SZILVESZTER GRAZBAN - A STÁJER FŐVÁROSBAN - A Rein-i Apátság és Lurgrotte. Fürdés Therme Loipersdorfban ***

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
508322
Utolsó frissítés:
2024.12.30. (H)
4 nap/3 éj
126 500 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »






1. nap:
Szeged - Budapest - Graz (390 km)Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest-Győr-Szombathely útvonalon, Búcsú határátkelőn át a stájer tartomány fővárosába, Grazba. Érkezés a déli órákban, majd helyi idegenvezetővel gyalogos és autóbuszos városnézés során ismerkedünk a steier főváros hangulatos belvárosával, szűk utcácskaiból nyíló romantikus belső udvaraival. Megtekintjük többek között a Dómot, a főhercegi rezidenciát és a volt jezsuita rendházat. Szállás Graz-ban, belvárosi szállodában.

2. nap:
A Schlossberg. Grazi szilveszter (20 km)Reggeli után folytatjuk városnéző sétánkat. Felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (felvonódíj). Az óratoronyhoz elsétálva páratlan kilátásban lehet részünk. (Ha síkos az út, visszafele is felvonóval jövünk). Szabadidő, készülődés az ünnepi óév-búcsúztatóra. Fakultatív: Zenes, táncos szilveszteri program és ünnepi vacsora.

3. nap:
Rein-i Apátság - Lurgrotte - Graz (50 km)Késői reggeli a szállodában. A délelőtti órákban Reinbe indulunk, a Rein-i Apátság megtekintésére (belépődíj). Láthatjuk kápolnáját, a bazilikát a kerengővel, a lapidáriumot. A Reini Apátsag helyi vezetők kalauzolásában enged bepillantást a világ legöregebb cisztercita kolostorába. Innen Lurgrotte cseppkőbarlangjához utazunk tovább. Egy órás programon, helyi vezető kíséretében tekintjük meg a gyönyörű cseppkőképződményeket és a nagy cseppkő termet (belépődj). Estére grazi szálláshelyünkre térünk vissza. Fakultatív ajánlatunk: Újévi koncert a Graz-i Operaházban. (A nagy kereslet miatt a koncerten való részvételt csak a belépőjegyek készletének erejéig tudjuk biztosítani!)

4. nap:
Therme Loipersdorf - fürdőzés - Budapest - Szeged (320 km)Ezen a napon pihentető fürdőzésben lehet részünk a minden igényt kielégítő termál és wellness centrumban (belépődíj). Aki nem kíván a fürdő programon reszt venni, szabadidő a településen (fak. ebéd lehetőség a fürdő éttermében is.) Körmend-Szombathely-Győr útvonalon érkezes Budapestre az esti órákban, továbbutazás Szeged felé.A részvételi díj nem tartalmazza- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)- 2x vacsorát -szilveszteri vacsorát - fakultatív programon való részvételt- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat - valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)- útlemondás biztosítástA részvételi díj tartalmazza- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 2* belvárosi egyszerű, modern szálloda kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában- 3x reggelit- alap program szerinti programokat és városnézéseket - magyar nyelvű idegenvezetést a programokonSzerződésreKÉRJÜK A NEVEK PONTOSÍTÁSÁT, AZ ÚTLEVÉL SZERINT ! (az ebből eredő problémák az utas(okat) terheli!)A ZÖKKENŐMENTES HATÁRÁTKELÉS ÉS KÜLFÖLDI TARTÓZKODÁS ÉRDEKÉBEN A KÜLÜGYMINISZTÉRIUM JAVASOLJA AZ ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL VAGY ÚJ TIPUSÚ KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY HASZNÁLATÁT! (RÉGI TÍPUSÚ SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (BARNA) NEM ALKALMAZHATÓ KÜLFÖLDÖN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ) KÉRJÜK A NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL/ÚTIOKMÁNNYAL RENDELKEZÖ UTASAINKAT, GONDOSKODJANAK AZ ÉRINTETT PROGRAMUNK SZERINTI VÍZUMKÖTELEZETTSÉGEINEK TELJESÍTÉSÉRÖL.NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK VÍZUMKÖTELEZETTSÉGÉT IRODÁNK AZ ÉRINTETT PROGRAM VONATKOZÁSÁBAN NEM VIZSGÁLJA. AZ EBBŐL ADÓDÓ KELLEMETLENSÉGEKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELÖSSÉGET. A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK! A MEGHIRDETETT MINIMÁLIS LÉTSZÁMNÁL KISEBB CSOPORTLÉTSZÁM ESETÉN FELÁR FIZETENDŐ: 12.000 FT/FŐ EURÓS VISSZAIGAZOLÁS ESETÉN A LÉTSZÁM FELÁR ÖSSZEGE: 33 EUR/FŐ Belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 25 Euro/fő Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 Euro/fő Fakultatív fürdöbelépö Loipersdorfban: 45 Euro/fő (helyszínen fizetendő)További információk2023-as ár tájékoztató jellegű: 137.000 Ft/főTájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.x




 
Töltődik a foglalási lap
Ausztria utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|