Regisztált szolgáltatások adatkezelési tájékoztatója


A Start Utazás átfogó adatkezelési tájékoztatója

Annak érdekében, hogy a hozzájárulásról megalapozottan tudjon dönteni, az alábbi tájékoztatást adjuk:

A Start Utazás számos, csak regisztrált felhasználóknak fenntartott szolgáltatást tart fenn.

A regisztráció során megadott személyes adatok:
  • név
  • e-mail cím;
  • felhasználónév
  • jelszó
A regisztráltak azonosítása az e-mail cím alapján történik, a nevet a kapcsolattartásra, a felhasználó nevet az Ön által készített tartalmak (beszámoló, blog, ajánlat értékelés, stb.) megjelenítése során használjuk fel.

A Regisztráció során megadott személyes adatokat a Helmond Kft. kizárólag a Start Utazás szerkesztése és a tartalmak személyre szabására használja fel. harmadik fél részére nem adja át és adatkezelésre nem továbbítja.

A Helmond Kft. informatikai rendszereit üzemeltető alkalmazottai a titkosítottan tárolt jelszavak kivételével minden, a Helmond Kft. szerverein tárolt adathoz képesek hozzáférni.

A megadott személyes adatok kezelése a regisztráció után mindaddig fennmarad, amíg Ön a szolgáltatásról ki nem iratkozik, vagy egyébként nem kéri a személyes adatok törlését. Az adatok törlése esetén a törlés fizikai, a törölt adatok visszaállítására nincs mód. A Regisztrációs fiók a regisztráció során megadott adatokkal együtt az utolsó bejelentkezéstől számított 3 év után automatikusan törlődik.

A Regisztráló látogató szavatol azért, hogy a Regisztrációhoz kötött szolgáltatások igénybevétele során általa más természetes személyekről megadott vagy hozzáférhetővé tett személyes adat kezeléséhez (pl. a Felhasználó által generált tartalom közzététele során stb.) az érintett természetesen személy hozzájárulását jogszerűen beszerezte. A látogató által a regisztrációhoz kötött szolgáltatásokba feltöltött, megosztott felhasználói tartalomért minden felelősség a Felhasználót terheli.

Ön e-mail címének valamint a regisztráció során megadott adatainak (pl. felhasználó név, azonosító, jelszó stb.) megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről ill. az Ön által megadott adatok felhasználásával kizárólag Ön vesz igénybe szolgáltatást.

További fontos tudnivalók a Helmond Kft. adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|