Észak-Dalmácia nyaralás

A Észak-Dalmáciai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Észak-Dalmáciai nyaralás, a Észak-Dalmáciai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen.

Észak-Dalmáciai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Észak-Dalmácia utazás TOP 10

Az összes Észak-Dalmácia nyaralás »

Az összes Észak-Dalmácia nyaralás »

Észak-Dalmácia ismertetőÉszak-Dalmácia üdülőhelyek

Észak-Dalmácia legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Hotel Loza 2*

Hotel Loza 2*

Novalja
Ár:
  61 265
Ft / fő-től (4 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Nagyon szuper 5 napot töltöttünk itt. A szálloda városközponti elhelyezkedése, a személyzet kedvessége, segítőkészsége, a szálloda tisztasága lenyűgözött bennünket. csak ajánlani tudom!!

Nem tetszik:


Egyéb:
3.3pont - 2 értékelés
Hotel Adria 3*, Biograd

Hotel Adria 3*, Biograd

Biograd
Ár:
  76 000
Ft / fő-től (4 napra)
Értékelés:
Tetszik:
- a szobák kényelmesen nagyok voltak - Az ételek ízletesen voltak elkészítve - A medence és környéke tiszta és rendezett volt - A személyzet udvarias, figyelmes - A tengerparti sétányon este zajlik az élet, bárok, árusok, játékok a gyerekeknek

Nem tetszik:
- Kevés napozóágy volt a medence körül, ráadásul a gyerekmedence környékét a nyugdíjasok foglalják el rendszeresen. - A legközelebbi (10 perc séta) tengerparti részen a víz zavaros, szemetes volt - All inclusive ellátásba az üdítők, 3 helyi rövidital, sör és bor volt. Normális alkoholra ne számítson senki. Kávét is csak a fizetős bárban lehet inni.

Egyéb:
Ár/érték arány megfelelő volt, bár az all inclusive ellátásban az italválasztékot bővíthetnék.
3pont - 3 értékelés
Hotel Donat 3*

Hotel Donat 3*

Zadar
Ár:
  129 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
A pontozást eltoltam !!! Azaz nem állítottam be ! Azért 5-öt nem érdemel ! Főleg ha összehasonlítom egy nagyon jó szállodával ami mikor mi voltunk csak 3*-os volt azóta már 4. Ha az 3- volt akkor ez tényleg csak 2 !
Tetszik:


Nem tetszik:


Egyéb:
Észak-Dalmácia nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Észak-Dalmácia utazási magazin

A tenger szólamai

Gondoltad volna, hogy nem is kell messzire utaznod, ahhoz hogy egy igazán varázslatos jelenségnek legyél szem és fültanúja? Horvátországban, Zadar városában van egy különleges hangszer, ami még csak nem is a felszínen helyezkedik el.A víz alatti orgona, a tengeri hullámok, a szél és néhány remek tervező miatt várhatja ma a turistákat. A szerkezetet Nikola Bašić készítette. 2005-ben adták át és már 2006-ban díjat kapott az European Prize for Urban Public Space\" –en.A különleges hangszerhez fehér márványlépcsők vezetik le a látogatókat. A pompás látvány még inkább hozzásegíti az embereket ahhoz, hogy egy igazán különleges élményben lehessen részük. Ez a világ egyik legnagyobb tengeri orgonája. [...]
Teljes cikk

Biograd és Primošten Európa 12 legszebbje között

Biograd a városok, Primošten pedig a települések kategóriájában – mindkettő ismert dalmáciai üdülőhely – került be az Európa 2007. Aranyvirága elnevezésű verseny 12 legjobbja közé az arany, ezüst, és bronz érméért folyó küzdelemben. Ezen szép elismerést a brüsszeli székhelyű „Európai Szövetség a Virágokért és a Tájért” ítéli oda. A fenti két horvát üdülőhely sikere annál is inkább figyelemreméltó, mivel a nem kevesebb, mint 27.000 benevezett helyiség közül csupán 5600 jutott tovább. Az említett európai szervezet küldöttsége nemrégiben Biogradban és Primoštenben tett látogatást követően elismerését fejezte ki a látottakkal kapcsolatban. Noha a 12 legjobb közé történt bejutás már magában is igen szép eredmény, az ideérkező turistáknak extra visszaigazolásként is szolgálhat abban a tekintetben, hogy az ilyen pompázatos településekre érdemes ellátogatni. Az eredményhirdetéssel egybekötött záróünnepség minden évben más-más helyszínen kerül megrendezésre, 2008. [...]
Teljes cikk
Észak-Dalmácia nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Észak-Dalmácia nyaralás »
 

Észak-Dalmácia nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Észak-Dalmácia nyaralás »

Észak-Dalmácia leírásVízum, követség

A Magyar Köztársaság horvátországi képviselete:
Zágráb:
Pantovzak 255-257, 10 000 Zagreb
Tel: 385-1-4890-906,
Fax: 385-1-457-9301

A Horvát Köztársaság magyarországi képviselete:
1065 Budapest, Munkácsy Mihály utca 15.
Tel:  354-1315, 269-5854, Fax: 354-1319

A horvát pénzt illetően az egyes személyek a Horvát Köztársaságba, ill. a Horvát Köztársaságból max. 2.000 Kunát vihetnek magukkal. A háziállatok ideiglenes, rövid időre történő bevitelét illetően (a tulajdonos turistaútja során, háziállatok kiállításán történő részvétel céljából és hasonlók) a tulajdonos köteles a háziállatot bejelenteni a horvát vámszervek munkatársának. A tulajdonosnak emellett rendelkeznie kell a következő dokumentumokkal: a kutya, vagy macska gazdájának rendelkeznie kell a háziállat oltási könyvével, amelyen szerepelnek az állat azonosító adatai és azonosító jelei. A három hónapnál idősebb kutyáknak és macskáknak veszettség elleni védőoltással kell rendelkezniük, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellett megtörténnie. Egyéb háziállatok tekintetében (díszmadarak, teknőcök és hasonlók) állatorvosi bizonyítvány szükséges arról, hogy a háziállat egészséges, amelyben szerepelnie kell a következő adatoknak: származás, azonosító jelek, egészségi állapot.

A Horvát Köztársaságba gépjárművel történő beutazás során az érvényes vezetői engedély és forgalmi engedély mellett rendelkezni kell a beutazáshoz használt gépjárműre vonatkozó érvényes nemzetközi biztosítási zöldkártyával is. Személyautók, csónakok, hajók, lakókocsik és más szállítóeszközök ideiglenesen max. 6 hónap időtartamra vihetők be, olyan szállítóeszközök tekintetében,

  • amelyet ideiglenesen visz be az országba állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldi munkahellyel rendelkező személy,
  • amelyet saját szükségletei céljából használ állandó külföldi lakcímmel, vagy külföldön ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező személy,
  • amelyet külföldön regisztráltak, illetve helyeztek forgalomba az állandó külföldi lakcímmel, külföldi munkahellyel, vagy külföldi telephellyel rendelkező személy nevére.

A fent említett személyek külön formális eljárás nélkül bevihetnek különböző személyes tárgyakat, beleértve a speciális és sportfelszereléseket, amelyekre szükségük van a Horvát Köztársaságban való tartózkodásuk során pihenés, szórakozás, egészségmegőrzés, stb. céljából. Kulturális javak (ritka gyűjtemények, archeológiai leletek, képek, szobrok, régi könyvek, stb.) csak a kulturális örökség védelmét ellátó és ebben illetékes hatóság engedélye alapján vihetők be az országba, illetve ki az országból.

Észak-Dalmácia nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Észak-Dalmácia adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek