Előfoglalási akció 5.000 forinttal

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal!

Miről szól az akció


Az év első hónapjaira eső előfoglalási szezon a legjobb időszak a családi nyaralás lefoglalására: ekkor a legszélesebb a választék, és ekkor a legalacsonyabb a nyaralás ára. Sok család a karácsony után azonban még nem gyűjtötte össze a nyaralás lefoglalásához szükséges pénzt - rendszerint a teljes részvételi díj 40%-át - , így ki kell hagyni ezt kínálkozó alkalmat.

Ezért a szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazás különleges és egyedülálló akciójában fejenként mindössze 5.000 Ft kezdőrészlet* megfizetésével ki tudja használni a mostani óriási kedvezményeket kínáló előfoglalási időszakot, és le tudja foglalni a családi nyaralást igazán remek áron. Az első részletet ezek után ráér havonta 10%-os részletekben kifizetni.

Az akció keretében minden olyan nyaralás foglalható, amin megtalálja az akció pecsétjét és az indulásig még legalább 5 hónap van hátra. Az öt hónapon belül induló nyaralások esetén kérésére egyéni fizetési ütemezést készítünk Önnek.

Mit kell tennem, hogy ki tudjam használni az akciót

  1. Keresse ki a nyaralást a Start Utazáson;
  2. Foglalja le a nyaralást a Start Utazási Irodában;
  3. Kollégáink előkészítik az utazási szerződést. Önnek be kell fizetnie fejenként 5.000 Ft kezdőrészletet és megkötni a szerződést;
  4. 4 hónapon keresztül havonta a teljes részvételi díj 10%-át kitevő részletekben ki kell fizetnie az előleg első részletét, és indulás előtt 30 nappal a díj fennmaradó részét.
* Az 5.000 forintos kezdőrészlet óvadék, nem jár vissza amennyiben a szerződést Ön mondja le. Az óvadék összegét az utazás előtti 35. napon esedékes hátralék összegébe beszámítjuk.

Az akció visszavonásig érvényes. Az akció keretében a Start Utazás az Ön helyett megfizeti a részvételi díj előlegét az utazás szervezőnek. Az akció akkor ér véget, amikor az akció hátterét adó pénzügyi alap kimerül.

Bővebben az előfoglalási akciókról