Kanári-szigetek nyaralás

A Kanári-szigeteki nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Kanári-szigeteki nyaralás, a Kanári-szigeteki nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 327 utazás közül választhat.

Kanári-szigeteki nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Kanári-szigetek utazás TOP 10

Az összes Kanári-szigetek nyaralás »

Az összes Kanári-szigetek nyaralás »

Kanári-szigetek ismertető

A Kanári-szigetek legszebbike: Tenerife

 
A Kanári-szigeteket hat kisebb lakatlan és hét nagyobb lakott Atlanti-óceáni sziget alkotja. Két provinciára oszlik: Las Palmas tartományhoz tartozik Lanzarote, Gran Canaria és Fuerteventura szigete. Santa Cruz de Tenerife tartományhoz pedig Tenerife, La Palma, Gomera és Hierro. A legnagyobb és legnépesebb sziget Tenerife, ahol egész évben kellemes hőmérséklet fogadja a turistákat.
 
Aki a pálmafás-tengeres-strandolós élvezeteknek nem esküdt ellensége, az mindjárt otthon is érzi magát Tenerifén, talán csak akkor hökken meg, amikor az Atlanti-óceánnak hátat fordítva hatalmas, párafelhőbe burkolódzó hegycsúcsokat pillant meg. Méltóságteljesek, és szinte mindig ott magasodnak a vidám strandélet, a gondtalan pihengetés színhelyeinek hátterében – e furcsa kettősség pedig sajátságosan izgalmas légkört teremt. Ezeknek a vulkanikus eredetű, jókora hegyeknek köszönhető, hogy a szigeten - a Kanár-szigetek és az Atlanti-hátság szigetcsoportjainak tagjaihoz hasonlóan -  többé-kevésbé „örök tavasz” uralkodik. Legmagasabb közülük a 3718 méteres Teide, amit telente hósipka fed – innen a neve is: Fehér Csúcs. Még az őslakók, a guanchók nevezték el így, és maga a sziget is ez után kapta nevét.
 
Amennyiben többet szeretnénk látni a Teneriféből, szervezett program keretében ellátogathatunk a Las Canadas del Teide Nemzeti Parkba, egy egész napos kirándulás részeként. A pálmafás övezetből följebb-följebb haladva mind nagyobb teret foglalnak el az örökzöldek, köztük a kanárifenyő, melynek igen hosszú, ám puha tűlevelei vannak. A kirándulás következő állomásaként megtekinthetjük La Orotava városkáját is, mely faerkélyes házairól nevezetes. A legfőbb látványosság a városka legrégebbi háza, a Casa de Los Balcones, amelynek pálmafák árnyékolta belső udvarára is számos díszes fabalkon nyílik.
 
Érdemes ellátogatni Icod de Los Vinosba is, ahol egyéb botanikai érdekességek mellett például az ezeréves (igazából „csak” 600 év körüli), 16 méter magas, 6 méter átmérőjű sárkányfát, a Drago Milenariót vehetjük szemügyre. Azt mondják, az ilyen fákból nyert vöröses színű nedv, a „sárkányvér” hihetetlen hatást gyakorol a férfierőre; ettől függetlenül ne rohanjunk oda megcsapolni, mert szeszesital-változata palackozva mindenütt kapható.
 
A családdal érkezők ne hagyják ki a tenerifei Loro Parkot, ahol több mint 300-féle papagáj több mint 3000 példánya látható. Érdekesség, hogy mozgó járda visz végig a jégdús pingvinházon, üveg cápaalagútban nyüzsgő cáparaj alatt lehet sétálgatni, valamint hogy a hasonló parkok repertoárjának megfelelően papagáj-, fóka- és delfinshow is szerepel a kínálatban, de ráadásul orkashow-t (fekete-fehér kardszárnyú delfin) is láthat, aki ide látogat.
 
A tenerifei időtöltésnek másik élvezetesebb formája a szabadvízi delfin- és bálnales. A fakultatív programok egyikeként választhatunk egy többórás hajóutat, aminek célja a Los Gigantes. A piacok kedvelőinek érdemes valamelyik délelőtt felkeresni a Mercado de Nuestra Senora de Africát Santa Cruzban. Garachico városa arról nevezetes, hogy egykor a legfontosabb kikötők közé tartozott, és egy részét valaha izzó lávafolyam öntötte el. Lakói azonban azóta a megszilárdult lávafolyam tetejét is belakták. Vonzónak számít Playa de Arena szurokfekete vulkáni hamuval borított strandja, melyhez hasonló jó néhány akad még a szigeten – bár nyaranta a fekete hamu még forróbbá válik, mint a turisták kedvéért kialakított strandok fehér homokja, melyet a Szaharából szállítanak ide. Fontos megjegyezni: ha valaki ép bőrrel szeretné megúszni az üdülést, használjon fényvédő krémeket, viseljen sapkát, mivel a nap akkor is perzsel, amikor a hőmérséklet szolid.
Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Kanári-szigetek üdülőhelyek

Kanári-szigetek legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Hovima Santa Maria 3*

Hovima Santa Maria 3*

Costa Adeje
Ár:
  296 725
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szállodával minden tekintetben meg voltunk elégedve. A szobák nagy méretűek. Mi egy családi apartmanban voltunk ami meglepően tágas volt. Két hálószoba, két fürdőszoba, kis konyha, nappali és egy hatalmas erkély tartozott. A nappaliban egy nagy hűtő volt, ami jó szolgálatot tett. A szobák csendesek voltak. A környéken szóló esti zenebona éjfélkor pontosan mindig befejeződött. Az étteremben a reggeli és vacsora bőséges választékot kínált, és az ételek finomak voltak. A kiszolgálás kifogástalan, a személyzet kedves, segítőkész. A medence tiszta. A szálloda pedig nagyon jó elhelyezkedésű.

Nem tetszik:
Egy kisebb dolgot tudnák megemlíteni. Légkondicionáló nincs a szobákban, viszont minden helységben van behelyezve egy mobil ventilátor. Mivel árnyékban mindig kellemes az idő, és légmozgás is mindig van a szigeten, ezért a szoba könnyen átszellőztethető volt, és éjszaka nyitott ablaknál kellemes alvást biztosított. Így nem igazán éreztük a légkondi hiányát.

Egyéb:
A szállodát bátran ajánlom mindenkinek aki háromcsillagos szállást keres.
5pont - 1 értékelés
Riu Arecas 4*

Riu Arecas 4*

Costa Adeje
Ár:
  454 425
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szálloda elhelyezkedese,minden kozel van,tengerpart,bolt,vendeglatohelyek.

Nem tetszik:
Nincs ilyen

Egyéb:
Csak ajanlani tudom,mindenkinek,aki kenyelemre,nyugalomra vágyik.
4.2pont - 1 értékelés
Hg Tenerife Sur 3*

Hg Tenerife Sur 3*

Los Cristianos
Ár:
  437 223
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Kedves, udvarias személyzet, tiszta, szép szobák.

Nem tetszik:
-

Egyéb:
Ajánljuk családoknak, valamint fiatal pároknak egyaránt.
Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Kanári-szigetek beszámolók

Kanári szigetek

Kanári szigetek

Hotel IFA Continental 3*, Playa del Ingles, Spanyolország, Kanári-szigetek, Gran Canaria
Címke:

1.Igaz, hogy az utazásunk Grand Canárira szólt,de mi kétszer is voltunk Tenerifén.Az is igaz, hogy mi nem akartunk oda menni, de a repülő odafelé és visszafelé is le-fől szállt.Erről előre az utazási irodában senki nem tájékoztatott minket.Nem mindenki szeret föl-le szállni.2.Még a repülésről : Igaz, hogy nem egy éttermi kosztot vár az ember egy repülőn, de amit adtak az vetekedett a moslék fogalmával.( Már elnézést )Nem vagyunk finnyásak,de ez azért túlzás volt.Az 5 órás út alatt 1 szer [...]

A teljes bejegyzés

Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Kanári-szigetek utazási magazin

Lanzarote: a leges-legkülönlegesebb tagja a Kanári-szigeteknek, hagyja, hogy Önt is elvarázsolja!

