Szilveszter Isztambulban

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
városnézés
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
238394
Utolsó frissítés:
2019.12.29. (V)
135 500 Ft / fő (akciós alapár)
5 nap/4 éj
183 000 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért1. nap:
Budapest – Isztambul Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Isztambulba. Megérkezést követően transzfer a szállodába és érkezéstől függően szabadidő a török metropoliszban vagy közös séta melynek során meglátogatjuk a Nagy Bazárt és a Laleli dzsámit. Szállásunk 4 éjszakán keresztül Isztambulban lesz.

2. nap:
Egész nap Isztambulban Reggelit követően városnézésre indulunk helyi idegenvezetőnk kíséretében Isztambulba. Utunk során ellátogatunk a feledhetetlen hangulatú Hippodrom térre ahol láthatjuk a Kék Mecsetet, az egyiptomi obeliszket, Ciszternát és a rózsaszín festéséről felismerhető Aya Sofya bizánci bazilikát. Tovább sétálva a Topkapi szultáni palota régmúlt hangulatába kapunk bepillantást. Mai napi programunk következő állomása a már mindenki által képekről jól ismert Nagy Bazár, ahol ne csodálkozzunk, ha magyarul szólnak hozzánk. Közös programunkat befejezve az érdeklődők (felár ellenében) részt vehetnek az egyik középkori Hamamban egy hamisítatlan török fürdő programon.

3. nap:
Isztambul – az Aranyszarv- öböl mindkét oldaláról! A reggelit elfogyasztva kedvére sétálhat Isztambul óvárosában vagy fakultatívprogramot ajánlunk: délelőtt helyi idegenvezetővel fakultatív programra hívjuk Ázsiába. A Citadellát keressük fel, ahol egykoron szultánok teáztak. Helyet foglalva a „történelmi helyen” ízleljük meg az igazi török teát, közben gyönyörködve a város káprázatos panorámájában. Visszatérve az európai oldalra ellátogatunk a Nagy Szulejmán Dzsámi-komplexumba majd a hajdanán Konstantinápolyt védő falakhoz és a magyar történelem által is nyomot hagyott Héttoronyhoz mely ugyan már belülről nem látogatható de így is sokatmondó. Utunk következő állomása a Kariye Monostor Mozaik múzeum melyben bibliai témájú gyönyörű falmozaikokat és freskókat tálalunk. Visszatérve szálláshelyünkre készülődünk szilveszter estére. Este fakultatívprogramot ajánlunk: szilveszteri vacsora egy színvonalas mulatóban (folklór program, élőzene, italfogyasztással).

4. nap:
Isztambul Elfogyasztva a reggelit, késő délelőtt ismét fakultatívprogramra hívjuk: Dolmabahce szultáni palota szemkápráztató élményében lehet részünk majd Hajóra szállva a Boszporuszról is megcsodálhatjuk a minden napszakban gyönyörű isztambuli panorámát. A kikötőbe visszaérkezve ebéd egy hangulatos török étteremben (felár ellenében). Folytatva fakultatívprogramunkat látogatást teszünk a keleti hangulatú fűszer bazárban. A program után szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap:
Isztambul – Budapest Reggeli után repülőgép indulás függvényében szabadidő Isztambulban vagy a menetrendtől függően idegenvezetőnk ajánlásával a még nem látott objektumok felfedezésére indulunk. Repülő menetrend alapján transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.Szilveszteri vacsora. Isztambul belvárosában, hastáncos show-műsorral, Ünnepi vacsora mellé fél üveg pezsgővel és korlátlan italfogyasztással a helyi különlegességekbőlx

 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Isztambul utazás, nyaralás

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek