Belek nyaralás

A Beleki nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Beleki nyaralás, a Beleki nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 370 utazás közül választhat.

Beleki nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Beleket, Bodrummal együtt a török és az európai felső tízezer tette népszerű nyaralóhellyé. Belek a yach élet egyik központja Törökországban, a luxus nyaralás egyik szinonímája.

Belek utazás TOP 10

Az összes Belek nyaralás »

Az összes Belek nyaralás »

Belek ismertető

Nyugodt nyaralás és aktív kikapcsolódás – Belek
A „Török Riviérán“ nyaralást tervezők számára kihagyhatatlan válsztás lehet az Antalya városától mindössze harminc kilométerre fekvő, és csaknem tizenkét kilométer hosszú tengerparti szakasszal rendelkező varázslatos Belek. A beleki nyaralást választók számára a természeti értékek érintetlenségének felfedezéséhez, a felhőtlen szórakozáshoz, illetve a nyugodt homokos tengerparti feltöltőzéshez egyaránt kiváló helyszínt kínál ez a luxusszállodái és kifogástalan szolgáltatásai révén modern turistaközponttá fejlődött nyugodt nyaralóhely. A szemet gyönyörkedtető száldakomplexumok és a páratlan szépségű tengerparti panoráma mellett a felülmúlhatatlan időjárás is – hiszen Belek környékén a szűntelen napsütéssel kísért strandszezon gyakorlatilag nyolc hónapig tart – a beleki üdülőközpontban eltöltött nyaralásra sarkallja az ide látogatókat. Belek – környező vidékéről az eukaliptusz-, fenyő- és cédruserdők illatát közvetítő lágy szellővel kísért tengerparti szakasza, amelyek telepítését még Abdül Aziz szultán rendelte el a 19. század folyamán – az emberi természet teljes lényegét átható kikapcsolódást ígér a kisgyermekes családoktól a nyugdíjas éveiket töltő házaspárokig bezárólag.

Napfényimádók paradicsoma – Belek időjárási viszonyai

Belek homokos tengerpartán sütkérezhetünk gyakorlatilag a 24-25 Celsius fokos átlaghőmérséklettel kísért májustól, egészen október közepéig. Ezt az időszakot körülölelő intervallumban, a beleki nyaralásban részt vevők számára minden szeonban kétségtelenül a két legforróbb – 35-35 Celsius fokos nappali átlaghőmérsékeletet biztosító – július és augusztus hónapok a legfelkapottabbak. A főszezonnak ebben a periódusában az esős napok számának lehetősége hónapos bontásban az egyet is ritkán közelíti meg, így Belek valóban a napfényimádók paradicsoma.

A strandok

Belek persze elsősorban azoknak ajánlott, akik nyaralásuk során az egész napot a tengernél szeretnék eltölteni, és erre a több, mint tizenöt kilométeres, 3,4,5 csillagos szállodákkal és hotelekkel kísért fehérhomokos partszakasza kiváló lehetőséget nyújt. Belek harminiát árasztó, nyugodt és türkizszínű tengervizének szomszédságának területeit gyönyörű fenyőfák koszorúzzák. Belek homokos tengerpartán kajakozni, csónakázni, vízibiciklizni is val módjuk a beleki nyaralóknak, akik egyébiránt találkozhatnak strandolás közben a védett cserepes teknősök egy-egy példányávak is, hiszen a beleki strand fészkelőhelye ezeknek az ősi állatoknak.

Természeti szépségek tárháza és modern turistaközpont?

Jóllehet, a beleki nyaralást válsztók a „Török Riviérának“ ennek a Földközi-tenger természetes jellemzőit megtestesítő szakaszán kevé törénelmi nevezettességgel fognak találkozni. Az ide látogatóknak ellenben emiatt sem kell aggódniuk, hiszen Belek közvetlen közelében szemlélhetőek meg a hettiták által Kr. e. 1500 táján alapított kikötőváros, Perge romvárosának maradványai, valamint a híres Aspendosi amfiteátrum is. 

Nemzeti park és hatalmas golfparadicsom a tengerparti Belek városában

Fergeteges látványt ígérhet a kopasz hegyek és a hatalmas erdők egyvelegének keveredéséből álló Koprülü Kanyon, amely azzel együtt, hogy rendkívül gazdag növény és állatvilággal rendelkezik, területét több mint tizennégy kilométer hosszan szeli át a vadregényes Köprü folyó kristálytiszta vize. Az egyébiránt nemzeti parkként számon tartott Körpülü Kanyon valóságos ornitológiai kincsesbánya is a beleki nyaralásban részt vevők számára, ahol számos ritka madárfajont kívül szerncsés esetben megtekinthető itt a Belek szimbólumának számító Tuto-Alba nevű bagoly is. Belek infrastruktúrális kiépülése miatt modern korunk folyamatosan fejlődő szórakozási lehetőségeiben sem kell szúkölködniuk a beleki utazást választóknak, hiszen a golfozás szerelmesei itt igazán otthon érezhetik magukat. A több mint tíz éve alakult, illetve a világ egyik leghíresebb golfklubja „adja az ütőt“ Belek üdülővárosban az ide érkezőknek, akik Törökország egyik leghatalmasabb golfpályáján guríthatják a labdát. 

Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Belek üdülőhelyek

Belek legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Gloria Golf Resort Hotel 5*

Gloria Golf Resort Hotel 5*

Belek
Ár:
  983 595
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szobánk nagyon tágas és szép volt. Az aquaparkot is nagyon élveztük. A tengerpart széles volt és rendezett.

Nem tetszik:


Egyéb:
5pont - 1 értékelés
Titanic Deluxe Belek 5*

Titanic Deluxe Belek 5*

Belek
Ár:
  1 197 206
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A Titanic Delux Hotel maga a tökéletesség. Gyönyörű szobák, kiemelkedő ellátás, remek szórakoztató programok. A szállodára rosszat akarva sem lehet mondani. A tengerpart kb. 1 km-re van, de a szálloda folyamatos lejutást biztosít a mellette lévő folyón, kishajókkal. Így ez sem okoz gondot. Kívánom mindenkinek, hogy lehetősége nyíljon ebben a remek szállodában pihenni.

Nem tetszik:


Egyéb:
Rubint Réka 2013as alakreform tábora is itt volt. Valamint Debreczeni Zita glam modell - fotós is a hotelben vakációzott.
5pont - 1 értékelés
Cullinan Belek 5*

Cullinan Belek 5*

Belek
Ár:
  1 346 176
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nekünk minden nagyon tetszett ez egy szuper szálloda.Fantasztikus volt ez a nyaralásunk,nem csalódtunk újból Törökorszàgban😊 Tiszta,igényes,minden téren megfelelt nekünk mint felnőttnek és a kislanyunknak is szuper volt minden(3 éves múlt) Köszönjük szépen Sarkadi-Kovács Évának a szervezést,nélküle nem jutottunk volna el ebbe a szállodába😍

Nem tetszik:
Ilyen nem volt

Egyéb:
Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Belek beszámolók

11847 megtekintés - nincs értékelés

Crystal Hotels Family Resort & Spa 5*, Belek, Törökország, Török Riviéra, Anatólia
2008 juniusában volt szerencsénk itt tölteni egy hetet.Minden tökéletes volt az ételektől a strandig.A katalógusokban leírtaknak megfelelőek a szolgáltatások és bevásárlási lehetőség is van a környéken. Mindenképpen érdemes kipróbálni a rafting túrát és már érkezéskor elmenni egy hamamba.Mindkettő csodákra képes testre-szellemre. [...]

A teljes bejegyzés

14530 megtekintés - nincs értékelés
Szálloda, Belek Beach

Szálloda, Belek Beach

Belek Beach Resort Hotel 5*, Belek, Törökország, Török Riviéra, Anatólia
Belek Antalya-i reptértől kb. 30km-re található. A gond, hogy a Belek-i szállodák közül ez van a legmesszebb, tehát a busz itt teszi ki az utasokat legutoljára. Ráadásul van egy poros, út nélküli 2 km-es szakasz, és a gyanútlan utazó ekkor megrémül, De ezen hamar túl teszi magát az ember. A szálloda nekünk pozitív benyomást keltett!A szobák kényelmesek, tiszták,a nyugati oldal kicsit zajos a szomszédos szálloda discoja miatt, de legalább reggel sokáig lehet aludni, mert nem süt be a nap!Az [...]

A teljes bejegyzés

18616 megtekintés - nincs értékelés
Belek, Iberostar Bellis

Belek, Iberostar Bellis

Iberostar Bellis Hotel Belek 5*, Belek, Törökország
Címke:

Üdvözlet Mindenkinek! Az utunk kis izgalommal indult, mert a februárban lefoglalt szállásunk visszaigazolását a reptéren vehettük át. A szállodába foglaltunk szobát, de a papírokra egy bungalov volt bejegyezve. A Green Travel képviselője gyorsan cselekedett. Ide-oda telfon, de nem tudott mit tenni a startos nem jó foglalással. A "Grines" ügyintéző nagyon korrekt volt, mindent megtett, hogy nekünk jó legyen. A pozitív hozzállásunknak köszönhetően a főépületben kaptunk egy szép szobát. A [...]

A teljes bejegyzés

Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Belek nyaralás »

Belek leírás

Belek, Törökország  - csodaszép strand, golfpályák Antalya szomszédságában
 
Antalyatól 25 percnyi autós utazás Belek, mely csodálatos strandjáról, golfpályáiról és kitűnő sportolási lehetőségiről híres.  A világszínvonalú 18 lyukas golfpálya mellett, a rafting, a szörf, a hegymászás vagy a vadászat kedvelői találják meg számításukat.
 
Belek az aktív pihenés ideális helyszíne, melyhez hotelek széles választéka párosul. 

Belek
Az utóbbi években vált ismertté az a gyönyörű partszakasz. Több kilóméternyi, homokos és kristálytiszta partszakasz, kiváló, igazi luxust kínáló hotelek, látványos építészeti megoldások teszik teljessé nyaralásukat.

Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Ankara Nagykövetség
Cím: Sancak Mahallesi, Kossuth Lajos (Kahire) Caddesi 2.
Yildiz, Cankaya, Ankara
Előhívó: (90)(312)
Telefon: 442-2273
Ügyelet: 442-2273
Fax: 441-5049

Istanbul Főkonzulátus
Cím: Prof.Dr. Müfide Küley sok.  No.35.
Tesvikiye - Istanbul
Előhívó: (90)(212)
Telefon: 225-55-19, 225-55-01, 234-37-37
Ügyelet: 234-3737
Fax: 296-8248

Beutazási szabályok
Magyar állampolgár megfelelõ anyagi fedezettel, az utazás napján még legalább 6 hónapig érvényes útlevél és vízum birtokában léphet be Törökországba. Magyar állampolgárok a török határállomásokon szerezhetik be a vízumot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumokat kiadó ablak még az útlevél ellenõrzés elõtt található, elõször tehát a vízumot kell beszereznie. A helyben kiállított vízum ára a katalógus nyomtatásának idõpontjában (2002. szeptember) 20,- USD. Javasoljuk, hogy pontos összeget készítsen elõ. Azok, akik a vízum érvényességének idején (30 nap) többször utaznak Törökországba, feltétlenül ügyeljenek arra, hogy az utolsó kiutazás napján a vízum és az útlevél még érvényes legyen, mert a turista vízummal belépõ külföldi állampolgárok a vízumban meghatározott tartózkodási idõt nem léphetik túl. Kérésre minden beutazónak igazolni kell, hogy el fogja hagyni Törökországot (visszaútra vagy továbbutazásra szóló repülõjegy). Kérjük azokat az utasainkat, akik nem magyar állampolgárok, érdeklõdjenek a nagykövetségen a rájuk vonatkozó szabályokról. A beutazási szabályok be nem tartásáért és az abból eredõ költségekért nem vállalunk felelõsséget.

Beviteli szabályok
Bármilyen valuta korlátozás nélkül bevihetõ Törökországba, de javasoljuk, hogy ha nagyobb összegû készpénzt visz magával, tegyen írásban nyilatkozatot. A személyes használatra szolgáló tárgyak vámmentesen bevihetõk (ide tartozik pl. 200 db cigaretta, 50 db szivar, 250 gramm dohány, 1 liter alkohol). A késõbbi félreértéseket elkerülendõ kérjük, hogy értéktárgyait beviteli nyilatkozatban rögzítse

Posta, telefon
A postahivatalok PTT jelzéssel (sárga mezõben fekete betûkkel) vannak ellátva. A fõhivatalok hétfõtõl szombatig 08.00 - 24.00, vasárnap 09.00 - 18.00 óra között, a kisebbek általában hétfõtõl péntekig 8.30 - 12.30 és 13.00 - 17.30 között tartanak nyitva. Nyilvános fülkébõl csak telefonkártyával lehet telefonálni, amely minden postahivatalban kapható.
Magyarország hívószáma Törökországból: 0036
Törökország hívószáma Magyarországról: 0090

Közlekedés
A nagyobb települések között kedvezõ díjszabású autóbuszok közlekednek, amelyek a települések szélén lévõ buszpályaudvarokról indulnak. Itt vásárolhatók meg a menetjegyek is. Rövidebb szakaszokon gyûjtõtaxikkal (dolmus) vagy taxikkal lehet utazni.
A dolmus útiköltsége nem magas, a sofõrnél kell fizetni, de az induláskor célszerû az árban megegyezni. A taxisok taxaméter alapján állapítják meg a viteldíjat, de hosszabb út esetén javasoljuk, hogy indulás elõtt állapodjon meg az árban. Amennyiben kismotort vagy autót kíván bérelni, ne felejtse itthon nemzetközi jogosítványát és feltétlenül kössön teljes körû casco biztosítást.

Nyitva tartás
Az üzletek hétköznap 9.00 - 19.00 óra között tartanak nyitva, az üdülõhelyeken azonban este és hétvégén is lehet vásárolni. A nyaralóhelyeken angol vagy német nyelvû újságok is kaphatók, amelyek rendszerint csak másnap érkeznek.

 

Belek nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Belek adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások