Gran Canaria nyaralás

A Gran Canariai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Gran Canariai nyaralás, a Gran Canariai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 215 utazás közül választhat.

Gran Canariai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Gran Canaria utazás TOP 10

Az összes Gran Canaria nyaralás »

Az összes Gran Canaria nyaralás »

Gran Canaria ismertetőGran Canaria üdülőhelyek

Gran Canaria legjobb szállodái

4.8pont - 1 értékelés
Abora Continental 3*

Abora Continental 3*

Playa del Ingles
Ár:
  423 000
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Minden szuper volt.Nagyon szép lett a szálloda a felújítás után.3* elvileg,de máshol az 5* nem éri el ezt a szintet. Tisztaság,rend mindenhol.Bőséges étel és ital választék. Az animátorok munkaja lenyűgöző.Mindennap jó programok a szállodában,főkleg esténként. Az óceán picit hideg volt még Júliusban is.Közel a Maspalomadi homokdűnék,amit senki ne hagyjon ki.

Nem tetszik:
Ilyen nem volt.

Egyéb:
Aki teheti válassza ezt a szállodát.Nem fogja megbánni.
4.7pont - 4 értékelés
Beverly Park 3*

Beverly Park 3*

Playa del Ingles
Ár:
  196 080
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon tetszett a szálloda. Az épület és a környezet kialakítása, minden gyönyörű volt. A Fél panziós ellátás is szuper. Indulás előtt több hozzászólás lehúzta, de mi nem így tapasztaltuk. A választék és a minőség is felülmúlta a 3*-ot. Flottul zajlottak az étkezések. Kedves volt a személyzet is. Nem kell kiszámítani a legvégét és akkor nem kell sorakozni. A part is közel volt.

Nem tetszik:
Egyszer sajna találkoztam a fürdőkádban egy méretes csótánnyal. A folyosón máskor is láttunk, de a mi lakrészünkben szerencsére nem. Gyakran elromlott a mágnes kártya (másoknak is).

Egyéb:
!pont - nincs értékelés
Lopesan Baobab Resort 5*

Lopesan Baobab Resort 5*

Meloneras
Ár:
  440 800
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Gran Canaria nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Gran Canaria beszámolók

Kanári szigetek

Kanári szigetek

Hotel IFA Continental 3*, Playa del Ingles, Spanyolország, Kanári-szigetek, Gran Canaria
Címke:

1.Igaz, hogy az utazásunk Grand Canárira szólt,de mi kétszer is voltunk Tenerifén.Az is igaz, hogy mi nem akartunk oda menni, de a repülő odafelé és visszafelé is le-fől szállt.Erről előre az utazási irodában senki nem tájékoztatott minket.Nem mindenki szeret föl-le szállni.2.Még a repülésről : Igaz, hogy nem egy éttermi kosztot vár az ember egy repülőn, de amit adtak az vetekedett a moslék fogalmával.( Már elnézést )Nem vagyunk finnyásak,de ez azért túlzás volt.Az 5 órás út alatt 1 szer [...]

A teljes bejegyzés

Gran Canaria nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Gran Canariai programok, fesztiválok, ünnepek

február
7

Las Palmas karnevál

A karneváli szezon alatt a Kanári-szigetek szinte minden nagyobb városának főutcája a önfeledt forgatagnak adja át a helyet. Las Palomaban a karneváli kocsik a belvárostól a tengerparti promenádik közel három kilométeren át vonulnak, szinte egész éjszaka. Érdemes egy fergeteges utcai buli érdekében erre az időszakra időzíteni az utazást. A rendezvények a sziget szinte minden városában más időszakra esnek, egy út alatt akár több ünnepségen is részt vehetünk.
2021.02.07


Las Palmas / Spanyolország
 

Gran Canaria nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Gran Canaria nyaralás »

Gran Canaria leírásVízum, követség

Nagykövetség
Cím: C/Angel de Diego Roldan 21.
28016 Madrid
Előhívó: (34)(91)
Telefon: 413-70-11, 413-70-99, 413-41-37
Ügyelet: Mobil: 619-22-19-29
Fax: 413-41-38

Főkonzulátus
Cím: Avda Diagonal 477 Planta 19.B.
08036 Barcelona
Előhívó: (34)(93)
Telefon: 405-19-50, 405-33-62, 405-34-53
Ügyelet: Mobil:629-745-593
Fax: 419-46-08

Belépõjegy irányárak
- El Escorial + Elesettek Völgye (együtt) EUR 6,90
- Segovia Alcázar EUR 3,-
- Toledo katedrális EUR 4,20
- Zsinagóga EUR 1,20
- El Greco háza EUR 2,40
- Granada Alhambra EUR 7,80
- Malaga Katedrális EUR 1,80
- Sevilla Katedrális EUR 4,80
- Alcázar EUR 4,20
- Cordoba Nagy Mecset EUR 6,-
- Zsinagóga EUR 0,30
- Madrid Prado EUR 3,-

Rendezvények
Spanyolország minden városa évi 2-3 nagy fesztivált is rendez, de ezek közül is kiemelkedik a La Tamborrada San Sebastiánban. A karneváli szezon legõrültebb buliját Sitgesben tartják. Valenciában, márciusban ünneplik a Las Fallast, amikor is egy héten keresztül táncolnak, esznek-isznak, és gyönyörködnek az elsõrangú tûzijátékban. Április Sevilla hónapja, ilyenkor tartják a Semana Santát, a Húsvétot megelõzõ szent hetet és a Feria de Agril ünnepét. Az õrültségre vágyóknak és kalandoroknak két egyedülálló eseményt kínál Spanyolország. Augusztus utolsó szerdáján rendezik Bunol városában a La Tomatina fesztivált, melyen a résztvevõk paradicsommal dobálják egymást, óriási buli, de a szemünkre vigyázzunk! Aki még ennél is veszélyesebbre vágyik, az utazzon el júliusban Pamplonába, a Sanferminesre, a híres bikafuttatásra. Itt mindig tartsuk szem elõtt, hogy a bika erõsebb, mint az ember.

A Spanyolországba készülők készítsenek másolatot valamennyi olyan iratukról, okmányukról, amit az útra magukkal akarnak vinni. Nézzék meg, útlevelük meddig érvényes, s csak olyan úti okmánnyal induljanak el, amely az utazás tervezett befejezésének időpontja után még legalább három hónapig nem veszti érvényét. Okmányaik, nagyobb értékű használati tárgyaik (azonosításra alkalmas) számát feltétlenül jegyezzék fel. Kössenek biztosítást lopás és egyéb károkra, s gondoljanak egészségükre is.

A szokásos orvosságukat ne hagyják otthon, a gyógyszereket Spanyolországban csak igen magas áron tudják beszerezni. Az orvosi ellátás - biztosítás nélkül- rendkívül drága.

A gépjárművel utazóknak érdemes a nemzetközi jogosítványt is kiváltaniuk, igazoltatáskor kérhetik tőlük. A zöldkártya meglétét - teherjárművek, buszok esetében a tachométert, s annak érintetlen plombáját - szigorúan számon kérik. Szabálytalanság esetén ugyancsak tetemes bírsággal kell számolni. A büntetést kifizetni nem tudó külföldi járművét a hatóság zár alá veszi, s a visszaszerzés nem egyszerű feladat. Fokozottan ügyeljenek a közlekedési szabályok betartására (különös tekintettel a gyorshajtásra és a szabálytalan parkolásra), mivel a kiszabott bírság jelentősen meghaladhatja az otthon megszokott büntetési tételeket. Vita és fellebbezés ritkán jár eredménnyel.

Az elmúlt években megnőtt és egyre emelkedik a turisták és a kamionforgalomban részt vevők sérelmére elkövetett lopások, rablások, autófeltörések száma. Az elkövetés módozatai igen változatosak: a trükkös, szinte észrevétlen zseblopástól az erőszakos, bandában elkövetett támadásokig terjednek. Ellenállni nem tanácsos. Igyekezzenek megelőzni a bajt: értékeiket, okmányaikat ne hordják magukkal, ha az mégis elkerülhetetlen, a ruházatuk alatt tartsák, ne legyen észrevehető. Vegyék igénybe a szállodaszéfet. Autóstáskát, övtáskát ne hordjanak. Fényképezőgép, videokamera még a hátizsákokból is könnyen eltűnik. Ne tartsák egy helyen összes készpénzüket, útlevelüket, igazolványaikat, hitelkártyáikat. Autójukat, ha benne láthatóak a csomagjaik - percekre se - hagyják őrizetlenül. Országúton csak egyenruhás jelzésére álljanak meg - előfordulhat, hogy műszaki hiba jelzése ürügyén, a benn ülők figyelmét elterelve ellopják csomagjaikat.

Spanyolországban több rendőri testület működik (a városi, elsősorban közlekedés-rendészet, a Guardia Urbana, a helyi rendőri szervezet - pl. Katalóniában a Mossos d\'Esquadra -, a határőrizetet is végző Policía Nacional, illetőleg a doboz-szerű sapkájáról felismerhető csendőrség, a Guardia Civil). Amennyiben a turista kapcsolatba kerül a rendőri szervek valamelyikével (lopás bejelentése, közlekedési baleset stb.), érdeklődje meg, hogy melyik testületről van szó. Ez megkönnyíti az esetleges utólagos eljárásokat, mint a hivatalos jegyzőkönyv-másolat beszerzése a biztosító számára.

Gran Canaria nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Gran Canaria adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek