Hurghada nyaralás

A Hurghadai nyaralás Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Hurghadai nyaralás, a Hurghadai nyaralás legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 197 utazás közül választhat.

Hurghadai nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Hurghada a Vörös-tenger parjtán Egyiptom egyik első számú nyaraló városa. Hurghadát hosszú. lassan mélyülő strandjai és kilenc hónap fürdésre alkalmas időjárása tette a családi nyaralás fővárosává.

Hurghada utazás TOP 10

Hurghada úti célok

Az összes Hurghada nyaralás »

Az összes Hurghada nyaralás »

Hurghada ismertető

Egyiptom legnépszerűbb nyaralóhelye – Hurghada
Modernitás és tradicionalitás

Az Egyitom fővárosától, Kairótól alig négyzászötven kilométerre délkeleti irányban fekvő Hurghada az utazási-, illetve turista irodák egyöntetű véleménye szerint is az egyik legnépszerűbb nyaralóhely egész Egyiptomban. Az egyiptomi nyaralást választó turisták nem kizárólag a métereken keresztül átlátszó és szinte megunhatatlanul felülmúlhatatlan kristálytiszta tengervize – illetve az üdülőövezetből hajóval könnyűszerrel megközelíthető szigetek – miatt keresik fel ezt a varázslatos természeti és kultúrális adottságokkal megáldott egyiptomi világot. Hurghadai nyaralásunk során korosztálytól függetlenül – nem mellékesen financiálisan is elfogadható módon – vehetjük ki részünket a Vörös-tenger partja mentén végeláthatatlan hosszan húzúdú szállodák igényes szolgáltatásaiból, amelyet a tengerpart közvetlen szomszédságában megszemlélhető klasszikus hurghadai bazársorok tesznek tradicionalitásukkal – hiszen az eredeti kézzel készített egyiptomi ajándéktárgyakhoz itt lehet a leginkább hozzájutni – méginkább vonzóvá.

A modern és hangulatos nagyvárosnak számító – egyik oldalról a sivatag, másik oldalról a Vörös-tenger által határolt – Hurghada gyönyörű világa minden ide érkezőnek garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Rengeteg színvonalas hotel sorakozik  végig a parton, míg a központban igazi hagyományörző kézzel készített ajándékokra lehet alkudozni. A város két központja a Downtown és a Shequalla. Mivel a város hosszasan nyúlik el a tengerparton, a tömegközlekedés lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen közelitsük meg a városközpontot, ahol kellemes éttermek, bazárok, kávézók várják a látogatókat.

Amit a szállásválasztásról tudni érdemes

Nem túlzás azt állítanunk, hogy ha Hurghadáról van szó, akkor lényegében – a Vörös-tenger partján csaknem húsz kilométeres sávban húzódó – modern szállodakomplexumokról beszélünk. Az egyiptomi nyaralás szerelmesei Hurghadában jól kiépített közlekedési infrastruktúrával találkozhatnak, amely taxival vagy mikrobusz segítségével kifejezetten könnyűszerrel teszi lehetővé a városba jutást. Szállást taláni az egyiptomi Hurghadában egyáltalán nem probléma. A leginpozánsabb szálláshelyek között elmlíthetjük a –  teljesség igénye nélkül – saját kis öböllel is rendelkező Conrad International szállodát, de kifogástalan szolgáltatásaival várja az ide érkezőket számtalan más típusú szálláshely, mint például Jasmin Village komfortos bungallóival. Nem egy szálloda, hotel vagy más szálláshely kínál egész napos gyermekfelügyeletet, vagy búvártanfolyamot is.

A tengervíz hőmérséklete és az időjárás Hurghada partjainál

Az egyiptomi nyaralást Hurghadába tervezők számára kedvező információ lehet, hogy Egyiprom sivatagi éghajatának köszönhetően egész évben meleg és szárazság van, jóllehet a téli időszak – december, január és február hónapjaiban – meglehetősen hideg és szeles az időjárás. A hurghadai nyár azonban kifejezetten melegnek mondható, hiszen ebben az időszakban nem ritkán 40 Celsius fok fölé is felkúszik a hőmérő higanyszála. Hurghadát – mint utaltunk rá – egyik oldalról a sivatag határolja, amely területeken a nyári forróság időszakában akár nappal 50 Celsius fok is lehet. Általánosságban elmondható, hogy a Vörös-tenger által határolt Hurghada területén a nyári időszakban 28 és 42 Celsius fok között mozog a nappali átlaghőmérséklet. Hurghada tengerparti övezetének kristálytiszta vize az év bármely részében alkalmas fürdőzésre és  búvárkodásra, jóllehet december-január hónapokban a tengervíz kissé hűvösebbnek mondható, ám ebben a periódusban sem csökken a hőmérséklet 21 Celsius fok alá. Nem árt tudnunk, hogy Hurghadában nem kizárólag nyáron, hanem a tavaszi és őszi hónapokban is igen erős a napsütés, ezért kifejezetten ajánlott a magasabb faktorú napozókrémek használata egyiptomi nyaralásunk során. A kristálytiszta vízzel határolt tengerpartot Hurghadában finomhomokkal borított igen hosszú strandok szegélyezik, ráadásul nem egy helyen találhatóak mesés vízalatti látványt nyújtó korallzátonyok, amelyeknek szépsége korosztálytól függetlenül kápráztatja el a kezdő vagy éppen gyakorlott búvárkodókat is.

A fakultatív programlehetőségek „stratégiai“ központja Egyiptomban?

Hurghada persze a turisták körében mindenekelőtt páratlanul színes vízalatti világáról, az ezerféle halfaj és korall megcsodálásának lehetőségéről híres, ám fekvése  a fakultatív programlehetőségek és a legkülönbözőbb látnivalók – köztük a műemlékek – szempontjából is stratégiainak tekinthető. Hurghada az egyiptomi nyaralás szerelmeseinek azért is ideális választás, mert szervezett kirándulások keretében ellátogathatunk Gízába, Karnakba, Luxorba, vagy éppen Kairóba is, amely helyszinek a helyi tömegközlekedési eszközökkel is biztonságosan megközelíthetőek. A várostól alig harminc kilométerre északra fekszik a közigazgatásilag Hurghadához tartozó El Gouna, amely mesébe illő lagúnákkal, modern golfpályákkal övezett kis faluként csábítja az ide látogató utazókat. Amennyiben nem szeretnénk kimozdulni a városból, ellenben az egész napos tengeri fürdőzés és búvárkodás után modern és hangulatos környezetben akarjuk esténket eltölteni, akkor érdemes felkeresnünk a Hurghada Marina nevű szórakozóhelyet is.
Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Hurghada üdülőhelyek

Hurghada legjobb szállodái

5pont - 1 értékelés
Steigenberger Al Dau - Club Hotel 5*

Steigenberger Al Dau - Club Hotel 5*

Hurghada
Ár:
  481 900
Ft / fő-től (6 napra)
Értékelés:
Tetszik:
gyönyörű a hotel, rengeteg medence található, élményelemek,poolbár,jakuzzi, finn szauna, búvárcentrum, 4-5 étterem választéka egész nap, az ételek ízletesek és nyugodtan fogyasztható bármi. Igazából nem tudtunk volna olyat kérni, ami a hotel területén ne lett volna megtalálható. Bátran ajánlom bárkinek a hotelt, mi még biztos visszajövünk ide egy hetes búvárkodásra.

Nem tetszik:
az arabok árusokat tudni kell kezelni! :-)

Egyéb:
5pont - 1 értékelés
Premier Le Reve Hotel & Spa 5*

Premier Le Reve Hotel & Spa 5*

Hurghada
Ár:
  442 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
Minden. Csöndes, nyugodt, nagyon szép szálloda, korallzátonnyal a partján, ahol a poliptól a rájáig minden látható. A frissítőkért menni sem kell, hozzák helybe a tengerparton és a medencéknél is, mint ahogy a hideg borogatást (ha esetleg a medence vize nem lenne elég nedves és hűs). Szemüvegtörlő fiú is mászkál, nehogy rosszul lássuk a környezetet. Ha a napágyon marad a szemüveg akkor is gond nélkül megpucolja. A személyzet nagyon kedves, minden nap megkérdezik hogy minden rendben van-e vagy esetleg ma rosszul áll a párna, mert akkor ugyan intézkedik de azonnal. A közös mellékhelységek mellett egész nap ott áll a takarító. Ha este véletlenül rövidebb nadrágban mennek az urak vacsorázni, megkérik hogy vegyen fel hosszút és ha megteszi napokig hálákodnak érte. A séf ott áll a kaja mellet és ha nem izlik, megkérdi milyenre gondoltál, legközelebb úgy csinálja (a magyar húsleves náluk olyan mint nálunk a gulyásleves sárgarépa nélkül, elbeszélgettünk róla és a köv héten mit tesz isten volt benne sárgarépa is. 12 nap alatt + 2 kg). Minden héten permeteznek, nehogy már szunyogos legyen a környezet. egy szóval ez egy igen jó szálloda annak aki nyugalomra és normális kiszolgálásra vágyik.

Nem tetszik:


Egyéb:
5pont - 1 értékelés
Sindbad Club 4*

Sindbad Club 4*

Hurghada
Ár:
  344 900
Ft / fő-től (8 napra)
Értékelés:
Tetszik:
A szálloda nagyon jó helyen van, központi részen. Egy 3 tagú komplexum mindhárom szállodáját használhatják a vendégek. Aquapark, tengerpart, és a sima medencés szálloda. A szobák tiszták, a recepción kedvesek, mindent teljesítenek első kérésre, az ételek változatosak hatalmas választékkal rendelkeznek a konyhák. A Sindbad Club-ból egyenes átjárás biztosított az aquapark részre, egy főúton keresztül pedig a tengerpartra, ahol szintén ingyenesek a napágyak.

Nem tetszik:
Nem volt olyan.

Egyéb:
Az idegenvezetést nem a meghatározott irodán keresztül vettük igénybe, hanem egy 15 éve ott élő kapcsolatot kerestünk meg, akinél jobb idegenvezetővel még nem találkoztunk, megérdemli a neve kiírását is : Ágoston Császár István. Rajta keresztül lényegesen olcsóbban vettük igénybe a fakultatívokat, és kellemes izgalmas programokon vettünk részt.
Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Hurghada beszámolók

Hurghada

Hurghada

Címke:

Október közepén nyaraltam Egyiptomban. A levegő 35 fok volt, a tenger 27. Kirándulásra és strandolásra is egyaránt alkalmas volt az idő. A "ne együnk gyümölcsöt, zöldséget" -nek abszolút eleget tettem, de a többieknek sem lett semmi bajuk, akik mindent megettek, megittak. A Grand Hotelben laktunk és mindannyian kivétel nélkül meg voltunk elégedve a szállodával. Kaiórt és Luxort mindenképpen javaslom meglátogatni, a hosszú buszos utazás ellenére is. Higgyétek el megéri! Egyetlenegy [...]

A teljes bejegyzés

Hurghada egyik legszebb szállodája

Hurghada egyik legszebb szállodája

Hotel Siva Grand Beach 4*, Hurghada, Egyiptom, Vörös-tenger
Címke:

A környék legszebb szállodája, tiszta környezet, a hotelból kilépve nem a bazár tárul elénk. A közelben van 2 fix áras bevásárlóközpont. A szálloda tiszta, a személyzet nagyon keves, az ételek finomak, a part gyönyörű. [...]

A teljes bejegyzés

Egyiptomi kalandok

Egyiptomi kalandok

Grand Azur Horizon 4*+, Hurghada, Egyiptom, Vörös-tenger
Üdv mindenkinek!Néhány dolgot szeretnék leírni, hogy akik ide mennek(nem csak Hurghadára)fel tudjanak készülni pár dologra. A legfontosabb: mindenki át akar verni, le akar venni pénzel. Ennyire pofátlanul még senki nem akart, mint Ők :D Akkor pár dolog ennek tükrében: Megérkezés: Ne fizess be semmire az első napon, hanem tájékozódj. Első dolog: Patika. Antinal a gyógyszer neve, jó ha van. Ára 5 font. Simán el akarják majd adni 5 dollárért, de csak 5 fontot szabad adni.Fix áras, ennyi az [...]

A teljes bejegyzés

Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Hurghada utazási magazin

Bemutatkozik Törzsutasaink kedvenc egyiptomi szállodalánca: a Red Sea Hotels

Egy csodálatos Egyiptomi nyaralás elmaradhatatlan eleme egy nagyszerű szálloda is. A cégcsoport saját hoteleiben, a Red Sea Hotels valamelyikében igazán kiélvezheti a jól megérdemelt pihenését. Az első szállodát 1986-ban nyitották meg, azóta Egyiptom egyik legnagyobb szállodaláncává nőtte ki magát, 15 szállodából álló kínálattal: - Hurghadán, - Makadi Bay-en - Sharm el Sheikh-en. A Red Sea szállodalánc minden igényt kielégítő hotelekkel csábítja az Egyiptomba látogató vendégeket. Legyen szó akár családi, kulturális vagy aktív nyaralásról, a 3-, 4- és 5 csillagos szállodák között minden kikapcsolódni vágyó vendégünk megtalálja a számára legkedvezőbb választást. A terjeszkedés azonban még közel sem ért véget. 2019-ben megnyitotta kapuit a kizárólag 18 év feletti vendégek részére foglalható Grand Palace szálloda, közvetlenül a tengerparton a hurghadai The Grand Hotel mellett. RED SEA SZÁLLODALÁNC BIZTOSÍTÓTTA ELŐNYOK: SZUPER ÁR GYERMEKEKNEK Minden RED SEA szállodában 1 vagy 2 [...]
Teljes cikk

Egyiptomi konyha és receptek, ha megtetszett az nyaralás alatt fogyasztott ételek íze

Egyiptomi konyha, ha megtetszett az itteni ételek íze! Gyakran előfordul, hogy a nyaralás alatt annyira megtetszik egy-egy fogás, hogy szívesen elkészítenénk otthon is, hogy ezzel is nosztalgiázzunk a nyár legszebb pillanatairól. Az általunk legfinomabbnak tartott egyiptomi receptekről készítettünk egy kis összefoglalót. Sokmagos rizs avagy „Hag el roz” Ez egy nagyon gazdag, ünnepi rizs étel amit a Egyiptomtól Indiáig sokfelé készítenek. A sokféle, pirított olajos mag és a mazsola nem csak dekoratívvá teszi, de különleges ízt is kölcsönöz a párolt rizsnek, készítse el így: {recept >>} Csicseriborsó leves Nagyon egészséges és tápláló az egyiptomiak kedvenc levese, és alig kell hozzá valami, olcsón elkészíthető konzervből vagy beáztatott csicseriborsóból. {recept >>} Fűszeres babpüré egyiptomi módra A nálunk kevésbé ismert fava bab vagy más néven lóbab, esetleg lapos bab Egyiptom nemzeti eledele. Nagyon sokféle képen készítik, ez a babpüré az egyik ilyen [...]
Teljes cikk

Hurghada vagy Sharm El Sheikh? Tanácsot adunk, hogy jól válasszon!

Gyakori kérdése a legtöbb turistának egyiptomi látogatás tervezésénél, hogy Hurghadába vagy Sharm El Sheikhbe érdemesebb-e ellátogatni. Mindkettő csodálatos partszakasszal rendelkezik a kristálytiszta vízű Vörös-tenger partján. Körülbelül 4 hetet töltöttem Egyiptomban, és lehetőségem volt mindkettőre üdülővárosban utazgatni. Szóval, úgy érzem, adhatok tanácsot ez ügyben, hogy segítsek kiválasztani az ideális helyet a kikapcsolódásra. Egy gyors áttekintés Hurghadáról Hurghada az a hely, ahová a britek, németek, oroszok özönlenek, mivel sok járat nem indul Sharm El Sheikhbe. Ez egy tengerparti üdülőváros, amelynek hatalmas, 40 kilométeres partvonala végig fut a Vörös-tenger menti partszakaszon. Híres a búvárhelyeiről, és számos búváriskola található a környéken, ahol PADI-tanúsítványt szerezhetünk! Vannak szupertrendi üdülőhelyek, klubok és éttermek, de büszkélkedhet El Daharral is, egy óvárossal, ahol jó kávé és hagyományos piacok várják a bevásárlásra és szórakozásra vágyó [...]
Teljes cikk

2023-AS TOPLISTÁS EGYIPTOMI NYARALÁSOK: I. rész, Hurghada

Megnéztük, hogy Önnek már ne kelljen, mely egyiptomi szállodákat értékelték az utasok a legtöbben, a legjobbra a tavalyi évben. Ez alapján összeállítottunk pár listát, hogy megkönnyítsük a tökéletes nyaralás helyszínének kiválasztását. Sorozatunk első részében a hurghadai szállodákat vettük górcső alá. Keresési szempontjaink a következők voltak: csak a luxusszállodákat vizsgáltuk, amelyek közvetlenül a tengerparton fekszenek és all inclusive ellátással rendelkeznek. Ezek közül íme a legjobb 5 luxusszálloda Hurghadán, 2023-ban: 1.)     The V Luxury Resort Sahl Hasheesh 2023-ban megnyílt, szép, modern új szálloda, rögtön az első évben a csúcsra repült. Az idei évben irodánk is megkezdte az értékesítését. Hamarosan elkészül testvérszállodája Sharm el Sheiken is, akár mindkettővel kapcsolatban kérje ajánlatunkat. Luxus tipp: egyes szobatípusokhoz akár saját komornyikot vagy privát séfet is rendelhet. 2024-ben bevezető árakon rendelhető [...]
Teljes cikk

Búvárkodás Egyiptomban (irányárakkal)

Búvárkodási lehetõségekJacques Cousteau mondta egyszer: \"a Vörös-tenger a csodák folyosója - a legszebb merülési óráimat ott töltöttem.\" A Vörös-tenger a különleges természeti szépségek tárháza és a tengeri élet rendkívüli szentélye. A kiterjedt korallképzõdmények és szigetek több kilométer hosszan húzódnak a tengerpart mentén. Víz alatti világuk korallal borított falakban és gyönyörû \"kertekben\" bõvelkedik, amelyek egyaránt szolgálnak a mélytengeri és a könnyûbúvárok örömére. Több, mint 400 féle korall és 1500 halfaj él itt. Kezdõ tanfolyam irányár:Discover Scuba diving (medence és tenger): 11.900 FtPADI diving tanfolyamok irányár:- 4 napos \"Open Water Diver\" - oklevéllel 69.900 Ft- 2 napos \"Scuba Review\" 24.900 Ft- 2 napos \"Open Water Referral\" 47.900 Ft- 2 napos \"Advanced Open Water Diver\" 61.900 FtAz oklevél megvásárlása ott, ahol ez nincs feltüntetve: 12.900,- Ft [...]
Teljes cikk
Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Hurghada nyaralás »
 

Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Hurghada nyaralás »

Hurghada leírás

Kontrasztok kedvelõinek
Egyiptom legalább annyira Nyugat, mint Kelet. A kairói reptéren parkoló olaj-milliárdosok magánrepülõi és a bazár útvesztõinek középkori hangulata és illatai óriási kontrasztként követik végig az országot megismerni vágyó utazót. Ezt látni kell! Egy hely, ahol megállt a világ, de mégis minden mozog, mert örök mozgásban tartja az ország egész lakosságát megáldott kereskedõ szemlélet. Színes tónusok és formák hihetetlen változatossága, a sivatag végeláthatatlan dûnéi és hegyei, a Vörös-tenger teljesen új dimenziókkal és érzésekkel megajándékozó mikrokozmosza, a mélyben elterülõ káprázatos korallok és a paletta minden színében pompázó színes halak - nos néhány Egyiptom csodái közül. Egy felukkán ülve, a nílusi naplementében elmerengve azon, hogy jobbra, a lemenõ nap által megvilágított Karnak templomot, vagy a bal parton elterülõ Királyok völgye mögött lebukó Napot nézze az ember. Ez az, amiért érdemes felkerekedni és két hét szájtátás után Ferihegyen, mint ha csak egy álom lett volna, felébredni. És ekkor kezdetét veheti az Egyiptom utáni idõszámítás...

Hurghada - az egykori halászfalu, ma modern üdülõközpont
A máig is épülõ, egykori halászfaluból lett tengerparti üdülõváros csodálatos korallzátonyaival, egzotikus vízalatti világával a búvárok paradicsoma. Vizisporlehetõségei megszámlálhatatlanok. A városközpontban üzletek, kávézók, bazár, éttermek és bárok várják a látogatókat.

Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követség

Belépõjegyek és árak
Egyiptomban a helyi árak aránylag alacsonyak. Jelentõs összeget kell azonban szánni a látnivalókra. Íme néhány belépõjegy ára (kedvezmények nélkül - egyiptomi fontban). Diákigazolvány felmutatása esetén az árakból általában 50% kedvezmény jár. Fényképezésért a belépõdíjon túl a legtöbb helyen 5 vagy 10 LE összeget kell fizetni. Videózás esetén ez 30-100 LE, de videózni azonban sok helyen tilos.
Szakkara: 20 LE
Giza: piramis körzet 20 LE, piramisokba a belépõ további 20 LE piramisonként.
Királyok Völgye: 20 LE - 3 sírra érvényes
Királynõk Völgye: 12 LE
Thébai nemesi sírok: 12 LE (egy jeggyel kettõt lehet megnézni)
Karnak: 20 LE
Luxor (esti kivilágításban): 20 LE
Hatsepszut temploma: 12 LE
Kitchener botanikus kert: 10 LE ( + kishajó)
Kalabsha templom + Beit el-Wali templom: 12 LE (+ hajó kb. 10 LE/fõ)
Anba Sam\'an kolostor: 12 LE
Egyiptomi Múzeum: 20 LE, a Múmiák Terméért külön kell fizetni
Citadella: 20 LE

Orvosi ellátás, higiénia
Az utazók mindig aggódnak az egészségügyi veszélyek miatt, bár ezek jó része csak a téves hiedelmeken alapuló mendemonda. Régen is, és ma is az egyiptomi orvostudomány, és ennek oktatása igen magas szinten áll. A baleseti ellátások ingyenesek, a számos magánklinika árai is viszonylag alacsonyak. Kisebb gondok esetén a szállodák telefonon hívnak általuk ismert orvost. A gyógyszertárakban minden ismert gyógyszer kapható, általában a nemzetközileg ismert nevén. Ennek ellenére ajánlott, hogy mindenki vigye magával a számára szükdésges gyógyszereket. Egyiptomban a gyógyszerek ára államilag megállapított, és a dobozon feltüntetett árat kell fizetni. Egyiptomban csapvizet soha ne igyunk. Hagyatkozzunk a mindenütt kapható palackos vízre. Az éttermi ételek gyakran erõsen zsírossak. Ha nem vagyunk hozzászokva érdemes odafihgyelni rájuk. Védõoltás nem szükséges, viszont azoknak, akik nem több mint 6 napja kolera vagy sárgalázzal fertõzött területen tartózkodtak kötelezõ. Az oltásokról a tisztiorvosi szolgálat nemzetközi oltóállomásain lehet információt szerezni.

Idõeltolódás
A közép-európai nyári idõszámításhoz viszonyítva +1 óra

Pénznem
Egyiptomi font, 1LE = 100 Piaszter (PT).

Közlekedés
Az országon belül a legfontosabb turistaközpontokba légi-, vasúti- és autóbusz közlekedés is van. A legtöbb út aszfaltozott és meglehetõsen jó állapotú, ugyanakkor egyes útszakaszokon útdíjat kell fizetni. Turisták számára elõírják a nemzetközi jogosítványt (\"carnet de passage\") és egy helyi kötelezõ személybiztosítást. Az alkohol fogyasztása vezetés közben tilos. Amennyiben kismotort vagy autót kíván bérelni, feltétlenül kössön teljes körû casco biztosítást!

Nyitvatartás
A heti pihenõnap a péntek. A hivatalokban a péntek és a szombat számít hétvégének. A legtöbb turisták által látogatott üzlet minden nap nyitva van

Hurghada nyaralás foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Hurghada adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások