Utazás, nyaralás, körutazás - Start Utazási Iroda

Seychelle-szigetek, Dubai és Abu Dhabi

Seychell-szigetek,  Dubai és Abu  Dhabi

Igazi újdonság, csak a Start Utazásnál: városnézés Dubaiban és Abu Dhabiban, majd nyaralás a Seychelles-szigeteken, az egész út alatt magyar idegenvezetővel.

Előfoglalási akciós árak szeptember 30-ig, a szabad helyek függvényében!

Előfoglalási akció: Dominika

Előfoglalási akció szeptember 17-ig

Egy különleges akció eredményeképpen rendkívül kedvező áron lehet Dominikai nyaralást foglalni az előttünk álló szezonra. 

Íme néhány példa:

VÉDŐHÁLÓ: A START UTAZÁS MEGVÉDI ÖNT!

Amikor a Start Utazásnál vásárol utat, nagyobb biztonságban van, mintha közvetlenül
az utazásszervezőnél foglalna.


Nagyon odafigyelünk, hogy mely utazás szervezők útjait értékesítjük, nagyon szigorúan választjuk ki a partnereinket. Ennek a fokozott gondosságnak meg is van az eredménye: az elmúlt 15 évben a Start Utazás ügyfelei rendre kimaradtak a nagy utazás irodai csődökből.

Ha mégis bekövetkene egy nem várt esemény, az Ön utazása akkor is védve van. Sokkal jobban, mintha bárhol máshol foglalt volna.

További részletek

Most ezek mennek

A legkedveltebb témák utazással kapcsolatban

Nyeremény sorsolás

Megvan a nyertes!

2017. augusztus 28-án 11:00-kor nyilvános sorsolás keretében megtörtént a Start Utazás által is sponzorált Nyerj nyaralást! nyereményjáték sorsolása.

A sorsolás nyertese Bandzsók Zsolt Zoltánné sorjegye lett, aki a 3400 irányítószámról regisztrált. A nyertes egy 500.000 Ft-os utazási utalványt nyert, amely a Start Utazás bármely szolgáltatására beváltható.

A játék nyertese nem meghívással érkezett a játékba, ezért a meghívónak felajánlott utazási utalvány nem kerül odaítélésre.

Nagyon gratulálunk a nyertesnek!

Az utazási magazin legújabb cikke

Csodálatos beszámoló Korfuról

2017.09.05Egyik kedves utasunk megosztotta velünk saját beszámolóját, az általa készített gyönyörű képekkel, melyet a következő sorokban olvashattok és láthattok majd. Nagyon részletes és szórakoztató, tele hasznos információval.  Kellemes olvasást! 

[...]
Legújabb úti élmények

Bulgária Napospart

(2017.08.01 12:58)

Az idei nyaralásunk nem kis erőfeszítésbe került megszervezni. De sikerült. A Naposparton foglaltunk Aparthotel Ruby- ban családi szobát. A Hotel kívülről jól néz ki. A belépéskor már kezdtem aggódni, mert se bőrönd szoba se más helység nincs ahová a személyzet eltehetné a csomagokat amíg nem [...]Legutolsó szálloda értékelés

4.6 pont - 3 értékelés
Christina Apartmanház

Christina Apartmanház

Utolsó értékelés: 4.2 pont
Tetszett: MEDENCE,ÉS KEDVES SZEMÉLYZET Nem tetszett: ILYEN NEM VOLT Egyébként: ELÉG KÖZEL VAN A TENGER,KB. 10 [...]

Legutolsó 100 értékelés

Legutolsó utazás értékelés
4.6 pont - 3 értékelés
Christina Apartmanház

Christina Apartmanház

Utolsó értékelés:
4.2 pont
Tetszett: MEDENCE,ÉS KEDVES SZEMÉLYZET Nem tetszett: ILYEN NEM VOLT Egyébként: ELÉG KÖZEL VAN A TENGER,KB. 10 [...]Legutolsó 100 értékelés

A szálloda kiválasztását kezdje a képekkel!