Ajánlatkérés adatkezelési tájékoztató


A Start Utazás átfogó adatkezelési tájékoztatója

Annak érdekében, hogy a hozzájárulásról megalapozottan tudjon dönteni, az alábbi tájékoztatást adjuk:

Az ajánlatkérő lap kitöltésének és az itt kért személyes adatok megadásának a célja, hogy a Helmond Kft. (1025 Budapest Verecke u. 138, adószám: 14498662-2-41, Cg.: 01-09-906127) által üzemeltetett Start Utazási Iroda részére el tudja küldeni ajánlatkérését, valamint a Start Utazási Iroda ügyintézői az ajánlatkérést meg tudják válaszolni és a szüksége kommunikációt le tudják folytatni.

Az ajánlat megtételéhez a következő adatokra van minimálisan szükség:
  • ajánlatkérő neve, elérhetőségei;
  • az együtt utazó száma, a gyermekek életkora (az esetlegesen érvényesíthető kedvezmények figyelemben vételéhez).
Az ajánlatkérés során megadott személyes adatokat a Helmond Kft. kizárólag az ajánlat adásra és kapcsolódó kommunikáció céljára használja, harmadik félnek nem adja át és adatkezelésre nem továbbítja.

A megadott személyes adatokat a Helmond Kft. értékesítést, ügyfélkiszolgálást végző munkavállalói és az őket felügyelő vezetők ismerik meg. A Helmond Kft. informatikai rendszereit üzemeltető alkalmazottai a titkosítottan tárolt jelszavak kivételével minden, a Helmond Kft. szerverein tárolt adathoz képesek hozzáférni.

Az ajánlatkérés során megadott adatok kezelésének tartama az ajánlatkérés feladásától számított 3 év.

Amennyiben az ajánlatkérés eredményeként szerződéskötésre kerül sor, további adatok megadására lesz szükség. Az ajánlatkérés eredményeként megkötött szerződés létrejötte után a Helmond Kft. az online foglalás során megadott adatokat a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint kezeli tovább.

További fontos tudnivalók a Helmond Kft. adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|