Előfoglalási akció 5.000 forinttal

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal!

Nyaralások 5.000 Ft előleggel

Miről szól az akció


Az év első hónapjaira eső előfoglalási szezon a legjobb időszak a családi nyaralás lefoglalására: ekkor a legszélesebb a választék, és ekkor a legalacsonyabb a nyaralás ára. Sok család a karácsony után azonban még nem gyűjtötte össze a nyaralás lefoglalásához szükséges pénzt - rendszerint a teljes részvételi díj 40%-át -, így ki kell hagyni ezt kínálkozó alkalmat.

Ezért a szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazás különleges és egyedülálló akciójában fejenként mindössze 5.000 Ft kezdőrészlet* megfizetésével ki tudja használni a mostani óriási kedvezményeket kínáló előfoglalási időszakot, és le tudja foglalni a családi nyaralást igazán remek áron. Az első részletet ezek után ráér havonta 10%-os részletekben kifizetni.

Az akció keretében minden olyan nyaralás foglalható, amin megtalálja az akció pecsétjét és az indulásig még legalább 5 hónap van hátra. Az öt hónapon belül induló nyaralások esetén kérésére egyéni fizetési ütemezést készítünk Önnek.
Nyaralások 5.000 Ft előleggel

Mit kell tennem, hogy ki tudjam használni az akciót

  1. Keresse ki a nyaralást a Start Utazáson;
  2. Foglalja le a nyaralást a Start Utazási Irodában;
  3. Kollégáink előkészítik az utazási szerződést. Önnek be kell fizetnie fejenként 5.000 Ft kezdőrészletet és megkötni a szerződést;
  4. 4 hónapon keresztül havonta a teljes részvételi díj 10%-át kitevő részletekben ki kell fizetnie az előleg első részletét, és indulás előtt 30 nappal a díj fennmaradó részét.
* Az 5.000 forintos kezdőrészlet óvadék, nem jár vissza, amennyiben a szerződést Ön mondja le. Az óvadék összegét az utazás előtti 35. napon esedékes hátralék összegébe beszámítjuk. Az 5.000 forintos kezdőrészlet az utazásra vonatkozik, az utazáshoz vásárolt biztosítási szolgáltatások díját ezen felül foglaláskor meg kell fizetni. (Útlemondási biztosítás kizárólag a foglalás időpontjában köthető.)

Az akció visszavonásig érvényes. Az akció keretében a Start Utazás az Ön helyett megfizeti a részvételi díj előlegét az utazás szervezőnek. Az akció akkor ér véget, amikor az akció hátterét adó pénzügyi alap kimerül. Az akció keretében vásárolt utazások esetén érvényesek az utazásszervező lemondásra vonatkozó fizetési feltételei, melyek a lemondásig befizetett összegen túl pótbefizetést írhatnak elő.

Nyaralások 5.000 Ft-os előleggel
Bővebben az előfoglalási akciókról(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|