Afrika

 

Dél-afrikai Köztársaság

Dél-Afrika az utóbbi években a kellemes éghajlat, a barátságos emberek, a megfizethetõ árak és a látnivalók sokasága miatt érdeklődés középpontjába került.

Dél-afrikai Köztársaság utazáshoz mindenDél-afrikai Köztársaság utazási ajánlatai
Dél-afrikai Köztársaság
 

Egyiptom

Egyiptom valóra váltja a messziről jött utazónak Nagy Sándorról és Kleopátráról, hőségben izzó sivatagról, a Nílus ajándékáról, kelet nyüzsgő bazárjairól, fáraókról, szőtt álmait.

Egyiptom utazáshoz mindenEgyiptom utazási ajánlatai
Egyiptom
 

Kenya

Szamburuk, kikujuk, lúók, kambák, szomalik, turkanák, kisziik, rendilék, gabrák, boranák, ndorobók, pokotok, el molok és a maszájok.

Kenya utazáshoz mindenKenya utazási ajánlatai
Kenya
 

Marokkó

Romantika és egzotikum keveredése: varázslatos királyi városok, cédruserdők, homoksivatagok, Kelet rejtelmei, Humphrey Bogart Casablancája, a tündöklő Marrakesh.

Marokkó utazáshoz mindenMarokkó utazási ajánlatai
Marokkó
 

Mauritius

Mauritiust Isten jókedvében teremtette. A látvány robbanásszerűen borítja el az érzékeket: az ember és a természet békés harmóniája itt átélhetô. A tenger zamata, a természet és a szokatlan ételek ízei zavarba hozzák a látogatót.

Mauritius utazáshoz mindenMauritius utazási ajánlatai
Mauritius
 

Namíbia

Óceán, végtelen szavannák, kivirágzó sivatag, elefántok és oroszlánok, nomád törzsek. Minden meg van ebben a hatalmas országban.

Namíbia utazáshoz mindenNamíbia utazási ajánlatai
Namíbia
 

Seychelle-szigetek

Az egyetlen gránit sziget az óceán közepén, a világ legnagyobb korál atollja, melyet egy sereg látványosság tesz a világ utolsó "Édenkertjévé".

Seychelle-szigetek utazáshoz mindenSeychelle-szigetek utazási ajánlatai
Seychelle-szigetek
   

Tanzánia

Az egyik legnagyobb vadon Afrikában. Hatalmas terület, dimbes-dombos füves területtel, mely szinte eggyé válik a horizonttal.

Tanzánia utazáshoz mindenTanzánia utazási ajánlatai
Tanzánia
 

Tunézia

A szállodák által nyújtott kellemes környezet, a lassan mélyülõ, finomhomokú, a családos turistáknak kiváló feltételeket nyújtó engerpart Tunéziát rendkivül népszerűvé teszik.

Tunézia utazáshoz mindenTunézia utazási ajánlatai
Tunézia
 

Zimbabwe

Zimbabwe nem csak a Viktória vízes miatt érdekes. Hatalmas ország szavannákkal, hihtetlenül gazdag állat és növényvilággal.

Zimbabwe utazási ajánlatai
Zimbabwe


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|