Lanzarote, Matagorda: Beatriz Playa And Spa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
210103
Utolsó frissítés:
2024.04.30. (K)
8 nap/7 éj
557 822 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Hotel Beatriz Playa & Spa Lanzarote keleti felén, Puerto del Carmen híres promenádja, a Matagorda mellett található. Tökéletes választás családi pihenésre, a hotelen belül minden megtalálható, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy feltöltődve térjen haza.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: 400 m

Fekvés
A hotel közvetlen az óceán partján fekszik, attól mindössze egy sétány választja el. A hotel központi fekvésének köszönhetően minden kirándulás és szolgáltatás könnyen elérhető, Puerto del Carmen központja kevesebb, mint 10 percnyi autóútra található.

Szállás
A komplexum tágas szobái garantálják a kényelmet és kikapcsolódást. A szálloda 404 szobával rendelkezik 4 emeleten elosztva, köztük standard és junior suite szobákkal. A vonzó terasszal rendelkező, svédasztalos étteremben mediterrán ételeket kínálnak. A Davao bárban harapnivalókat szolgálnak fel a medence mellett, a szálláshelyen ezen kívül egy zongorabár és egy lounge bár is található. A wellnessrészleg fedett hidromasszázs medencét, szaunát és pezsgőfürdőt foglal magába. A kezelések között masszázs és arckezelés is megtalálható, valamint egy edzőterem is rendelkezésre áll.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Tágas, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és terasszal vagy erkéllyel.. Széf bérelhető, a saját fürdőszobában pedig hajszárító található. Ingyenes wifi biztosított. Szoba mérete: 32 m2 Kilátás: város vagy kert Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, ébresztésSuperior szoba: Tágas, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és terasszal vagy erkéllyel.. Széf bérelhető, a saját fürdőszobában pedig hajszárító található. Ingyenes wifi biztosított. Szoba mérete: 32 m2 Kilátás: város vagy kert Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, ébresztésÓceánra néző superior szoba: Tágas, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és terasszal vagy erkéllyel.. Széf bérelhető, a saját fürdőszobában pedig hajszárító található. Ingyenes wifi biztosított. Szoba mérete: 32 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, ébresztésÓceánra néző kétágyas szoba: Tágas, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és terasszal vagy erkéllyel.. Széf bérelhető, a saját fürdőszobában pedig hajszárító található. Ingyenes wifi biztosított. Szoba mérete: 32 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, ébresztésJunior lakosztály: Tágas, légkondicionált szoba műholdas TV-vel, kis hűtőszekrénnyel és terasszal vagy erkéllyel.. Széf bérelhető, a saját fürdőszobában pedig hajszárító található. Ingyenes wifi biztosított. Szoba mérete: 60 m2 Kilátás: város vagy kert Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, minibár, légkondicionálás, széf, íróasztal, telefon, síkképernyős tévé, ébresztés

Étkezés
Fő étterem: A hotel fő éttermében naponta változó fogások közül válogathat és látvány főzéssel is várják.Davao: A szálloda medenceparti étterme, ami tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést nyújt napközben.Bamboo: Különleges ázsiai étterem, ahol megismerkedhet az indiai, kínai és japán konyha remekeivel.La Piazza: Olasz étterem, ahol eredeti recept alapján készítik a jobbnál-jobb olasz pizzákat és tésztákat.Beatriz: A szálloda hamísitatlan hamburger étterme.Sabor Canario: Kanári étterem, ahol megkóstolhatja a régió legfinomabb helyi fogásait.La Barqueta: A szálloda egyik bárja, ahol este különleges koktélok, napközben pedig finom kávék várják.Mindanao: A hotel fő showműsorainak a helyszíne.

Szolgáltatások
Wifi, medence (télen fűtött), gyerekmedence (télen fűtött), napozóterasz napernyőkkel, spa/wellness (külön díj ellenében), masszázsok (külön díj ellenében), spa / wellness csomagok (külön díj ellenében, csak felnőttek számára), relaxációs terület, testkezelések, pedikűr, manikűr, fodrászat, szépségszalon, széf (külön díj ellenében), szobaszerviz, szauna (felár ellenében), csomagmegőrző,

Sport és szórakozás
fitneszközpont, sportközvetítések, élő zene, előadások, esti szórakoztató műsorok, miniklub, animációs programok, minigolf, könyvtár, darts, asztali tenisz, biliárd (felár ellenében), gyermekjátszótér, játékszoba, teniszpálya,

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|