Madeira, Funchal: Quinta Funchal Palace Gardens - Adults Only 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
492473
Utolsó frissítés:
2024.11.02. (Szo)
8 nap/7 éj
435 572 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Az 5 csillagos Quinta Funchal Gardens - Adults Only szálloda egy rendkívül magas színvonalú szálloda Madeirán, egy impozáns épületben. A csodálatos dombtetőn elhelyezkedő, kertekkel és ősfákkal körülvett szállodából panorámás kilátás nyílik Funchal városára, az Atlanti-óceánra és a hegyekre. A szálloda csak 18 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Almirante Reis strand: 2,6 km Praia Formosa strand: 6km Óceán: 2km

Fekvés
A szálloda Funchal központi részén, egy csodás dombtetőn helyezkedik el, mesés kilátást nyújtva a városra és a környezetre! A belváros mindőssze 10 perc sétával elérhető.

Szállás
A szálloda tágas és elegánsan berendezett közös helyiségei kellemes és pihentető légkörben töltik órákat. Mindemellett 12 000 négyzetméternyi évszázados kertje is meglepő, ideális sétákhoz és a kellemes éghajlat élvezetéhez.

Elhelyezés
Standard szoba Szoba mérete: 30 nm Kilátás: város A tágas, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal, tea- és kávéfőzővel, valamint káddal és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Az egységben 1 ágy található. Felszereltség: wifi, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, vasaló, légkondicionálá, tea- és kávéfőzőSzoba panorámás kilátással Szoba mérete: 30 nm Kilátás: város és óceán A tágas, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal, tea- és kávéfőzővel, valamint káddal, tusolóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Az egységben 1 ágy található. Felszereltség: wifi, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, vasaló, légkondicionálá, tea- és kávéfőzőJunior lakosztály Szoba mérete: 30 nm Kilátás: város és óceán A tágas, légkondicionált szoba kétszemélyes ággyal, tea- és kávéfőzővel, valamint káddal és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Az egységben 1 ágy található. Felszereltség: wifi, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, vasaló, légkondicionálá, tea- és kávéfőzőLakosztály Szoba mérete: 40 nm Kilátás: város és óceán Tökéletes választás azoknak, akik tökéletes kikapcsolódást és luxust keresnek. A légkondicionált lakosztályban 1 hálószoba, valamint 1 fürdőszoba található káddal és hajszárítóval. Az egységben 1 ágy található. Felszereltség: wifi, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, vasaló, légkondicionálá, tea- és kávéfőző, minibár, széf (ingyenes)Elnöki lakosztály: a szálloda legszebb és legjobb lakosztálya nappalival, hálószobával, 2 fürdővel és óceánra néző terasszal. Ez a szobatípus extra luxus piperecikkekkel is fel van szerelve. Kilátás: város és óceán Felszereltség: wifi, íróasztal, széf, síkképernyős tévé, vasaló, légkondicionálá, tea- és kávéfőző, minibár, széf (ingyenes)

Étkezés
A szálloda fő étterme nyitott és fedett terasszal rendelkezik, amely nyugodt légkört és verhetetlen kilátást kínál. Az étterem díszítésének célja Madeira múltjának eredeti és elegáns építészetének védelme. A svédasztalos reggeli szezonális, bio- és helyi alapanyagokból készül.A Medence bár tökéletes egy könnyű falatozáshoz. A lazább pillanatokért pedig a Piano Bar több ülősarkot kínál, ahol a vendégek eredeti koktélokat fogyaszthatnak kellemes és nyugodt légkörben.

Szolgáltatások
Panorámás kilátás Fűtött medencék 12.000 négyzetméteres kert Erkélyes szobák Étterem terasszal Parkoló (térítés ellenében) Menük speciális diétáknak (kérésre) Ingyenes Wi-Fi Mozgássérültek hozzáférés Élő zene / műsorok Fitneszterem





 
Töltődik a foglalási lap
Portugália utazás, nyaralás Madeira utazás, nyaralás Funchal utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|