Salalah a világ legszebb helyeivel van megáldva, a strandjai egyszerűen csodálatosak

Ablak a Világra - Utazási magazin


Salalah a világ legszebb helyeivel van megáldva, a strandjai egyszerűen csodálatosak
Kapcsolódó utazások

Salalah a világ legszebb helyeivel van megáldva, a strandjai egyszerűen csodálatosak. Az itteni strandok szépsége a tengerkék minden színében, a puha homokban, az állandó napsütésben és a kiszámítható tisztaságban rejlik. 

Omán egyik legegyedibb és legizgalmasabb strandja az Al Mughsail Beach, mely a déli Salalah üdülővárosban található. Ez a lélegzetelállító partszakasz tiszta vizekkel, puha homokkal és egy drámai sziklás tájjal büszkélkedhet.

Hogy a fentin kívül mely strandokon a legjobb úszni vagy napozni, pihenni Ománban?
- Yiti Beach, Muscat. A főváros városközpontjától körülbelül 28 km-re található Yiti Beach Omán egyik félreeső és kevésbé ismert strandja.
- Ras Al Hadd, Al Hadd
- Masirah-sziget
- Al Bustan Beach, Muscat
- Al Sawadi Beach (Shell Beach azaz kagyló strand), Barka
- Khalouf Beach, Dél-Maszkat
- Marjan Beach, Muscat
- A Qurum Beach az ománi Muscat egyik legnépszerűbb strandja, szinte a város szívében található. Ez egy hosszú, széles aranyszínű homokos szakasz, amelyet sziklák és tiszta kék víz szegélyez. A strand tökéletes úszásra, napozásra és pihenésre, és számos tevékenységet kínál minden korosztály számára.
- Qantab strand: Ománban számos ingyenes, félreeső strand található, amelyek közül sokat csak a helyiek ismernek, de a Qantab Beach extra különleges. A Mascat központjától mindössze 30 perces autóútra található strand egy homokos sziklákkal és a nyílt tengerrel körülvett öbölben van elrejtve.

Kapcsolódó utazások

Forrás: Start Utazás  

Kapcsolódó cikkekKapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások