Adventi forgatag Krakkóban

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
3*
Típus:
körutazás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
193794
Utolsó frissítés:
2024.12.13. (P)
3 nap/2 éj
83 500 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »





1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) - BUDAPEST - SZLOVÁKIA - ZAKOPANE SÍPARADICSOMA
Ingyenes, kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre, így biztosítva vidékről induló utasaink számára is a könnyebb utazást (mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk). A budapesti indulás után parassapusztai határátlépéssel folytatjuk utunkat Szlovákián keresztül Lengyelországba, ahova várhatóan a délutáni órákban érkezünk meg. Első megállóhelyünk, a csodálatos fekvésű Zakopane, Közép-Európa egyik legkedveltebb és leglátogatottabb téli turisztikai központja. A faházakból épült kis hegyi falucska ma már több tízezres létszámával egész évben egy nyüzsgő hangyabolyhoz hasonlít. A sícentrum, a hangulatos sétáló utca, a hatalmas piac, az ódon fatemplom, a Gubalówka-hegy mind nagyszerű élményeket tartogatnak az idelátogatók számára. A város nevezetességeinek megtekintése után szabadprogram, lehetőség többek között a legismertebb lengyel sajt, az oscypek megkóstolására, a helyi kézműves termékek, szépen kidolgozott bőráruk, fafaragványok vásárlására a helyi piacon. Programunk befejezése után szállásunkra utazunk (2 éj), ahol fakultatív vacsorára is van lehetőség.

2. NAP: KRAKKÓ ADVENTI DÍSZBEN
Reggelit követően a Világörökség listán szereplő Krakkóba utazunk, a nap folyamán a várossal ismerkedünk meg. A Visztula partján fekvő, a lengyel identitás és nemzeti kultúra jelképének tekinthető királyi várral, a Wawellel kezdjük látogatásunkat. A várban tett nézelődésünket a székesegyházban fejezzük be, ahol Báthory István végső nyughelyét láthatjuk. Délután a belvárosban folytatjuk Krakkó felfedezését, ahol megcsodáljuk a híres Posztóházat és a Mária-templomot is. Az ezt követő szabadprogramunk alatt a Ryneken található adventi forgatagban sétálhatunk. Lehetőség van a több mint 50 bódé kínálatának felfedezésére egy finom forralt bor vagy forró csoki társaságában. Egyedi karácsonyi díszek, ajándékok, finom ételek és számtalan érdekes program szolgálja a látogatók szórakozását: jászolverseny, zenei produkciók, felvonulások, előadások. A szabadprogram után visszatérünk előző éjszakai szállásunkra.

3. NAP: WIELICZKA SÓBÁNYA - SZLOVÁKIA - BUDAPEST
A reggelit követően útra kelünk és Wieliczkán megtekintjük a település fő látványosságát, a Világörökség Listáján is szereplő sóbányát. A közel kétórás program során leszállunk a bánya mélyébe, ahol bemutatják a nehéz munka rejtelmeit, valamint láthatunk különleges sóból készült tárgyakat, faragásokat. Ezt követően Szlovákián keresztül kisebb pihenőkkel hazautazunk, majd Budapest után mindenkit a vidéki felszállási helyére szállítunk.




 
Töltődik a foglalási lap
Lengyelország utazás, nyaralás Krakkó utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|