Gran Canaria, Playa del Ingles: Jardin Del Atlantico

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
2*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209987
Utolsó frissítés:
2025.04.01. (K)
8 nap/7 éj
309 901 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 250 méter Strand: 250 méter

Fekvés
Kiváló elhelyezkedése van a hotelnek, ugyanis közel az óceánpart és a strand. Taxi- és buszmegálló is található a közelben, maspalomasi golf pálya 2 km-re és a reptér mindössze 15 percre fekszik tőle. Egy játszótér és egy szabadtéri medence található a hotelben hatalmas pálmafákkal körülvéve. A közelben több bolt és étterem is található.

Szállás
A Jardín del Atlántico aparthotel kényelmes elhelyezést biztosít önnek, a szálloda trópusi kertje is a nyugodt kikapcsolódását segíti.

Elhelyezés
Standard apartman erkéllyel Szoba mérete: 42 nm Kilátás: kert, utca Ez a tágas és világos apartman tökéletes választás a kényelmes pihenéshez! Kétágyas hálószoba, saját erkély, teljesen felszerelt konyha, valamint kényelmes nappali-étkező kihúzható kanapéval és síkképernyős TV-vel várja. A csempézett padló és a fenyőbútorok kellemes, otthonos hangulatot árasztanak. Felszereltség: Saját konyhasarok, konyhai felszerelés, nappali, síkképernyős TV, saját fürdőszoba, fürdőszobai felszerelésDeluxe apartman erkéllyel Szoba mérete: 42 nm Kilátás: kert, utca Ez a barátságos apartman minden kényelmet biztosít a tökéletes pihenéshez! Tágas nappali, külön hálószoba, modern fürdőszoba küszöb nélküli zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel. A lakásban összesen 3 ágy található, tökéletes választás családoknak vagy baráti társaságoknak. Felszereltség: Saját konyhasarok, konyhai felszerelés, nappali, síkképernyős TV, saját fürdőszoba, fürdőszobai felszerelés

Étkezés
Egy büfé étterem áll a vendégek rendelkezésére snackbárral és diétás menükkel is várják.

Szolgáltatások
WiFi (6,00 EUR/24 óra) Medence Wellness Masszázs (felár ellenében) Széf (felár ellenében)

Sport és szórakozás
Játszótér Mini golf (felár ellenében) Biliárd (felár ellenében) Teniszpálya (Plusz költség)

Leírás
A Jardín del Atlántico a Playa del Inglés-ben, Gran Canaria legszebb strandjától és a híres Maspalomas-dűnék közelében található. Ideális választás családoknak, de a szórakozni vágyók is megtalálják a kedvükre való éjszakai életet a Kasbah és a Yumbo bevásárlóközpontok közelében. Ez a barátságos, melegbarát szálloda a Playa del Inglés szívében található, és tökéletes helyszín a felejthetetlen nyaraláshoz Gran Canaria déli részén!





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Playa del Ingles utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások