Malgrat de Mar nyaralás

A Malgrat de Mari nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Malgrat de Mari nyaralás, a Malgrat de Mari nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Malgrat de Mari nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Malgrat de Mar utazás TOP 10

Az összes Malgrat de Mar nyaralás »

Az összes Malgrat de Mar nyaralás »

Malgrat de Mar ismertetőMalgrat de Mar üdülőhelyek

Malgrat de Mar legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Hotel Reymar 3*

Hotel Reymar 3*

Malgrat de Mar
Ár:
  174 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A párommal egy hetes nyaraláson voltunk a Hotel Reymarba. Amint az értékelésemből is tükröződik maximális elégetettséggel tértünk haza.Kedvesség ,segítőkészség és szervezőképesség már a Barcelonai repülőtéren érkezésünkor tapasztaltunk (hajnali 1 ó 30 perc)az idegenvezetőnk Szücs Sára személyében.Ő várt ránk és a továbbiakban is sokat köszönhettünk neki.A fakultatív programokon (Barcelona,lagunaváros...)olyan élményben volt részünk amit mindenkinek kívánok.Ami a csúcs pontja volt és katarzist okozott egyéni szervezésben a rég óta vágyott álmamat teljesítette .Elvitt és végig navigálta a Figueresben található Salvador Dali múzeum képeit Bebizonyította a szakmai tudását és a rátermettségét.Köszönet neki és a szálloda dolgozóinak,hogy hozzá járultak ahhoz a szép élményhez ami örökre bennem fog élni.

Nem tetszik:
A repülőjárat induláskor és visszaérkezéskor is késéssel indult.(2ó-1 ó)

Egyéb:
4.3pont - 2 értékelés
Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3*

Malgrat de Mar
Ár:
  136 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
elhelyezkedés, tengerpart, éttermek, szórakozás, üzletek közelben, tiszta szállás, kedves, szolgálatkész személyzet, étkezés nagyon jó, változatos volt, tematikus vacsoraest több alkalommal tiszta, nem zsúfolt tengerpart

Nem tetszik:
fizetős és drága wifi vacsoránál italok, még a víz is fizetősek, vízisport lehetőségek hiánya zajos a szálloda és a környéke, vasút közelsége

Egyéb:
jól éreztük magunkat, de legközelebb másik szállodába, másik üdülőhelyre megyünk
4pont - 1 értékelés
Hotel Tropic Park 4*

Hotel Tropic Park 4*

Malgrat de Mar
Ár:
  164 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Személyzet segítőkészsége. Tisztaság, rend. Étel választék, ízléses tálalás. Szálloda elhelyezkedése.

Nem tetszik:
pl. Nem volt víz a vacsorához, csak térítés ellenében lehetett bármit inni,

Egyéb:
Malgrat de Mar nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Malgrat de Mar nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Malgrat de Mar nyaralás »

Malgrat de Mar leírásVízum, követség

Nagykövetség
Cím: C/Angel de Diego Roldan 21.
28016 Madrid
Előhívó: (34)(91)
Telefon: 413-70-11, 413-70-99, 413-41-37
Ügyelet: Mobil: 619-22-19-29
Fax: 413-41-38

Főkonzulátus
Cím: Avda Diagonal 477 Planta 19.B.
08036 Barcelona
Előhívó: (34)(93)
Telefon: 405-19-50, 405-33-62, 405-34-53
Ügyelet: Mobil:629-745-593
Fax: 419-46-08

Belépõjegy irányárak
- El Escorial + Elesettek Völgye (együtt) EUR 6,90
- Segovia Alcázar EUR 3,-
- Toledo katedrális EUR 4,20
- Zsinagóga EUR 1,20
- El Greco háza EUR 2,40
- Granada Alhambra EUR 7,80
- Malaga Katedrális EUR 1,80
- Sevilla Katedrális EUR 4,80
- Alcázar EUR 4,20
- Cordoba Nagy Mecset EUR 6,-
- Zsinagóga EUR 0,30
- Madrid Prado EUR 3,-

