Értesítés

Értesüljön legelőször az új akciókról!

A last minute utak jellemzője, hogy csak egy-két szabad hely van rájuk, azonnal cselekedni kell, vagy menthetetlenül elfogynak. Meglehetősen időtrabló azonban, ha óránként vissza kell térni ellenőrizni, hogy nincs-e valami, amire nagyon jó áron le lehet csapni.

Kipróbálom az Értesítés szolgáltatást »

A szolgáltatás feladata, hogy Ön azonnal értesüljön, amikor egy utazás ára csökken, vagy akcióssá válik. A csökkenő árú utakról e-mailben küldünk értesítést Önnek.

Az e-mailen történő Értesítés szogáltatást regisztráció és bejelentkezés után a fejlécen található Értesítés link segítségével érheti el.

Szempontjait a szerkesztés gombokra kattintva állíthatja be. Egyszerre több országot, utazási típust is megadhat, de csak az igazán fontos a mezőket kell kitölteni.

Ne felejtse el a Szolgáltatás aktiválása jelölőnégyzetet kipipálni, hogy az értesítéseket elkezdje küldeni Önnek a rendszer. (A jelölőmezőben pipát elhelyezni a mezőbe történő kattintással tud; a jelölőnégyzetben szereplő pipa azt jelzi, hogy a szolgáltatás aktív.) Amennyiben már nem kér további ajánlatokat ugyanígy tudja kikapcsolni a szolgáltatást.

Fontos! Az értesítéseket a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük. Amennyiben a regisztrációhoz használt postafiókot csak ritkán ellenőrzi a szolgáltatás is erejét veszíti. Helyette a beállítás mezőben adjon meg egy olyan címet, amit szinte azonnal lát. Az e-mail címeket soha nem adjuk ki harmadik fél részére!

Az aktuális beállítások mező mindig emlékeztet az éppen érvényes beálításokra.

Hogyan használhatom az Értesítés szolgáltatást?

  1. Regisztrálja magát Regisztráció linket megtalálja a fejlécben, vagy kattintson ide.
  2. Bejelentkezés után a Bejelentkezés és Regisztráció linkek helyén egy menüt talál. Kattintson rá az Értesítés linkre.
  3. Állítsa be, hogy milyen utakról szeretne értesülni. Elég a fontos szempontokat megadni.
  4. A Mentés gombra kattintva mentse el a beállításokat.
Innentől, amennyiben a szempontoknak megfelelő utazás került fel a Start Utazás portálon Ön kap egy levelet azek linkjével. Ön értesül legelőször, és már csak foglalni kell.

Az értesítő levelet, a levélben található link segítségével, lemondhatja.

Kipróbálom »

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|