Tenerife, Puerto de la Cruz: Best Semiramis 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209852
Utolsó frissítés:
2024.04.21. (V)
8 nap/7 éj
326 999 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 30 méter, Playa Martianez: 700 m Lago Martianez: 1050 m

Fekvés
A szállodát az Atlanti-óceán partjától csupán egy út választja el. A hotel és a város egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, a közelben strandok, bevásárló központok, éttermek találhatók és nem messze találja a világ legjobb állat- és növénykertjét, a Loro Parkot.

Szállás
A Best Semiramis légkondícionált, parkettázott szobáit letisztult dekor jellemzi és többségük az óceánra néz. A szálloda rendelkezik fűtött medencével, wellness- és fitneszközponttal. Lehetőség van all-inclusive ellátás igénybevételére is.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 25 m2; Kilátás: táj vagy belső udvar; Felszereltség: 2 franciaágy, erkély vagy terasz, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, síkképernyős műholdas tévé, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztal.Senator szoba: Alapterület: 34 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: 2 franciaágy, erkély vagy terasz, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), légkondicionáló, Wi-Fi, síkképernyős műholdas tévé, hajszárító, vezetékes telefon, íróasztal. A szenátor szobák a 11-14.emeleten találhatók, extra szolgáltatásaikhoz tartoznak: fürdőköpeny és papucs, üdvözlő ajándék, víz, kávé és tea bekészítés, ingyenes széfhasználat.

Szolgáltatások
ingyenes WiFi, 1 kültéri fűtött medence, 1 kültéri medence felnőttek és gyermekek számára, kültéri jacuzzi, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, szobaszervíz, csomagmegőrző, éttermek, bár, mosoda (felár ellenében), szépészeti szolgáltatások (felár ellenében), napernyők, napozóágyak vagy székek, wellnessközpont, törökfürdő, gőzfürdő (felár ellenében), masszázs (felár ellenében), szauna (felár ellenében)

Leírás
A kényelmes, 5 csillagos hotel Tenerife északi részén, Puerto de La Cruz városában, egy magaslaton fekszik és szobáiból az Atlanti-óceán panorámájában gyönyörködhet. Kültéri medencék, trópusi kert, wellness részleg és kiváló gasztronómia gondoskodik a gondtalan pihenésről.

Sport és szórakozás
fitneszközpont teniszpálya (felár ellenében) billiárd (felár ellenében) asztalitenisz (felár ellenében) szórakoztató műsorok miniklub 6 éves kortól

Megjegyzés
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások