TOP TIPP! Tenerife, Puerto de la Cruz: Be Live Experience Orotava 4*, all inclusive

Szuper elhelyezkedés, a város legszebb utcájában, a szálloda nem új, de megfelelő!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
415061
Utolsó frissítés:
2024.10.21. (H)
8 nap/7 éj
583 469 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Be Live Experience Orotava Hotel 4*, all inclusive
A szálloda honlapja >>
Videó megtekintése >>

Puerto de la Cruz városában található, mindössze 200 méterre a strandtól és a Martiánez-öböltől. A szálloda modern szállásegységeiből a tengerre vagy a hegyekre nyílik kilátás.

Puerto de La Cruz: "a tipikus Tenerife"
Tenerife szigetének északi részén található. Ezen a helyen indult meg először a turizmus a szigetvilágba. Mára egy nagyon népszerű várossá nőtte ki magát, ahol Tenerife régimódi tornácos épületei mellett a modern, minden igényt kielégítő szállodák is megtalálhatók. Hangulatos terek, a vad óceánt szegélyező sétányok, kis templomok, tipikus kanári balkonos házak – ezek a legfontosabb jellemzői. Nevének jelentése: A kereszt kikötője. Ez Tenerife legkisebb településkörzete. A távolsága La Orotavától 4 km, Tenerife fővárosától, Santa Cruz de Tenerifétől 37 km, illetve a Los Rodeos észak-tenerifei repülőtértől 25 km. Autóbérléssel bármelyik nagyon könnyedén elérhető, mivel ezek a városok egyaránt a TF5 jelzésű autópálya menték fekszenek. {Kérje ajánlatunkat autóbérléssel kapcsolatban is!} 

Puerto de La Cruz jónéhány kutatót, írót, exkluzív vendéget, illetve tehetősebb nyaralót vonzott a XIX. században Tenerife szigetére, mivel akkoriban jelentős kulturális központnak számított. 
A város kisugárzása nagyon kellemes nyugalommal tölti el az embert, Agatha Christie például ide költözött, amikor ki akarta heverni a depresszióját. A Tenerifére érkezőknek jó levegője miatt az orvosok egészségügyi célzattal is kifejezetten ajánlják. Az angol és holland turisták kedvelt célpontja. A strand mellett a látványosságai közé tartozik még az archeológiai múzeum a város (és Tenerife) őskori leleteivel és guancho-szoborral, a botanikus kert, a Castillo San Felipe (egy kis kővár a Playa Jardín mellett) és a kihagyhatatlan Loro Park. 

Strandjai közül a Playa Jardínt ajánljuk, amelyet César Manrique nem sokkal halála előtt, az 1990-es évek elején tervezett. Manrique a Kanári-szigetek egyik leghíresebb művésze és építésze, annak idején még a spanyol polgárháborúban is harcolt. A fekete homokos strandot a Tenerifén megszokott növények, kőfalak és vízesések által körülölelt ösvényen közelíthetjük meg, a partról pedig a Teide vulkánban gyönyörködhetünk. És persze számos szolgáltatás előnyeit, kényelmét élvezhetjük. A vízi szakasz egy részét védik a hullámoktól, de a nyitott területeken lehet szörfözni, a part pedig tele van kávézókkal, játszóterekkel és parkokkal.  

Tájékoztatás
A sziget északi részén fekvő hoteleiben a magyar nyelvű asszisztencia csak telefonon érhető el!

Fekvés
A Be Live Experience Orotava épületétől 24 kilométerre fekszik a Los Rodeor repülőtér, míg a sziget legnagyobb kikötője, a Santa Cruz de Tenerife 40 kilométerre terül el.

Szállás
Minden szállásegységhez tartozik erkély. A legtöbb szobából kilátás nyílik a tengerre vagy a Teide-hegyre. A légkondicionáló, a wifi és a műholdas TV szintén a felszereltség része.

Elhelyezés
- Kétágyas szoba Szoba mérete: 25 nm Kilátás: város Felszereltség: Tágas, légkondicionált szoba, kétszemélyes ággyal, minibárral, erkéllyel. A szoba káddal ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik.
- Oldalról óceánra néző szoba Szoba mérete: 31 nm Kilátás: oldalról óceánra néző Felszereltség: Tágas, légkondicionált szoba, kétszemélyes ággyal, minibárral, oldalról óceánra nyíló kilátású erkéllyel. A szoba káddal ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik.
- Óceánra néző szoba Szoba mérete: 31 nm Kilátás: óceán Felszereltség: Tágas, légkondicionált szoba, kétszemélyes ággyal, minibárral, óceánra nyíló kilátású erkéllyel. A szoba káddal ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik.

Étkezés
A gasztronómia az egyik erős pontja a szállodának. A vendégek ízletes készítményekkel örvendeztethetik meg ízlelőbimbóikat, elsősorban a környék jellegzetes terméke játszák az étkezések során a főszerepet. A felbecsülhetetlen értékű kanári-szigeteki konyha más országok zamatos receptjeivel és kulináris ajánlatokkal keveredik, amelyeket a svédasztalos vagy az a la carte étteremben próbálhatnak ki az utasok. A Be Live Experience Orotava szálloda teljes ellátást biztosít, amely reggelit, ebédet és vacsorát foglal magában, hogy élvezhesse a szálláshely konyhájából származó csodákat.
- La Cascada étteremben reggelit, ebédet és svédasztalos vacsorát is kínálnak, büfé rendszerben
- A Rotunda: a szálloda kellemes hangulata bárja, tökéletes egy délutáni vagy esti ital melletti kikapcsolódáshoz
- A medence mellett büfé és egy a la carte étterem várja a vendégeket.

Szolgáltatások
2 medence wifi a szállás egész területén étterem fitneszközpont akadálymentesített éjjel-nappali recepció terasz bár

Sport és szórakozás
2 medence, fitneszközpont, A szállodához egy medence melletti edzőterem és egy szolárium is tartozik.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások