és képe (jelentkezz be és tölts fel te is!) >>

Az összes Mauritius utazás >>

Mauritius, TOP 5 ingyen program: fedezd fel Chinatown-t
Amikor az 1940-es években nagy számban érkeztek kínai kereskedők a szigetre, a Royal Road környékén telepedtek le, és megalakult a sziget kínai negyede. Sétálj az utcákon és fedezd fel a környéket.

Mauritius, TOP 6 ingyen program: sétáld körbe a Ganga Talaót

Sokak szerint a legszentebb hindu hely Mauritiuson a Ganga Talao, más néven a Grand Bassin. Egy félreeső tó fekszik itt egy kialudt vulkán kráterében, mintegy 550 méteres tengerszint feletti magasságban. A helyiek és a turisták körében is egyaránt népszerű helynek számít, ami otthont ad egy hindu isteneknek felszentelt templomnak is.

Mauritius, TOP 7 ingyen program: nézd meg a naplementét Trou Aux partjainál
Ezt a mauritiusi strandot mindenki ismeri, nem véletlenül. Ha egy tökéletes helyet keresel, ahol megnézheted a legendás szigeti naplementét, akkor már meg is találtad.

Mauritius, TOP 8 ingyen program: fedezd fel a Black River Gorges Nemzeti Parkot
A sziget dél-nyugati sarkában húzódó sok erdős hegység a Black River Gorges Nemzeti Park része. Menedéket biztosít a veszélyeztetett fajoknak, a növény- és állatvilágnak. Tele van túraútvonalakkal, és Mauritiuson ezt tartják a legjobb helynek, ahol átérezheted a mauritiusi természet csodáját.

Kapcsolódó cikkek: Mauritius, a smaragd sziget; Víz alatti vízesés - a természet illúziója; Mauritius, az álomutazás


Kapcsolódó utazások

Forrás:   

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások