Emlékeztetők

Mentse el egy mozdulattal a leginkább tetsző utakat

Hogy egy már megtalált utazást ne kelljen újra elővadászni az adatbázisból, valamint, hogy a különböző helyeket talált ajánlatokat könnyen összelehessen hasonlítani az ajánlatokról emlékeztetőket készíthet.

Egy ajánlatról emlékeztetőt az ajánlatot részletesen ismertető oldalon a Kedvencekhez gombra kattintva vehet fel. Egyszerre 12 ajánlatot van módja rögzíteni. Emlékeztetőt egy konkrét időpontról készíthet.

A emlékeztetőket regisztráció és bejelentkezés után az Emlékeztetők menüpont alatt nézheti meg.

A cetlin található képre kattintva az ajánlathoz tartozó képgalériát, míg az ajánlat címére kattintva a magát az ajánlatot nézheti meg. Az ajánlathoz a Megjegyzés linkre kattintva megjegyzéseket fűzhet. A megjegyzés a cetlivel együtt tárolódik.

Mivel indulási időpontonként az ajánlatok ára változhat egy emlékeztető cetli nem egy ajánlathoz, hanem egy indulási időponthoz tartozik. Amennyiben az indulás ideje lejárt a cetli automatikusan törlődik.

Egy emlékeztető törléséhez kattintson az emlékeztető lehajló sarkára, mintha a képernyőről húzná le az odaragasztott post-it cetlit.(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|