Lara nyaralás

A Larai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Larai nyaralás, a Larai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 112 utazás közül választhat.

Larai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Larában nemcsak nagyszerű hoteleket találsz, de a tengerparti része is biztosan ámulatba ejt majd. Elképesztő kék víz és puha homok jellemzi. Egy nyugodt és pihentető nyaraláshoz tökéletes.

Lara utazás TOP 10

Az összes Lara nyaralás »

Az összes Lara nyaralás »

Lara ismertetőLara üdülőhelyek

Lara legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Royal Wings Hotel 5*

Royal Wings Hotel 5*

Lara
Ár:
  571 845
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
2022 nyarán csodálatos hetet töltöttünk a szállodában! Mind a felnőttek mind a gyerekek megtalálták a számításukat a hatalmas medencék, széles csúszda park kínálat , komplett vidámpark, edzőterem és 1001 evési, ivási vagy éppen animációs programok között! Modern kivitelezés csodás személyzet! Visszatérünk!!!

Nem tetszik:
Nem volt….

Egyéb:
Apró fennakadás volt a szobák kiosztásánál mert a tengerre néző szoba helyett kaptunk csúszdára nézőt! Jeleztük és 20 perc alatt orvosolva volt!
4.5pont - 1 értékelés
Fame Residence Lara 5*

Fame Residence Lara 5*

Lara
Ár:
  372 000
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon szép a szálloda kertje és a medencéje is. A kék zászlós tengerpartja is kifogástalan. A szobánk nagyon tágas volt. A wfi mindenhol működött.

Nem tetszik:


Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Delphin Palace 5*

Delphin Palace 5*

Lara
Ár:
  359 200
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Lara nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.
 

Lara nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Lara nyaralás »

Lara leírásVízum, követség

Ankara Nagykövetség
Cím: Sancak Mahallesi, Kossuth Lajos (Kahire) Caddesi 2.
Yildiz, Cankaya, Ankara
Előhívó: (90)(312)
Telefon: 442-2273
Ügyelet: 442-2273
Fax: 441-5049

Istanbul Főkonzulátus
Cím: Prof.Dr. Müfide Küley sok.  No.35.
Tesvikiye - Istanbul
Előhívó: (90)(212)
Telefon: 225-55-19, 225-55-01, 234-37-37
Ügyelet: 234-3737
Fax: 296-8248

Beutazási szabályok
Magyar állampolgár megfelelõ anyagi fedezettel, az utazás napján még legalább 6 hónapig érvényes útlevél és vízum birtokában léphet be Törökországba. Magyar állampolgárok a török határállomásokon szerezhetik be a vízumot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumokat kiadó ablak még az útlevél ellenõrzés elõtt található, elõször tehát a vízumot kell beszereznie. A helyben kiállított vízum ára a katalógus nyomtatásának idõpontjában (2002. szeptember) 20,- USD. Javasoljuk, hogy pontos összeget készítsen elõ. Azok, akik a vízum érvényességének idején (30 nap) többször utaznak Törökországba, feltétlenül ügyeljenek arra, hogy az utolsó kiutazás napján a vízum és az útlevél még érvényes legyen, mert a turista vízummal belépõ külföldi állampolgárok a vízumban meghatározott tartózkodási idõt nem léphetik túl. Kérésre minden beutazónak igazolni kell, hogy el fogja hagyni Törökországot (visszaútra vagy továbbutazásra szóló repülõjegy). Kérjük azokat az utasainkat, akik nem magyar állampolgárok, érdeklõdjenek a nagykövetségen a rájuk vonatkozó szabályokról. A beutazási szabályok be nem tartásáért és az abból eredõ költségekért nem vállalunk felelõsséget.

Beviteli szabályok
Bármilyen valuta korlátozás nélkül bevihetõ Törökországba, de javasoljuk, hogy ha nagyobb összegû készpénzt visz magával, tegyen írásban nyilatkozatot. A személyes használatra szolgáló tárgyak vámmentesen bevihetõk (ide tartozik pl. 200 db cigaretta, 50 db szivar, 250 gramm dohány, 1 liter alkohol). A késõbbi félreértéseket elkerülendõ kérjük, hogy értéktárgyait beviteli nyilatkozatban rögzítse

Posta, telefon
A postahivatalok PTT jelzéssel (sárga mezõben fekete betûkkel) vannak ellátva. A fõhivatalok hétfõtõl szombatig 08.00 - 24.00, vasárnap 09.00 - 18.00 óra között, a kisebbek általában hétfõtõl péntekig 8.30 - 12.30 és 13.00 - 17.30 között tartanak nyitva. Nyilvános fülkébõl csak telefonkártyával lehet telefonálni, amely minden postahivatalban kapható.
Magyarország hívószáma Törökországból: 0036
Törökország hívószáma Magyarországról: 0090

Közlekedés
A nagyobb települések között kedvezõ díjszabású autóbuszok közlekednek, amelyek a települések szélén lévõ buszpályaudvarokról indulnak. Itt vásárolhatók meg a menetjegyek is. Rövidebb szakaszokon gyûjtõtaxikkal (dolmus) vagy taxikkal lehet utazni.
A dolmus útiköltsége nem magas, a sofõrnél kell fizetni, de az induláskor célszerû az árban megegyezni. A taxisok taxaméter alapján állapítják meg a viteldíjat, de hosszabb út esetén javasoljuk, hogy indulás elõtt állapodjon meg az árban. Amennyiben kismotort vagy autót kíván bérelni, ne felejtse itthon nemzetközi jogosítványát és feltétlenül kössön teljes körû casco biztosítást.

Nyitva tartás
Az üzletek hétköznap 9.00 - 19.00 óra között tartanak nyitva, az üdülõhelyeken azonban este és hétvégén is lehet vásárolni. A nyaralóhelyeken angol vagy német nyelvû újságok is kaphatók, amelyek rendszerint csak másnap érkeznek.

 

Lara nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Lara adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások