Szingapúr körutazás

A Szingapúri körutazás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Szingapúri körutazás, a Szingapúri körutazás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 1 utazás közül választhat.

Szingapúri körutazás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Szingapúr maga a megtestesült mini Ázsia: az utca egyik feléről átsétálva a másikra átmenet nélkül kerülünk át a Kínába, Indiába, Malajziába vagy egy angol gyarmatra.

Szingapúr utazás TOP 10

Szingapúr úti célok

Az összes Szingapúr körutazás »

Szingapúr

Az összes Szingapúr körutazás »

Szingapúr ismertető



Szingapúr üdülőhelyek

Szingapúr utazási magazin

Egyre több honfitársunk indul neki távoli, egzotikus úti céloknak, főszezonon kívül is!

Megmutatjuk melyek az új utazási trendek 2023-ban. Az egzotikus úti célok sosem látott népszerűségnek örvendenek. Míg a koronavírus-járványt megelőzően jellemzően csak téli időpontokban vágytunk távoli, meleg helyekre, addig újabban már szinte minden hónapban egyformán népszerűek az alábbi nyaralóhelyek. Talán ennek – többek között – az is az oka, hogy az éghajlatváltozás miatt, teljesen kiszámíthatatlanná vált, hogy mikor tökéletes az időjárás egy tengerparti nyaraláshoz. Ha meg az eső-nap arányát úgysem tudjuk befolyásolni, akkor élvezzük ki azt, ami van. Carpe Diem! Nyaraljunk amikor ráérünk, pl. tavaszi szünet az új nyári szünet!   Emellett egyre többen kezdenek ráébredni arra, hogy elő- vagy utószezonban nemcsak a turistaáradatot kerülhetjük el, hanem a kiemelkedően, néhol irreálisan magas főszezoni árakat is. Azt már mindannyian megtanultuk, hogy az ünnepi időszakok részvételi díjai hihetetlen magasságokba emelkednek, de azt talán még kevesen tudják, hogy [...]
Teljes cikk

Thaiföld - A különleges Thai konyhaművészet:

Thaiföld különleges ételei már világhódító útjukra indultak, és több országban nyitnak éttermeket, árulnak speciális Thai fűszerkülönlegességeket. A Thai konyha öt fő ízt kombinál: csípős, savanyú, édes, sós és keserű. Ezek aránya ételenként és területenként változik, így Thaiföldön belül is változik egy egy étel összetétele, alapanyagainak aránya. Észak-keleten mindent limeal ízesítenek, míg Délen kókusztej és gyömbért használnak szívesebben, de ezek mellett még számos eltérés található. Az alapanyagok közül a rizs (sok fajtáját termesztik) az egyik legfontosabb, amit liszté örülve is felhasználnak. A Thai konyha sok fűszert használ, amit általában porrá őrölve tesznek az ételekbe. Jellemző a fűszerkeverékek (legelterjedtebb az öt-fűszer por) használata. A csípős ízhez sok különféle chilit használnak, amelyből sokat már hazánkban is lehet kapni. Az ételek sós ízüket hal, szója vagy rákszósztól nyerik el. Ezenkívül használnak lime levelet, kurkumát, fokhagymát, citromfüvet és sok [...]
Teljes cikk

Teljes irodai szolgáltatás a Singapore Airlines gépein

A Singapore Airlines az új B777-300ER fedélzetén teljes irodai szolgáltatást nyújt az utasoknak.A legújabb KrisWorld fedélzeti szórakoztató rendszer keretében az irodai eszközök teljes tárházát, azaz táblázatkezelõ, prezentációs és szövegszerkesztõ programot biztosítanak. A Sun Microsystems StarOffice platformján alapuló program a legtöbb általánosan használt fájlformátumot támogatja. Az ügyfelek adatbiztonságának érdekében az ideiglenesen tárolt adatokat minden egyes repülõút végén törlik. A Kris Worldön keresztül elérhetõ filmek, tévéprogramok, interaktív játékok és zenei CD-k széles választéka a kikapcsolódást szolgálja. Az elsõ és a business osztályon utazók kényelmét az extra széles, vízszintessé alakítható ülések is szolgálják. További újdonság, hogy az elsõ osztály utasai megválaszthatják az étkezés idõpontját. A fenti alkalmazások a Singapore Airlines Boeing 777-300ER gépén, valamint a hamarosan induló Airbus A380-ason is [...]
Teljes cikk

A világ legjobb helyeinek listája

A Travel + Leiuse Magazin ismét összeállította a világ legjobb helyeinek a listáját annak a felmérésnek az alapján, amelynek során 19 ezer embert kérdezett meg a Harris Interactive közvélemény-kutató.A világ legjobb szállodája az udajpuri Oberoi Udaivilas lett. A radzsasztáni hotelt a maharadzsa palotájából alakították ki. A szobaárak 600 dollárnál kezdõdnek, de a saját uszodával rendelkezõ luxuslakosztály ára 3300 dollár egy éjszakára. A legjobb város – immár második alkalommal - Firenze lett, megelõzve Buenos Airest és Bangkokot. A magazin fõszerkesztõ-helyettese, Nancy Novogrod szerint a felmérés eredménye azt mutatja, hogy az emberek egyre távolabbi célpontokat keresnek fel. A nyertesek listája: Legjobb szálloda: Oberoi Udaivilas, Udajpur, India Legjobb város: Firenze Legjobb sziget: Bali Legjobb tengeri hajóstársaság: Crystal Cruises Legjobb jachttársaság: SeaDream Yacht Club Legjobb utazásszervezõ: Micato Safaris (USA) Legjobb [...]
Teljes cikk
Szingapúr körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Szingapúr körutazás »
 

Szingapúr körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Szingapúr körutazás »

Szingapúr leírás



Vízum, követség

A magyar állampolgárok Szingapúrba érkezésükkor a szingapúri repülőtéren automatikusan 30 napos tartózkodásra jogosító engedélyt (\"visit pass\") kapnak, s ilyen szövegű pecsétet helyeznek el az útlevelükben. A Malajziából szárazföldi úton, a két határátkelőhelyen (Woodland, Tuas) keresztül belépők, valamint a tengeri úton érkezők 14 napos \"visit pass\"-t kapnak.

 A 30 napos tartózkodási engedélyt 2 alkalommal (egyenként 30 nappal) lehet meghosszabbítani, ehhez azonban fel kell keresni a szingapúri Bevándorlási és Határrendészeti Hatóságot (Immigration and Checkpoints Authority - ICA), ahol -benyújtott kérelem alapján-, ingyenesen meghosszabbítják a tartózkodási engedélyt.

Magyar állampolgár  2004. november 1-től 90 napra vízummentesen, megfelelő anyagi fedezet, vissza-, illetve továbbutazásra érvényes repülőjegy felmutatásával utazhat be Szingapúrba.

Turisztikai célból a vízum egyszeri, legfeljebb 3 hónapos időtartamra szóló meghosszabbítása a helyszínen lehetséges.

Az útlevélnek a határátlépéstől számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az utazónak rendelkeznie kell oda- és visszaútra érvényes repülőjeggyel, valamint - szükség esetén - a célország vízumával.

Ha az utazó 6 napon belül érkezik sárgaláz járvány által veszélyeztetett országból, akkor érvényes sárgaláz elleni oltási igazolvánnyal kell rendelkeznie.

Szingapúr körutazás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Szingapúr adatlap





(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|