Szilveszteri kelet: Nincs Hotel 3*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
hajóút
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
458575
Utolsó frissítés:
2024.12.27. (P)
13 nap/12 éj
1 299 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A Carnival Cruise Line az egyik legtöbb tapasztalattal és legnagyobb flottával rendelkező amerikai hajótársaság, elsősorban változatos karib-tengeri útjaival vált közkedveltté és ismertté. A "Fun for all. All for fun." mottójához hű cég kötetlen hajózási élményt és garantált feltöltődést nyújt minden korosztálynak. Minden a jókedvről, a felhőtlen kikapcsolódásról és szórakozásról szól, modern és kényelmes környezetben, kiváló minőségű konyhával és gazdag programokkal.

A Carnival Magic álomhajó 130 000 tonnás és 3690 utast képes befogadni. A Dream osztály második képviselője a hajótársaság megszokott színvonalában teljesíti a karibi hajóutakat. A pihentető percektől a könnyed vidámságig minden megtalálható fedélzetén: a megszokott medencék, gigacsúszdák, éttermek sora és színvonalas szórakoztató műsorok.

Töltse velünk szilveszterét egy páratlan utazással a Karib-tengeren!

Az utazás kiemelkedő értékei:

  • Klasszikus "télből a nyárba" utazás szilveszteri időpontban
  • Kényelmes menetrend, egy átszállással Budapestről
  • Miami és négy kelet-karibi sziget felfedezése
  • Kikapcsolódás luxuskörülmények között: kényelmes kabinok, kiváló konyha és számtalan szórakozási lehetőség a Carnival Magic fedélzetén
     

Programok:
 

december 27. péntek
Elutazás Budapestről a KLM légitársaság járataival Miamiba (Budapest 06:30-8:45 Amszterdam 10:25-14:50 Miami). Délutáni szervezett transzfer a szállodába, pihenés és szabadprogram.

december 28. szombat
Városnézés Miamiban magyar idegenvezetéssel. Fontosabb látnivalók: Miami belvárosa és felhőkarcolói, Little Havanna kubai negyed és Calle Ocho főutcája, Wynwood Walls művésznegyed street art alkotásai. Transzfer a kikötőbe, felszállás a Carnival Magic hajóra. Kihajózás 15:30 órakor.

december 29. vasárnap
Tengeri nap. Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

december 30. hétfő
Amber Cove, Dominikai Köztársaság (08:00-17:00)

Hajónk Amber Cove-kikötőjébe fut be, ahol a képeslapba illő tengerparton akár lovagolhatunk, búvárkodhatunk vagy delfinlesre indulhatunk. Itt található a térség egyik legnagyobb vízi szórakoztató létesítménye, az Ocean World, vagy elkirándulhatunk Kolumbusz Kristóf által alapított és a régió nevét adó Puerto Plata gyarmati stílusú városába. Programok a hajótársaság szervezésében itt találhatóak és igény szerint egyénileg előre vagy a hajón szabad helyek függvényében foglalhatóak.

december 31. kedd
San Juan, Puerto Rico (10:00-18:00)
Puerto Rico a Nagy Antillák szigetcsoport része, az Egyesült Államok társult állama. Kultúrájában és mindennapjaiban felfedezhetjük az afrikai, a spanyol és az amerikai befolyást is. Városnézés San Juanban: Puerto Rico bájos fővárosa a nyugati félteke, azaz az Újvilág második legrégebbi városa. Az utcákat róva visszarepülünk a történelemben: a közel 400, 16. és 17. századból fennmaradt és felújított spanyol koloniális épület varázslatos környezetet biztosít számunkra. A macskaköveket, melyek azóta is az utcákat borítják, egykor ballasztként használták az egyébként üresen érkező spanyol kereskedőhajók, melyek aztán tetemes cukornád rakományokkal tértek haza. Első megállónk a San Cristobal erőd lesz, mely a gyarmatosítók idejében az ellenséges támadásoktól védte a várost. A kövezett utcákon továbbsétálva érjük el a Plaza Colont, majd a Plaza de Armast, a San Juan kaput és a San Juan katedrálist. Délután szabadprogram és vásárlási lehetőség, szilveszter a hajó fedélzetén.

január 1. szerda
Philipsburg, St. Maarten, (09:00-18:00)
A szigeten két ország, Hollandia és Franciaország osztozik, de nyomot hagytak az egykor rabszolgaként ide érkező afrikaiak is. Gyönyörű tájak, kristálytiszta vizű tengerpartok, ízletes ételek várnak bennünket. Kalandkedvelőknek muszáj testközelből megtapasztalni a repülőtér melletti partszakaszt, ahol a fejünk felett szállnak le az óriásgépek.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel: St. Maarten szigettúra.
A nap első felét St. Maarten francia oldalán kezdjük: először a 17. századi kis francia település, Quartier d’Orleans felé vesszük az irányt, majd a sziget egyik legszebb tengerpartján, Orient Beach-en időzünk. Sétálunk a főváros, Marigot utcáin és a kézművespiacon. Délután már ismét a holland oldalon találjuk magunkat: a Princess Juliana repülőtér szomszédságában elterülő Maho Beach-en pihenve fotózhatjuk le a tőlünk karnyújtásnyira leszálló gépeket. Philipsburg üzleteiben vámmentesen vásárolhatunk. A program díja: 65 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 2. csütörtök
Charlotte Amalie, St. Thomas (07:00-16:00)
St. Thomas az egyik legelragadóbb karibi sziget, az Amerikai Virgin-szigetek tagja. Több kilátóhelyhez is eljuthatunk, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Karib-tengerre. Bár gyakorlatilag az Egyesült Államokhoz tartozik, a színes piacoknak, a háborítatlan partszakaszoknak és az örökké fújó illatos tengeri szélnek köszönhetően egy másik világ részesei lehetünk.

Fakultatív kirándulás magyar idegenvezetéssel: St. Thomas szigettúra.
A legfontosabb kilátópontok után sétálhatunk Charlotte Amalie utcáin és felkeressük a sziget legszebbikének tartott Magens Bay strandot. A program díja: 60 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 3. péntek
Tengeri nap.

január 4. szombat
Tengeri nap.

január 5. vasárnap
Érkezés Miamiba, kikötés 08:00 órakor. Szervezett transzfer a szállodába, majd szabadidő.

január 6. hétfő
Szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás: Key Biscayne és Everglades Nemzeti Park.
Kirándulásunk alkalmával átutazunk a közeli Key Biscayne szigetére, ahol az idilli, pálmafás óceánpart mellett ikonikus látnivaló a Cape Florida Lighthouse, mely a környék egyik legrégebbi világítótornya. Ezt követően ellátogatunk az Everglades Nemzeti Parkba. Az UNESCO Világörögség listáján szereplő nemzeti park a föld legnagyobb édesvizű mocsárvilága és egyedi növény- és állatvilág otthona. Sétálunk a kialakított ösvények egyikén, illetve hajózunk is a dzsungelszerű, mangrove erdős vidéken, ahol közelről megfigyelhetjük az itt élő aligátorokat is. A program díja: 65 USD/fő (helyszínen fizetendő).

január 7. kedd
Délelőtt szabadprogram, majd transzfer a repülőtérre, majd hazautazás (Miami 16:50-07:35 másnap Amszterdam 10:05-12:05).

január 8. szerda
Érkezés Budapestre (12:05).

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegy Budapest-Miami-Budapest útvonalon, amszterdami átszállással
  • Személyenként két kézipoggyász (max. 55*35*25 cm és max. 40*30*15 cm, összesen max. 12 kg) és egy feladható poggyász (max. 23 kg)
  • Repülőtéri transzfer érkezéskor
  • Szállás egy éjszakára a hajóút előtt Miamiban, középkategóriás szállodában
  • Városnézés Miamiban magyar idegenvezetéssel
  • Nyolc éjszakás hajóút a Carnival Magic fedélzetén szállással belső, ablak nélküli kabinban
  • Repülőtéri illeték, kikötői illetékek és borravaló a hajón
  • Teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással
  • Transzferek a program szerint
  • Városnézés San Juanban
  • Szállás két éjszakára a hajóút után Miamiban, középkategóriás szállodában
  • Magyar idegenvezető a teljes út során

Az ár nem tartalmazza:

  • ESTA - elektronikus beutazási engedély
  • Étkezés Miamiban




 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|