Hírlevél adatkezelési tájékoztató


A Start Utazás átfogó adatkezelési tájékoztatója

Annak érdekében, hogy a hozzájárulásról megalapozottan tudjon dönteni, az alábbi tájékoztatást adjuk:

A Start Utazás rendszeresen állít össze és küld ki utazással kapcsolatos hírlevelet. A hírlevél jelentkezés űrlap kitöltésével (neve és e-mail címe megadásával) Ön feliratkozik a Start Utazás hírlevelére, és rendszeresen utazási ajánlatokat tartalmazó hírlevelet fog kapni egészen addig, amíg le nem iratkozik a hírlevél listáról.

A Start Utazás hírleveleit a Helmond Kft. alkalmazottai állítják össze, szerkesztik és küldik ki. A Helmond Kft. a hírlevél feliratkozás során az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag hírlevél küldésre használja, harmadik személynek nem adja át és adatkezelőnek nem továbbítja.

A hírlevél jelentkezés azonosítója az e-mail cím. A hírlevelekről lejelentkezni a hírlevelek végén, a Leiratkozás gombra kattintva, vagy a Start Utazás fejlécében a Hírlevél jelentkezés linkre kattintva, majd a leiratkozás ablakban az e-mail címe megadásával tud.

A hírlevél leiratkozás fizikai törlést jelent, a törléssel megsemmisül minden, az Ön e-mail címéhez kapcsolódó adat. Lejelentkezés után a nyilatkozata megadásával bármikor újra feliratkozhat.

További fontos tudnivalók a Helmond Kft. adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|