Gran Canaria, Meloneras: Seaside Grand Hotel Residencia 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
477933
Utolsó frissítés:
2024.08.08. (Cs)
8 nap/7 éj
931 414 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Seaside Grand Hotel Residencia egy luxusszálloda Gran Canaria szigetén, Maspalomas településen található. A hotel a sziget déli részén helyezkedik el, közvetlenül a híres Maspalomasi dűnék és a strand közelében, így a vendégek könnyen elérhetik a homokos partot és a természetvédelmi területet is.A szálloda romantikus és nyugodt környezete tökéletes választás pároknak, akik pihenésre és kikapcsolódásra vágynak, valamint a közelben található golfpályák miatt a hotel ideális választás a golf szerelmeseinek, akik egy luxus szálláshelyen szeretnének megszállni.

Távolságok
Strand: 600 m Óceán: 580 m

Fekvés
A hotel közelében található Maspalomas strand egy rövid sétával elérhető, ahol a vendégek élvezhetik a homokos partot és az Atlanti-óceán kristálytiszta vizét. Ezenkívül a szálloda közelében számos egyéb szolgáltatás és látnivaló is megtalálható, beleértve golfpályákat, bevásárlóközpontokat és éttermeket, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Szállás
A szállodában összesen 94 elegáns és kényelmes szoba található, melyek mindegyike modern felszereltséggel rendelkezik, beleértve a légkondicionálást, ingyenes Wi-Fi-t, síkképernyős TV-t és minibárt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a kertre vagy a medencére.

Elhelyezés
Kétágyas szoba Alapterület: 33 nm Kilátás: kert vagy medence A kertre néző, elegáns, légkondicionált szoba ingyenes Wi-Fi-vel, műholdas LCD TV-vel és L`Occitane piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. A szobához ingyenes gyümölcs, víz és újságok is tartoznak. Felszereletség: Erkély, Légkondicionálás, Saját fürdőszoba, Síkképernyős tévé, Minibár, ingyen wifi, Hajszárító, Széf A felső szintek csak lépcsőn közelíthetők meg, Síkképernyős tévé, Ébresztés, Kültéri bútorok, Járólap | márványpadló, Fűtés, Telefon, CD-lejátszóSuperior szoba Alapterület: 37 nm Kilátás: kert vagy dűnék vagy medence A gyarmati stílusú, franciaággyal felszerelt superior szobák kertre néző, fából készült erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Néhány szoba a Maspalomas homokdűnék oldalán található. A tágas fürdőszobában kád/zuhany, fürdőköpeny és papucs, valamint L`Occitane piperecikkek találhatók. Minden szobában minibár, légkondicionálás/fűtés, ingyenes wifi, friss gyümölcs és víz található.Deluxe szoba Alapterület: 33 nm Kilátás: kert A szoba kétszemélyes ággyal vagy 2 külön ággyal, ingyenes piperecikkekkel és fürdőköpennyel, valamint káddal, zuhanyzóval és bidével ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. A tágas szoba kétszemélyes ággyal vagy 2 külön ággyal, légkondicionálóval, minibárral, ülősarokkal, szekrénnyel, valamint síkképernyős, műholdas TV-vel rendelkezik. A szálláson 2 ágy található. Felszereltség: Erkély, Légkondicionálás, Saját fürdőszoba, Síkképernyős tévé, Minibár, ingyen wifi, Hajszárító, Széf A felső szintek csak lépcsőn közelíthetők meg, Síkképernyős tévé, Ébresztés, Kültéri bútorok, Járólap | márványpadló, Fűtés, Telefon, CD-lejátszó Felszereltség: Erkély, Légkondicionálás, Saját fürdőszoba, Síkképernyős tévé, Minibár, ingyen wifi, Hajszárító, Széf A felső szintek csak lépcsőn közelíthetők meg, Síkképernyős tévé, Ébresztés, Kültéri bútorok, Járólap | márványpadló, Fűtés, Telefon, CD-lejátszóJunior lakosztály Alapterület: 50 nm Kilátás: kert Ez a tágas, légkondicionált lakosztály külön nappalival és kanapéval rendelkezik. A szoba műholdas LCD TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel, kávéfőzővel és saját erkéllyel rendelkezik, kilátással a medencére vagy a kertre. A saját fürdőszobában pezsgőfürdő és Bvlgari piperecikkek találhatók Felszereltség: Erkély, Légkondicionálás, Saját fürdőszoba, Síkképernyős tévé, Minibár, ingyen wifi, Hajszárító, Széf A felső szintek csak lépcsőn közelíthetők meg, Síkképernyős tévé, Ébresztés, Kültéri bútorok, Járólap | márványpadló, Fűtés, Telefon, CD-lejátszó

Étkezés
Étterem A többszörösen díjnyertes étterem kanári kulináris specialitások és gondosan válogatott borok széles választékát kínálja. Első osztályú séfjeink minden nap csak a legfrissebb alapanyagokból készítenek kivételes Ă  la carte menüt vendégeink számára. Éttermünk a Gran Canaria-szigeteki borok széles választékát kínáljaDress code: Laza elegáns. Este az uraknak hosszú nadrágot kell viselniük. Vacsora közben rövidnadrág nem megengedett.Medence bár Házi tapasokat és snackeket kínál. Ebédidőben mindig friss, szezonális alapanyagokból készült tapas, harapnivalók és á la carte ételek széles választékát kóstolhatja meg.Zongora bár Egy vacsora előtti aperitif ebben az elegáns és kényelmes bárban, amely panorámás teraszunkon is elfogyasztható. A zongora bárban élőzene kíséri a vendégek estéjét.Cross-dining Esencia és La Bodega éttermekben. Cross dining kínálatunkkal lehetőséget biztosítunk testvérszállodánk éttermeinek meglátogatására. Vacsorázzon az 5 csillagos Seaside Palm Beach szállodánk fő éttermében, vagy az Esencia és La Bodega a la carte éttermekben.A séfről Michellin-sztárszakács, Wolfgang Grobauer. Ügyfeleink 2011 óta kóstolhatják meg a finom, ínyenc ételeket, amelyeket Wolfgang Grobauer séfünk készített nekik.

Szolgáltatások
wellness/spa részleg fittness terem medencék (fő és wellness medence) golf

Sport és szórakozás
golf fittness terem tenisz jóga Thai Chi animációk gyerekeknek asztali tenisz, sakk, darts





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Gran Canaria utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Meloneras utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások