Lanzarote, Matagorda: Seaside Los Jameos 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
360138
Utolsó frissítés:
2024.04.30. (K)
8 nap/7 éj
904 056 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A 4 csillagos Seaside Los Jameos Lanzarote délkeleti részén, Los Pocillos tengerparton található. A modern, kanárí stílusban épült hotel rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál és egy lehetőséget egy felejthetetlen nyaraláshoz.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen

Fekvés
A Seaside Los Jameos Lanzarote szigetének délkeleti részén, a Puerto del Carmen egyik csendes részében található. A közelben éttermek, bevásárlóközpontok és bárok találhatók. A hotel kiváló elhelyezkedése miatt a sziget rendkívül könnyen felfedezhető, a Timanfaya Park mindössze 20 percnyi autóútra található.

Szállás
Fényes, tágas szobák, kényelmes ágyak és nagyszerű ellátás vár Önre a Seaside Los Jameos hotelben. Minden szoba ingyenes, gyors Wi-Fi-vel, műholdas TV-vel és vízforralóval rendelkezik. A családok pedig választhatnak nagyobb, legfeljebb négy fős családi szobát, közel a családbarát strandhoz.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Szoba mérete: 26 m2 Kilátás: utcára vagy belső sétányra Földszinti szoba erkéllyel vagy terasszal. Minibár és széf bérelhető. Felszereltség: Wifi, Ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélySuperior szoba: Szoba mérete: 26 m2 Kilátás: medence vagy kert A szoba nyugágyakkal berendezett erkélyéről az úszómedencére, a kertekre, a környező vidékre vagy a tengerre nyílik kilátás. A szobában DVD-lejátszó, valamint tea- és kávéfőző is rendelkezésre áll. Felszereltség: Wifi, Ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyDeluxe szoba: Szoba mérete: 26 m2 Kilátás: medence vagy kert A szoba nyugágyakkal berendezett erkélyéről az úszómedencére, a kertekre, a környező vidékre vagy a tengerre nyílik kilátás. A szobában DVD-lejátszó, valamint tea- és kávéfőző is rendelkezésre áll. Felszereltség: Wifi, Ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyCsaládi szoba: Szoba mérete: 33 m2 Kilátás: medence vagy kert A szoba nyugágyakkal berendezett erkélyéről az úszómedencére, a kertekre, a környező vidékre vagy a tengerre nyílik kilátás. A szobában DVD-lejátszó, valamint tea- és kávéfőző is rendelkezésre áll. Felszereltség: Wifi, Ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkélyJunior lakosztály: Szoba mérete: 37 m2 Kilátás: medence vagy kert vagy óceán A szoba nyugágyakkal berendezett erkélyéről az úszómedencére, a kertekre, a környező vidékre vagy a tengerre nyílik kilátás. A szobában DVD-lejátszó, valamint tea- és kávéfőző is rendelkezésre áll. Felszereltség: Wifi, Ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, minibár, légkondicionálás, széf, vízforraló, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély

Étkezés
A hotel fő étterme a kulináris sokszínűségéről ismert, ízletes ételeket kínálnak stílusos és kényelmes környezetben. A tágas teraszon kanári és nemzetközi finomságokat fogyaszthat a melegítő napsugarak vagy a csillagokkal tarkított éjszakai égbolt alatt. A vacsora a Seaside Los Jameos Playa különleges fénypontja. Naponta változó tematikus estek, kerti grill és gálaestek tarkítják a kulináris élményeket.A medence melletti snackbárban gyermekmenü várja a gyermekeket. A Piano illetve Belingo bárban pedig élőzenés showműsorral, frissítő italok és koktélok széles választékával várják.Az előírt viselet az uraknak vacsorához hosszúszárú nadrág!

Szolgáltatások
wifi 2 medence (1 felnőtt, 1 gyerek, 1 baba - mindegyik fűtött) széf (felár ellenében) fodrászat | szépségszalon szobaszerviz gyermekfelügyelet (felár ellenében) vasalási szolgáltatás (felár ellenében) vegytisztítás (felár ellenében) mosoda masszázs és szépészeti szolgáltatások (felár ellenében) wellnessközpont fitneszközpont szauna

Sport és szórakozás
bingó aerobik íjászat élő sportesemények (közvetítés) élőzene/előadás esti szórakozási lehetőségek gyerekklub minigolf fallabda (felár ellenében) könyvtár darts asztalitenisz biliárd (felár ellenében) játszótér játékterem teniszpálya (felár ellenében)





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|