Gran Canaria, Puerto Rico: Gloria Palace Royal Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319891
Utolsó frissítés:
2025.01.04. (Szo)
8 nap/7 éj
595 502 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Leírás
Strandok, wellness, 4 csillagos superior szálloda várja Gran Canarián, a Playa de Amadores gyönyörű strandja mellett! Nyaraljon családjával, párjával, barátaival, ebben a hotelben biztos a kikapcsolódás és az életre szóló élmény.

Távolságok
Óceán: 170 méter, Strand: 170 méter

Fekvés
A Playa de Amadores egy lenyűgöző mesterséges strand, Gran Canaria dél-nyugati részén. A tökéletes pihenést nyújtó üdülőfalu központja a 800 méter hosszú, tiszta vizű strand. A környéken bárok, éttermek és üzletek találhatóak.

Szállás
A playa de Amadores közvetlen közelében fekvő hotel előkelő helyen fekszik, hiszen alig több mint 100 méterre fekszik Gran Canaria egyik legnívósabb strandjától. A hegyoldalba épült wellness szálloda nem csak a kilátással, hanem első osztályú szolgáltatásaival és természetesen wellness részlegével is tökéletes nyaralást biztosít Önnek.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Gyönyörű kilátás várja ebben a 42 m2-es szobában! Tágas szoba erkéllyel, luxussal és eleganciával.A szobában elérhető: televízió, telefon, légkondíciónáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), Wi-Fi, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző lakosztály: Biztosan elégedetten fog távozni erről a gyönyörű szigetről, amennyiben ebben a tágas (70 m2) lakosztályban foglal szállást. A napfényes, elegáns lakosztályból remek kilátás nyílik az Amadores strandra. Az exkluzív lakosztályban külön hálószoba és nappali várja, a teraszon napozóágyak kerültek elhelyezésre.A szobában elérhető: televízió, telefon, légkondíciónáló, minibár (felár ellenében), széf (felár ellenében), Wi-Fi, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.

Étkezés
Kaia étterem - Ă  la carte: A Kaia étterem kitűnő konyhája és kifogástalan kiszolgálása miatt nagyon kedvelt étterem. A csodálatos kilátással rendelkező étteremből az Amadores strandot láthatja, megkóstolhatja a látványkonyhákban készült finomságokat, valamint a nemzetközi konyha legkiválóbb ételeit.Főétterem - büféétterem: A designétterem nagy ablakokkal és lenyűgöző kilátással rendelkezik az óceánra. Ez a büfé stílusú étterem sokféle finomsággal várja, akár reggeijét, akár ebédjét vagy vacsoráját kívánja itt elfogyasztani. Megjegyzés: kérjük az urakat, hogy vacsoránál hosszú nadrágot viseljenek. Köszönjük!Bárok és teraszok: Mirador medencebár: A medence melletti bár kényelmes terasszal várja, ahol harapnivalókat és italokat szolgálnak fel Önnek.Paraíso snack bár: A fő medence mellett található terasz, ahol italok vagy harapnivalók nagy választékát találja. A bár ebédidőben ínyenc menüt is kínál Önnek.Lounge bár: A bárban élő zene és tánc heti 3 alkalommal várja, nemzetközi szórakoztató műsorokat pedig heti 6 alkalommal élvezhet.Lobby bár: A szálloda bejáratánál, a recepció mellett található bárban koktélokat és italokat szolgálnak fel Önnek.

Szolgáltatások
2 medence, wi-fi, ételautomata, italautomata, légkondicionálás, üzletek, fodrászat, szépségszalon, újságok (felár ellenében), szobaszerviz, törökfürdő, gőzfürdő, pezsgőfürdő, masszázsmedence, masszázs (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), szauna

Sport és szórakozás
fitness esti szórakoztató műsorok, gyerekklub, asztalitenisz biliárd (felár ellenében), játszótér





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások