Dél-Korea hajóút

A Dél-Koreai hajóút Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Dél-Koreai hajóút, a Dél-Koreai hajóút legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 34 utazás közül választhat.

Dél-Koreai hajóút foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


A koreai háborúban a földdel szinte egyenlővé tett ország alig néhány évtized alatt vált Ázsia és a világ egyik vezető gazdasági hatalmává, megőrizve ezeréves kultúrája emlékeit.

Dél-Korea utazás TOP 10

Dél-Korea úti célok

Az összes Dél-Korea hajóút »

Dél-Korea

Az összes Dél-Korea hajóút »

Dél-Korea ismertetőDél-Korea üdülőhelyek

Dél-Korea utazási magazin

Szivárvány színben látni a világot

Szökőkutak, kilátók, üvegfalak; ma már minden pompázhat színekben. És bizonyított, hogy a szivárvány színben tündöklő épületek és egyéb építmények az emberek lelkiállapotának is jót tesznek. Ha körbejárunk kicsit a világban egyre több olyan alkotásra bukkanhatunk melyek színekkel operálnak, a látogatók legnagyobb örömére.Ilyen például a szivárvány minden színében játszó Your Rainbow Panorama névre hallgató körpanoráma is, melyet a világhírű dán művész Olafur Eliasson készíttetett. A színes üvegpálya pedig nem máshova került, mint Európa egyik legnagyobb művészeti múzeumának, az Aarhus Art Museum tetejére. A 150 méter hosszú és három méter széles kör alakú pályát 2011 májusában nyitották meg a nagyközönség előtt. A szivárvány panorámát a múzeumon keresztül lehet megközelíteni, és érdemes itt befejezni a látogatást, mert a világon máshol nem tárul elénk ilyen látvány. Mikor kinézünk a színes ablaküvegeken, magasan a város fölött lebegve, elénk tárul narancssárga, lila, zöld, és kék [...]
Teljes cikk
Dél-Korea hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Dél-Korea hajóút »

Dél-Koreai programok, fesztiválok, ünnepek

február
12

Kínai Hold Újév

A Kínai Hold Újév a keleti világ minden bizonnyal legszélesebb körben megtartott ünnepe, vagy még inkább - tekintettel három hétig tartó hosszára - ünnepi szezonja.
2021.02.12


/
 

Dél-Korea hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Dél-Korea hajóút »

Dél-Korea leírásVízum, követség

Magyar állampolgár 90 napra vízummentesen, érvényes menettérti jegy, megfelelő anyagi fedezet vagy meghívólevél felmutatásával utazhat be a Koreai Köztársaságba. Az útlevél érvényességére vonatkozóan nincs előírás, de akinek útlevele a tartózkodás várható ideje alatt lejár, belépéskor figyelmeztetik, hogy intézkedjen útlevele érvényessége ügyében (hazája nagykövetségén). Amennyiben a tartózkodás tervezett időtartama meghaladja a 90 napot, illetve a beutazás célja nem turizmus, a magyar állampolgároknak a Koreai Köztársaság budapesti Nagykövetségén kell vízumot kérelmezniük.

 

Itt hívjuk fel az utazók figyelmét, hogy a jelenleg érvényes szabályok szerint a magyar külképviseletek nem hosszabbíthatják meg a lejárt, ill. lejárófélben lévő útlevelek érvényességét. A huzamosan a Koreai Köztársaságban tartózkodó magyar állampolgárok új útiokmány iránti igényüket benyújthatják a szöuli nagykövetségen, azonban kérjük, a kérelem benyújtása, illetve a kész útlevél kiérkezésének időpontja közötti hosszabb, - több hónapos – átfutási idővel számoljanak.

Budapest Nagykövetség
Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 109.
Előhívó: -
Telefon: 351-1179, 351-1180, 351-1181
Fax: 351-1182

Budapest Koreai Kereskedelmi Központ (KOTRA)

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50. B1 3. em.
Előhívó: -
Telefon: 201-8474, 201-6368
Fax: 488-0184

Szöul Nagykövetség
Cím: 1-103, Dongbinggo-dong
Yongsan-gu, 140-230 Seoul
Előhívó: (822)
Telefon: 792-2105
Ügyelet: (Mobil) 00-82-19236-7792
Fax: 792-2109

Dél-Korea hajóút foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Dél-Korea adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|