Kikapcsolódás Máltán pécsi indulással! Málta, Sliema: Azur Hotel by ST Hotels 3*

Kitűnő értékelésű szálloda! Magyar idegenvezető a helyszínen!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Pécs 
Hivatkozás:
483982
Utolsó frissítés:
2024.10.04. (P)
5 nap/4 éj
254 900 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Málta a Lovagok szigete, igazi mediterrán hangulatú szigetcsoport Európa és Afrika között. Az ország magán viseli több ezer év történelmét és a hátrahagyott emlékeket. Az ókori templomromokat, a hangulatos, szűk sikátoros óvárosokat, hatalmas palotákat és katedrálisokat látva megelevenedik előttünk a régmúlt. A máltai szigetvilág hat szigete közül három a lakott, Málta mellett Gozo és Comino. A szigetcsoport a brit nemzetközösség tagja, de az angol behatásokon túl olasz, arab és egyéb nemzetek is hatással voltak az országra történelme során.

Ugyan Málta rendelkezik szép partszakaszokkal és strandokkal is, itt inkább az aktív pihenés rajongói válogathatnak nagyobb kínálatból. A kulturális örökségek és a helyi történelem sok érdekességgel szolgál. A kisebb-nagyobb városok zegzugos utcácskái, a barokk és reneszánsz paloták, katedrálisok mind az elmúlt évszázadok történelmi lenyomatai. A szép partok hangulatos kikötőket, hatalmas sziklafalakat és lenyűgöző barlangokat is magukba foglalnak. A sokféle sportolási és szabadidős tevékenység, valamint a szórakozási lehetőségek is hasznos időtöltést kínálnak. A máltaiak vendégszeretetükről ismertek, minden adott tehát ahhoz, hogy a szigetország tökéletes kikapcsolódást nyújtson az ide látogatóknak. Hosszú, szabdalt partszakaszán hangulatos kikötők, lenyűgöző barlangok, égbe szökő sziklafalak mellett persze nagyszerű tengerpartok is találhatók.

Magyar idegenvezetővel a helyszínen! 

Azur Hotel by ST Hotels 3*
https://sthotelsmalta.com/azur-hotel/

Elhelyezkedés: az ST szállodaláncba tartozó Azur Hotel Gżirában, a tengerparti sétány mellett közvetlenül, Sliema és Valletta között helyezkedik el. Sétatávolságban elérhető számos híres strand (Rock strand, Qui-Si-Sana strand, Balluta Bay), buszmegálló, étterem, bár és üzlet. Málta nemzetközi repülőtere kb. 8 km távolságra van a szállodától.

Szolgáltatások: Recepció, bankautómata, ingyenes wifi (a szálloda egész területén), fitneszközpont, éttermek és bárok. A tetőtéri medencénél a napágyak és napernyők térítésmentesen vehetőek igénybe.

Szobák: a légkondícionálóval felszerelt szobákban hűtőszekrény, vízforraló, széf, illetve a  zuhanyzóval ellátott fürdőszobákban hajszárító is rendelkezésre áll. Minden szobához tartozik erkély.

Ellátás: reggeli

Fakultatív programok:

  • Gozo szigettúra hajókirándulás: 65 Eur/felnőtt
  • Comino & Blue Lagoon hajókirándulás: 30 Eur/felnőtt
  • `Málta gazdagon` buszos kirándulás: 65 Eur/felnőtt

A programok időjárás és résztvevők számának függyvényében változhatnak!





 
Töltődik a foglalási lap
Málta utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|