Szentpétervár - Észak Velencéje

4.8pont - 1 értékelés   
Ellátás:
reggeli 
Utazás:
repülővel 
Szálláshely:
4* 
Típus:
városnézés 
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
81250
Utolsó frissítés:
 
2017.09.29. (P)
83 000 Ft / fő (alap ár)
5 nap/4 éj
169 662 Ft / fő teljes ár
Lejárt ajánlat
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

Program:

1. nap Indulás Budapestről menetrendszerinti repülővel Szentpétervárra, Moszkvai átszállással. Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap   Reggeli a szállodában, majd városnézés autóbusszal, amelynek során megtekinthetik a Nyevszkij sugárutat, az Aurora-cirkálót, a Péter-Pál erődöt. Ezután szabadprogram a városban, vagy az Izsák Székesegyház, valamint a világ leghíresebb képzőművészeti gyűjteményét őrző Ermitázs (a világörökség része) megtekintése. A Téli Palotával egységes stílusban épült a Kis Ermitázs, a Régi Ermitázs és a Cári Színház. Az Ermitázs 125 termét foglalják el a nagy európai művészet remekei. Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, El Greco, Raffaelo, Tiziano, Rubens, Van Gogh, és más művészek  több, mint nyolcezer alkotása látható itt.

3. nap   Reggeli után megtekinthetjük a talán legismertebb Pétervár környéki palotát és annak csodálatos parkját, Peterhofot (Petrodvorec). A hatalmas alapterületű, szökőkutakkal díszített park, és a Nyári Palota - az „Orosz Versailles” - felejthetetlen élményekkel gazdagítanak.
Este fakultatív programként megtekinthetjük a hidak megnyitását.

4. nap      A reggeli után kirándulhatunk a Szentpétervár környéki cári rezidenciákba Puskinba (Carszkoje Szelo) és Pavloszkba. Carszkoje Szeloban található Nagy Katalin palotája, mely a barokk építészet egyik legnagyszerűbb alkotása. A palota különlegessége a világhírű borostyánterem, a zöld ebédlő és a Trónterem. Kirándulásunkat a palota parkjában folytatjuk, ahol gazdagon díszített lugasok, pavilonok és madárház láthatók. Ezt követően Pavlovszkban Pável cár palotáját csodálhatjuk meg.
Este fakultatív programként részt vehetünk egy orosz folklór esten vagy névai hajókázáson (a programok árát keresse honlapunkon).

5. nap     Reggeli után transzfer a reptérre, hazautazás menetrendszerinti repülővel Budapestre, Moszkvai átszállással.

A programok sorrendje a menetrendek és a múzeumok nyitva tartása miatt változhat.

A program minimum 10 fő esetén indul.

 


Oroszország utazás, nyaralás Szentpétervár utazás, nyaralás
 
Töltődik a foglalási lap