LOS ANGELES - SAN DIEGO - HAWAII

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
513252
Utolsó frissítés:
2025.03.13. (Cs)
14 nap/13 éj
1 799 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Napfényes Kalifornia, üdüléssel Waikiki Beachen - élmények az egész családnakCsoportos körutazás magyar idegenvezetővel
Kalifornia, az "Aranyállam", magával ragadja látogatóit páratlan tengerpartjaival, híres városaival és vibráló életstílusával. Ez a régió nemcsak a filmipar otthona, hanem számos kulturális és természeti látnivalóval büszkélkedhet, amelyek világszerte vonzzák az utazókat. Los Angeles, az `Angyalok Városa”, a hollywoodi csillogástól a nyugodt tengerpartokig változatos élményeket kínál. Santa Barbara és San Diego pedig tökéletes betekintést nyújt a kaliforniai életérzésbe, mediterrán hangulatú építészettel, lenyűgöző óceánparti tájakkal és történelmi látnivalókkal. Mindemellett Hawaii varázslatos szigetein a pihenés és a kaland tökéletes egyensúlya várja az ideérkezőket, ahol a fehér homokos partok és az egyedülálló természeti szépségek garantálják az életre szóló élményeket.

1. nap Budapest - Los Angeles
Elutazás Budapestről Los Angelesbe repülőgéppel, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába. Szállás Los Angelesben.

2. nap Los Angeles
Félnapos városnézés az `Angyalok városában”: El Pueblo óváros, Walt Disney Concert Hall (kívülről), Beverly Hills, Rodeo Drive, séta a Hollywood Boulevardon a hírességek kéz- és lábnyomainak megtekintésével. Santa Monicán a legendás 66-os út végpontja látható, mely legalább annyi fényképen szerepel, mint a mólón található óriáskerék. Délután látogatás a Getty Centerben, mely művészeti és kulturális központként számos gyűjteménynek ad otthont. A komplexum névadója J. Paul Getty, az olajüzletből származó vagyonát egy rendkívüli képzőművészeti kollekció összegyűjtésébe fektette. Szállás Los Angelesben.

3. nap Los Angeles - Santa Barbara - Los Angeles
Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Santa Barbarába. A spanyolok alapította kisvárosban átélheti az utazó az igazi kaliforniai életérzést! A város büszkesége a patinás móló, mely a pálmafákkal szegélyezett parti sétányra merőlegesen indul és hangulatos üzletek, kávézók, éttermek és horgászstandok között vezet el. Santa Barbara sajátos építészeti hagyományokkal rendelkezik, jellegzetesen mediterrán és mór hatással. A Misszió környékén elterülő kis utcákban fehérre meszelt falak, piros cseréptetők, kovácsoltvas erkélyek, macskaköves utcák, egzotikus növényekkel beültetett csupavirág kertek kápráztatják el. Délután séta a parton a Csendes-óceán hullámainak felejthetetlen hangjaiban és az elmaradhatatlan szörfösök látványában gyönyörködve. A program ebédet tartalmaz. Szállás Los Angelesben.

4. nap Los Angeles - San Diego
Szabad program, vagy fakultatív Universal Studios. Látogatás a filmstúdió látványos szabadidő- és szórakoztatóparkjába, ahol a leghíresebb és legújabb mozifilmek inspirálta létesítményeket, hullámvasutakat próbálhatják ki az érdeklődők. Délután elutazás az óceán part mentén Kalifornia legdélebben fekvő nagyvárosába. Szállás San Diegoban.

5. nap San Diego
Reggeli után félnapos városnézés San Diego hangulatos, spanyol stílusban helyreállított óvárosában, a patinás gázlámpás negyedben, az óceánparton horgonyzó US Midway anyahajó - amely ma múzeumként működik és a kikötőben működő Seaport Village megtekintésével. A Balboa parkban sétálva a növényzet buja szépsége és a gyarmati kor emlékei nyűgözik le a látogatókat. Délután látogatás a Coronado szigetre. Szállás San Diegóban.

6. nap San Diego - Honolulu, Hawaii
Visszautazás a repülőtérre, majd elutazás repülővel a híres üdülőhelyre, Waikiki Beachre, mely ismertségét a több mérföld hosszú homokos partvonalának köszönheti. Napjainkban elegáns üzletek és éttermek szegélyezik a kiépített, pálmafás sétányt, mely hangulatos helyszíne az esti sétáknak a naplementében. Megérkezés késő este. Transzfer a szállodába. Szállás Waikiki Beach-en 6 éjszakára.

7-11. nap Waikiki Beach
Töltse napjait pihenéssel, feltöltődéssel vagy vegyen részt izgalmas fakultatív programjainkon!

Programkínálatunk:


Pearl Harbor
A program az Egyesült Államok egyik legjelentősebb és legmegrendítőbb történelmi helyszínére kalauzol. Az emlékhely hawaii Oahu szigetén az 1941. december 7-i események előtt tiszteleg, amikor a japánok Pearl Harbornál megtámadták az Egyesült Államok csendes-óceáni flottáját, ami az Egyesült Államok második világháborúba való belépéséhez vezetett. A túra lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy tanuljanak, elmélkedjenek és tiszteletüket fejezzék ki több fontos helyszínen.

Oahu nagy szigettúra
Oahu szigetének felfedezése következik: Haleiwa történelmi városrész, a Dole ananászültetvény, gyönyörű tengerpartok, helyi ízek kóstolása és filmforgatási helyszínek - minden, amit Oahu szigetén feltétlenül látni kell! A program ebédet tartalmaz.

Maui egész napos kirándulás repülővel
Mauit a meglepetések szigetének is nevezhetjük gazdag természeti értékei és látnivalói miatt. Vulkán, vízesések, ámulatba ejtő strandok várják itt az utazókat, és mindemellett még a szigetcsoport legszebb útvonala a `Road to Hana” is itt kanyarog. A program ebédet tartalmaz.

Sétahajózás naplementében, vacsorával
Különleges esti hajókázás a legszebb strandok mentén, kellemes vacsorával a fedélzeten. (A hajóra alaklomhoz illő öltözettel ajánlott készülni!)

Oahu rejtett kincsei helikopterrel
egyórás helikopteres repülés, mely egy egészen más perspektívából mutatja be Oahu kevésbé ismert látnivalóit. A program során a Szent-vízesés, a Polinéz Kulturális Központ, a Mormon Templom és Kahuku - a bálnák telelési helye is megcsodálható madártávlatból.

Polinéz kulturális központ
A kulturális központot a mormonok alapították oktatási céllal. Az érdekes bemutató során a vendégek megismerhetik a Csendes-óceán környékén élő népek hagyományos viseletét, szokásait, táncukat. Az estet egy remek vacsora zárja. Visszaérkezés a szállodába késő este.

12. nap Honolulu - Budapest
Kijelentkezés a szállodából, kora reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás két átszállással Budapestre az esti órákban.

13. nap Budapest
Megérkezés a menetrend szerint a késő esti órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Figyelem!
Figyelem! A beutazáshoz az Egyesült Államokba ESTA engedély szükséges, melynek ügyintézését irodánk vállalja 16 000 Ft/fő/engedély áron.

Vízum:
az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni.Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy az usembassy.gov/hu/visas-hu weboldalon kaphat.





 
Töltődik a foglalási lap
Amerikai Egyesült Államok utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|