Rendezvények
Spanyolország minden városa évi 2-3 nagy fesztivált is rendez, de ezek közül is kiemelkedik a La Tamborrada San Sebastiánban. A karneváli szezon legõrültebb buliját Sitgesben tartják. Valenciában, márciusban ünneplik a Las Fallast, amikor is egy héten keresztül táncolnak, esznek-isznak, és gyönyörködnek az elsõrangú tûzijátékban. Április Sevilla hónapja, ilyenkor tartják a Semana Santát, a Húsvétot megelõzõ szent hetet és a Feria de Agril ünnepét. Az õrültségre vágyóknak és kalandoroknak két egyedülálló eseményt kínál Spanyolország. Augusztus utolsó szerdáján rendezik Bunol városában a La Tomatina fesztivált, melyen a résztvevõk paradicsommal dobálják egymást, óriási buli, de a szemünkre vigyázzunk! Aki még ennél is veszélyesebbre vágyik, az utazzon el júliusban Pamplonába, a Sanferminesre, a híres bikafuttatásra. Itt mindig tartsuk szem elõtt, hogy a bika erõsebb, mint az ember.

A Spanyolországba készülők készítsenek másolatot valamennyi olyan iratukról, okmányukról, amit az útra magukkal akarnak vinni. Nézzék meg, útlevelük meddig érvényes, s csak olyan úti okmánnyal induljanak el, amely az utazás tervezett befejezésének időpontja után még legalább három hónapig nem veszti érvényét. Okmányaik, nagyobb értékű használati tárgyaik (azonosításra alkalmas) számát feltétlenül jegyezzék fel. Kössenek biztosítást lopás és egyéb károkra, s gondoljanak egészségükre is.

A szokásos orvosságukat ne hagyják otthon, a gyógyszereket Spanyolországban csak igen magas áron tudják beszerezni. Az orvosi ellátás - biztosítás nélkül- rendkívül drága.

A gépjárművel utazóknak érdemes a nemzetközi jogosítványt is kiváltaniuk, igazoltatáskor kérhetik tőlük. A zöldkártya meglétét - teherjárművek, buszok esetében a tachométert, s annak érintetlen plombáját - szigorúan számon kérik. Szabálytalanság esetén ugyancsak tetemes bírsággal kell számolni. A büntetést kifizetni nem tudó külföldi járművét a hatóság zár alá veszi, s a visszaszerzés nem egyszerű feladat. Fokozottan ügyeljenek a közlekedési szabályok betartására (különös tekintettel a gyorshajtásra és a szabálytalan parkolásra), mivel a kiszabott bírság jelentősen meghaladhatja az otthon megszokott büntetési tételeket. Vita és fellebbezés ritkán jár eredménnyel.

Az elmúlt években megnőtt és egyre emelkedik a turisták és a kamionforgalomban részt vevők sérelmére elkövetett lopások, rablások, autófeltörések száma. Az elkövetés módozatai igen változatosak: a trükkös, szinte észrevétlen zseblopástól az erőszakos, bandában elkövetett támadásokig terjednek. Ellenállni nem tanácsos. Igyekezzenek megelőzni a bajt: értékeiket, okmányaikat ne hordják magukkal, ha az mégis elkerülhetetlen, a ruházatuk alatt tartsák, ne legyen észrevehető. Vegyék igénybe a szállodaszéfet. Autóstáskát, övtáskát ne hordjanak. Fényképezőgép, videokamera még a hátizsákokból is könnyen eltűnik. Ne tartsák egy helyen összes készpénzüket, útlevelüket, igazolványaikat, hitelkártyáikat. Autójukat, ha benne láthatóak a csomagjaik - percekre se - hagyják őrizetlenül. Országúton csak egyenruhás jelzésére álljanak meg - előfordulhat, hogy műszaki hiba jelzése ürügyén, a benn ülők figyelmét elterelve ellopják csomagjaikat.

Spanyolországban több rendőri testület működik (a városi, elsősorban közlekedés-rendészet, a Guardia Urbana, a helyi rendőri szervezet - pl. Katalóniában a Mossos d\'Esquadra -, a határőrizetet is végző Policía Nacional, illetőleg a doboz-szerű sapkájáról felismerhető csendőrség, a Guardia Civil). Amennyiben a turista kapcsolatba kerül a rendőri szervek valamelyikével (lopás bejelentése, közlekedési baleset stb.), érdeklődje meg, hogy melyik testületről van szó. Ez megkönnyíti az esetleges utólagos eljárásokat, mint a hivatalos jegyzőkönyv-másolat beszerzése a biztosító számára.

Malgrat de Mar nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Malgrat de Mar adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek