Előfoglalási akciók


További részletekről, ajánlatokról lépjen kapcsolatba bizalommal irodáinkkal!
Elérhetőségeink

Előfoglalási akció

Talán korainak tűnik a nyaralásról beszélni a tél legközepén, pedig érdemes már most elgondolkodni a nyaralás lefoglalásán. Az általunk kedvelt tengerparti nyaralóhelyek szállodái - Törökországtól Bulgárián, Görögországon, Tunézián át Spanyolországig - az év első hónapjaiban kapacitásuk jelentős részét – a legtöbb országban felét, harmadát - megpróbálják értékesíteni a nyárra.

Ez csak abban az esetben sikerülhet, ha a korai foglalásokhoz különleges árat is rendelnek. Az év elejének ezen időszakát szokták előfoglalási időszaknak nevezni. Az előfoglalás időszak rendszerint január eleje és március vége közé esik.

Az előfoglalási időszakban ugyanaz a nyaralás sokkal kevesebbért vásárolható meg, mint a nyár folyamán, de legtöbb esetben még a last minute ajánlatoknál is olcsóbban, és legalább ilyen fontos, hogy a last minute időszakban már csak a megmaradt helyek közül lehet - ha egyáltalán - találni, míg az előfoglalásban még széles kínálatból van mód szemezgetni.

A kedvezmény mértéke egy család esetén több 100.000 Ft is lehet.

Az előfoglalás időszakban minél előbb foglalja le az útját, annál kedvezőbb lesz az ár is: januárban lényegesebb nagyobb a kedvezmény, mint februárban, majd márciusban. És érdemes figyelembe venni azt is, hogy ha a szállodának jól sikerül az előfoglalási időszak, és sok szobát értékesítenek, akkor bármikor véget is vethet az akcióknak.

Az előfoglalási időszakban az akciókat nem az utazási irodák, hanem a szolgáltatást nyújtó szálláshelyek adják, az utazási irodák összegyűjtik és közvetítik a szállodák ajánlatait, reményeink szerint az Ön még jobb kiszolgálására.

Összefoglalva: érdemes már most, a télben a nyaralásra gondolni, és kár veszni hagyni az könnyen 100.000 Ft nagyságrendű kedvezményeket az előfoglalási időszakban.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az oldal tetején vagy az elérhetőségeink oldalon található telefonszámon, e-mail címen, és minden további kérdésére szívesen válaszolunk.


(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|