Lanzarote a kontrasztok szigete, ahol nem csak hosszú homokos strandok vagy eldugott kis öblök, elbűvölő zugok találhatóak, hanem a természet felszínalakító erejének ezernyi csodája várja felfedezőit vulkánokkal, lávamezőkkel, részben víz alatti barlangrendszerekkel, valóságos földönkívüli tájakkal.Lanzarote a legészakabbra és legkeletebbre található szigete a szigetcsoportnak, területe mintegy 845 km2. Hozzátartozik még az északi csücskénél 5 kis elbűvölő szigetecske is, melyek közül a legnagyobbra át is lehet hajózni. Az itt lakók rendkívül barátságosak, tudatosan tervezett harmóniában élnek a természettel, az épületek belesimulnak a tájba és rendkívül egységes összképet nyújtanak. A sziget klímája kiegyensúlyozott, nagy hőingadozások nélküli, az éves átlaghőmérséklet 24 fok, a napsütéses napok száma több, mint 300.A fő turistacentrum, Puerto del Carmen, keleten található, további kisebb üdülőövezetek találhatóak végig a keleti- és déli parton. Színvonalas szállodák várják [...]
Teljes cikk

Lanzarote, a rejtelmes sziget

A kellemesen meleg, mérsékelt klímával rendelkező Lanzarote a Kanári-szigetek hét szigeteinek legidősebb tagja, melyet bár nem jellemez tipikus édenkerti szigetvilág, kifejezetten az igényesebb, ínyencebb utazók paradicsoma. A „Száz vulkán szigete” vagy „Isla del Fuego”, azaz Tűzsziget néven is gyakran emlegetett Lanzarote sziget partvonala 213 km hosszan terül el, amiből 10 km homok, 16,5 km strand, a többit pedig sziklás part szegélyez. Az állandó tavaszias, meleg idő biztosítja, hogy egész évben élvezhetők a sziget fekete vagy aranyszínű vulkáni homokos partjai, városai, védett természeti területei, mint például az 52 km2-en elterülő Timfaya Nemzeti Park a lenyűgöző vulkánikus alakzataival vagy éppen a Chinijo Szigetcsoport Természetvédelmi Területe, amely számos különleges madárfajnak ad menedékhelyet. Felejthetetlen kirándulásokat tehetünk és jókat strandolhatunk a szigeten, ahol vulkanikus eredete ellenére számos finomhomokos tengerpartot (Playa Blanka, [...]
Teljes cikk
Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Kanári-szigetek nyaralás »
 

Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Kanári-szigetek nyaralás »

Kanári-szigetek leírás

Kanári-szigetek
A Kanári-szigetek a Ráktérítõ közelében találhatók, nem messze Afrika szaharai övezetétõl. Az Észak-Európából érkezõknek, akik megelégelték a telet, ez a legközelebbi hely, amely biztos jó idõt ígér. Nyáron sem olyan kibírhatatlan a hõség, mint ahogy azt gondolnánk. Különleges éghajlatának köszönhetõen a Kanári-szigetek egész évben kiváló üdülõhely!
A Kanári-szigetekhez tartozó hét sziget és a hozzájuk tartozó kisebb szigetek is meglepõen változatosak. Természeti szépségük helyenként egyedülálló. Néhol teljesen civilizálatlanok és békések. Vegetációjukra jellemzõ a buja növényzet éppúgy, mint a kietlen sivatag. Még a leglátogatottabb szigeteken is jócskán találunk háborítatlan területeket. A szigetcsoport két részre osztható: keleten, Afrikához közel találjuk Gran Canariát, Lanzarotét és Fuerteventurát, míg a nyugati szigetek, Tenerife, Gomera, Hierro és La Palma (ne keverjük össze Las Palmasszal), már jobban belenyúlnak az Atlanti-óceánba. Az elsõ csoportba tartozó Gran Canarián (Las Palmason) találjuk Spanyolország és a hozzá tartozó területek legnagyobb tengerparti üdülõhelyét.

Tenerife
Az Afrikai partok közelében fekvõ szigetet már a múlt században felfedezték a turisták, kezdetben orvosi tanácsra látogatták enyhe klímája miatt a betegesebb angolok, mára igazi idegenforgalmi nevezetességgé vált. A földbõl gombamódra bújtak ki az üdülõvárosok, mint Fasnia, Arico, Los Cristianos, melynek vendégei nemcsak az Atlanti óceán vízét, a decemberben és januárban is símogatóan meleg napsugarat élvezhetik, de gyönyörködhetnek a történelmi emlékekben, s a természet csodáiban is.

Fuerteventura
Sivatagos sziget, kopár és barátságtalan, de partjai mentén csodálatos strandokat találunk.

La Palma és Gomera
Az Atlanti-óceán igazi gyöngyszemei azok a kis szigetek, amelyek tõle nyugatra helyezkednek el. La Palma és Gomera mind a mai napig õrzi eredeti szépségét. Mindkettõ vadregényes, fenséges és gyönyörû, nem is annyira az úszás, mint inkább a természet szerelmesei részére, azoknak, akik zavartalan nyugalomra vágynak. Valójában a szigetek meglehetõsen különbözõek, mindenki megtalálhatja a legmegfelelõbbet, attól függõen, hogy magányra vágyik, vagy inkább a vidám társasági életet kedveli. A lényeg az, hogy még utazás elõtt kiválasszuk azt a szigetet, ahol minden bizonnyal remekül fogjuk érezni magunkat.

Kanári-szigetek egy hét szigetbol álló autonóm közösség (Tenerife, La Palma, Gomera, Hierro, Gran Canaria, Lanzarote és Fuerteventura) az Atlanti-óceánban, szemben Afrika észak-nyugati partjával. A klima szubtrópikus és óceáni. A homérséklet minden évszakban meleg és csak nagyon ritkán esik, az átlag homérséklet egész évben 19 fok körül van. A Kanári- szigetek nagyon egyedi hely Európában, ami foleg kimagaslik a “napfény és tengerpart” turizmusával. Több ennél, hogy csak kevés vulkanikus szigetnek van ilyen temészeti különlegessége és tájképe mint a Kanári-szigeteknek. 7500 Km² -en elofordul s nedves esoerdoktol a szubtikus sivatakig minden éghajlat.

Történelmileg is megállja a helyét, amikor a „szerencse szigetének” nevezzük, ahogy a római és a görög irók irták. De a sziget ekkor még nem volt egyesitve a Kasztiliai királysággal egészen 1496-ig, ekkoris Juan de Bethecourtnak köszönhetoen. Ebben az évben Kolombusz hajói megálltak itt mielott folytatták útjukat az Újvilág felé.

A Kanári-muvészetek a külső hatásokból erednek, kivételt csak a barlang-festmények és a festett kövek alkotnak, amik a kontinentális hatás előtt keletkeztek. A „Güimari Etnografiai piramisok”-park egy történelmi muemlék nagy archeológiai értékekkel, ahol hat rejtett piramis található, amik egy archeológiai tanulmány által váltak hiressé a világban. A késo gótikus muemlékek közé soroljuk a Las Palmasi katedrálsit és a San Gabrielli kastélyt Arreficeban. A mudejar épitészeti stilus szintén hagyott hátra bizonyos nyomokat a szigeten, mint a San Telmoi templom.

Minden faluban és városban megünneplik a hagyományos vallásos ünnepeket, de legfoképp a San Benitoi zarándokútat. Ez az ünepség foleg csak az utóbbi években vált kedvelté, az egyik legszinesebb karnevállá. A Tenerifei világhirnévre tett szert a parádés kosztümjei végett. A népzenének szintén nagyon osi megjelenési formái vannak: a “sorondongos,” “isas,” “malagueñas,” és a “seguidillas” a legkedveltebbek.

Hogy a gasztronómiáról is beszéljünk, a Kanári étkek pontosan tükrözik a sok évszázadokon át tartó külföldi hatásokat. A legtipikusabb a „mojos”, „Papas arrugadas”, ami pucolatlan burgonya sós vizben fove. A másik oldalról nézve sokfajta édesség létezik a Kanári- konyhában: „bienmesabe”, „piononos” és a sült tej.

Amikor közelebbrol megnézzünk minden szigetet a szigetvilágban, Tenerifének például egy kiépült turistahálózata van, ami lehetové teszi az éredekes túrákat.

A változó sziget tagoltsága szintén számos lehetoséget kinál, mint a hegyek amik hegymászásra csábitanak, vagy sárkányrepülozésre. Ez a sokszinusége a szigetnek a nagy klimatikus eltérésben található észak és dél között, ahol észak nedves és buja és friss, amig a déli klima inkább sivatagira emlékeztet. Tenerifének nagyon meredek a felülete: a Teide-peak a maga 3718 méter magas csúcsával Spanyolország legmagasabb pontja és hóval van fedve egész évben. Ugynakkor szakadékot, krátert, fekete tengerpartot és temészetes is találhatunk. És például az északi part termékenysége az Orotava-völgy, ami a Las Canadas Parktól származik.

Tenerifén a szabadidos aktivitásások kinálatából van boséges, az aquatikus parkkal az “Aquapark Tenerife” élen a látnivalók közül elsoként. Ez a boség széles kinálatot nyújt a nagyhalak látványától lenn délen, egészen a botanikus kertekig északon. Éjszaka a kaszinók, mint a Taoro és más különbözo nemzetközi showk szórakoztatják a turistákat.

Gran Canarián a trekking az ideális sport. A maga 236 km-es partjával ideális mindenfajta vizi sport gyakorlására: búvárkodás, windsurfing és a könnyu vitorlázás. Más adottsága a szigetnek az ideális szeles idojárás, ami lehetové teszi a vitorlázást, továbbá a komászás a Santa Luciai Precipiten. Gran Canariain, a sziget fovárosában Las Palmason a Las Canteras part az ideális hely a napfürdozésre.

Fuerteventura szigetén, az egyik legegyszerubb és legbizotnságosabb módja a sziget megismerésének bejárni azt gyalog. Sok ezek közül a régi módja volt a komunikációnak és amig a sétálás megengedi, láthatjuk a sziget pár csodáját, mint a Corralero dunéket.

Lanzarote szigetén, a Timanfayai nemzeti park kitunik a minden kétséget kizáróan leglenyugözobb turista attrakcióval a világon, amikor egy teve hátán tevegelve megtekintheti a még muködo “Fire Mountain” vulkánt.

Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Nagykövetség
Cím: C/Angel de Diego Roldan 21.
28016 Madrid
Előhívó: (34)(91)
Telefon: 413-70-11, 413-70-99, 413-41-37
Ügyelet: Mobil: 619-22-19-29
Fax: 413-41-38

Főkonzulátus
Cím: Avda Diagonal 477 Planta 19.B.
08036 Barcelona
Előhívó: (34)(93)
Telefon: 405-19-50, 405-33-62, 405-34-53
Ügyelet: Mobil:629-745-593
Fax: 419-46-08

Belépõjegy irányárak
- El Escorial + Elesettek Völgye (együtt) EUR 6,90
- Segovia Alcázar EUR 3,-
- Toledo katedrális EUR 4,20
- Zsinagóga EUR 1,20
- El Greco háza EUR 2,40
- Granada Alhambra EUR 7,80
- Malaga Katedrális EUR 1,80
- Sevilla Katedrális EUR 4,80
- Alcázar EUR 4,20
- Cordoba Nagy Mecset EUR 6,-
- Zsinagóga EUR 0,30
- Madrid Prado EUR 3,-

Rendezvények
Spanyolország minden városa évi 2-3 nagy fesztivált is rendez, de ezek közül is kiemelkedik a La Tamborrada San Sebastiánban. A karneváli szezon legõrültebb buliját Sitgesben tartják. Valenciában, márciusban ünneplik a Las Fallast, amikor is egy héten keresztül táncolnak, esznek-isznak, és gyönyörködnek az elsõrangú tûzijátékban. Április Sevilla hónapja, ilyenkor tartják a Semana Santát, a Húsvétot megelõzõ szent hetet és a Feria de Agril ünnepét. Az õrültségre vágyóknak és kalandoroknak két egyedülálló eseményt kínál Spanyolország. Augusztus utolsó szerdáján rendezik Bunol városában a La Tomatina fesztivált, melyen a résztvevõk paradicsommal dobálják egymást, óriási buli, de a szemünkre vigyázzunk! Aki még ennél is veszélyesebbre vágyik, az utazzon el júliusban Pamplonába, a Sanferminesre, a híres bikafuttatásra. Itt mindig tartsuk szem elõtt, hogy a bika erõsebb, mint az ember.

A Spanyolországba készülők készítsenek másolatot valamennyi olyan iratukról, okmányukról, amit az útra magukkal akarnak vinni. Nézzék meg, útlevelük meddig érvényes, s csak olyan úti okmánnyal induljanak el, amely az utazás tervezett befejezésének időpontja után még legalább három hónapig nem veszti érvényét. Okmányaik, nagyobb értékű használati tárgyaik (azonosításra alkalmas) számát feltétlenül jegyezzék fel. Kössenek biztosítást lopás és egyéb károkra, s gondoljanak egészségükre is.

A szokásos orvosságukat ne hagyják otthon, a gyógyszereket Spanyolországban csak igen magas áron tudják beszerezni. Az orvosi ellátás - biztosítás nélkül- rendkívül drága.

A gépjárművel utazóknak érdemes a nemzetközi jogosítványt is kiváltaniuk, igazoltatáskor kérhetik tőlük. A zöldkártya meglétét - teherjárművek, buszok esetében a tachométert, s annak érintetlen plombáját - szigorúan számon kérik. Szabálytalanság esetén ugyancsak tetemes bírsággal kell számolni. A büntetést kifizetni nem tudó külföldi járművét a hatóság zár alá veszi, s a visszaszerzés nem egyszerű feladat. Fokozottan ügyeljenek a közlekedési szabályok betartására (különös tekintettel a gyorshajtásra és a szabálytalan parkolásra), mivel a kiszabott bírság jelentősen meghaladhatja az otthon megszokott büntetési tételeket. Vita és fellebbezés ritkán jár eredménnyel.

Az elmúlt években megnőtt és egyre emelkedik a turisták és a kamionforgalomban részt vevők sérelmére elkövetett lopások, rablások, autófeltörések száma. Az elkövetés módozatai igen változatosak: a trükkös, szinte észrevétlen zseblopástól az erőszakos, bandában elkövetett támadásokig terjednek. Ellenállni nem tanácsos. Igyekezzenek megelőzni a bajt: értékeiket, okmányaikat ne hordják magukkal, ha az mégis elkerülhetetlen, a ruházatuk alatt tartsák, ne legyen észrevehető. Vegyék igénybe a szállodaszéfet. Autóstáskát, övtáskát ne hordjanak. Fényképezőgép, videokamera még a hátizsákokból is könnyen eltűnik. Ne tartsák egy helyen összes készpénzüket, útlevelüket, igazolványaikat, hitelkártyáikat. Autójukat, ha benne láthatóak a csomagjaik - percekre se - hagyják őrizetlenül. Országúton csak egyenruhás jelzésére álljanak meg - előfordulhat, hogy műszaki hiba jelzése ürügyén, a benn ülők figyelmét elterelve ellopják csomagjaikat.

Spanyolországban több rendőri testület működik (a városi, elsősorban közlekedés-rendészet, a Guardia Urbana, a helyi rendőri szervezet - pl. Katalóniában a Mossos d\'Esquadra -, a határőrizetet is végző Policía Nacional, illetőleg a doboz-szerű sapkájáról felismerhető csendőrség, a Guardia Civil). Amennyiben a turista kapcsolatba kerül a rendőri szervek valamelyikével (lopás bejelentése, közlekedési baleset stb.), érdeklődje meg, hogy melyik testületről van szó. Ez megkönnyíti az esetleges utólagos eljárásokat, mint a hivatalos jegyzőkönyv-másolat beszerzése a biztosító számára.

Kanári-szigetek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Kanári-szigetek adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások