Katar

A Katari Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Katari , a Katari legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 24 utazás közül választhat.

Katari foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


Katar, az Arab-félsziget egyik legkisebb és sokáig az egyik legelzártabb országa csak alig két évtizede nyitotta meg kapuit az idegen látogatók előtt.

Katar utazás TOP 10

Katar úti célok

Az összes Katar »

Katar

Az összes Katar »

Katar ismertetőKatar üdülőhelyek

Katar utazási magazin

Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways

Az egyik legdinamikusabban fejlődő légitársaság, a Qatar Airways jelenleg 79 desztinációra 58 géppel közlekedik, de decembertől Ahmedabad (India), a nyári szezontól pedig Saigon (Vietnám) és Cebu (Fülöp-szigetek) is felkerül a palettára.A flotta átlagéletkora 3,5 év, amely tovább fiatalodhat a nemrég rendelt 80 darab új gépeknek köszönhetően. Hamarosan a teljes hálózaton széles törzsű, nagy hatótávolságú Airbus A340 gépek repülnek, magas szintű szórakoztató elektronikával a fedélzeten. Katar legfontosabb küldőpiaca Nagy-Britannia; Londonból és Manchesterből indulnak járatok, az előbbiből heti 47 alkalommal Európából ezen kívül Bécsből, Frankfurtból, Berlinből, Münchenből, Párizsból, Zürichből, Madridból, Rómából, Milánóból, Athénból és Isztambulból indulnak a sivatagi kecske emblémájával jelzett gépek. A katari terminál folyamatosan újul: tavaly novemberben elkészült az új business és first class terminál, ezáltal a turistarészleg is mentesült, illetve ki is bővítették. 2012-re [...]
Teljes cikk
Katar foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Katar »

Katari programok, fesztiválok, ünnepek

április
23

Ramadán

A muszlim világ szent hónapja, a ramadán 2020-ban április 23. és május 23 közé esik. A ramadám lezáró ünnepe június 4-ével kezdődik.
2020.04.23


/
május
20

Laylat-ul-Qadr

Az Hatalom Éjszakája, Ramadán hónapjának 27 . napján. Arra az eseményre emlékezik, amikor Mohamed átvette a Koránt. A muszlim hívók számára bizonyára az év legszentebb éjszakája.
2020.05.20


/
július
30

Eid al-Adha

A muszlim világ egyik legfontosabb ünnepe, az Áldozat Ünnepe. Az egész muszlim világ Ábrahám ősatya előtt tiszteled, aki követte Isten parancsát és kész volt feláldozni saját fiát odaadása bizonyítására. A 4 napos ünnep alatt a közhivatalok zárva tartanak, és sok családi üzlet sem nyit ki.
2020.07.30


/
 

Katar foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Katar »

Katar leírásVízum, követségKatar adatlap(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek
|[REM_CODE]|