Luxusnyaralás az Emirátusokban: 3 éj Dubai + 4 éj Ras Al Khaimah, tengerparti 5* hotelben!

Magyar idegenvezető várja Önt Dubaiban! Utazás a világ legjobb légitársaságával!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
155422
Utolsó frissítés:
2024.10.22. (K)
9 nap/7 éj
559 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




EGYEDÜLÁLLÓ UTAZÁS, NE HAGYJA KI! Előfoglalási akciós árak, a szabad helyek függvényében!

Városnézés, vásárlás, programok 3 napon keresztül Dubaiban, majd pihenés egy 5* luxushotelben Ras Al Khaimah csodálatos tengerpartján! (Dubaiban a hasonló kategóriájú tengerparti szálloda szinte aranyárban van, többszöröse az alábbinak)

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! 
Mi gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet…
Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.
Dubaiban, már a repülőtéren partnerünk évek óta a városban élő magyar munkatársai várják Önöket, transzfert biztosítanak a repülőtérről a szállodába, segédkeznek igény esetén a szobakulcsok átvételében, megbeszélik a fakultatív program-lehetőségeket Önökkel és a nyaralás teljes időtartamára korlátlan magyar nyelvű asszisztenciát biztosítanak. (Lehetőség van arra, hogy egy helyi feltöltőkártyás telefont igényeljenek, 5.000,- Ft-os kezdőösszeggel, hogy a magyar munkatársakkal való kapcsolattartást megkönnyítsük. A készüléket a nyaralás végéig utasaink maguknál tarthatják, akár itthonra is jóval olcsóbban telefonálhatnak!)

Ras Al Khaimah
A legészakibb emírség és sokszor a legszebbnek is tartják. Ami a természetet illeti, Ras Al Khaimah az összes közül a legváltozatosabb, találni itt hegyeket és termővölgyeket, sivatagokat és tengert is. Az emírséggel azonos nevű főváros viszonylag csendes és kevésbé modern, mint a többi emírség fővárosai. Ras Al Khaimah városa két részre van osztva-egy régi és egy új városrészre.

Program:

1. nap: Elutazás Budapest - Dubai útvonalon este, közvetlen járat, átszállás nélkül, 20 kg poggyász az árban. Az éjszakát a repülőn töltjük. 

2. nap: Érkezés a menetrend függvényében kora reggel Dubai nemzetközi repterére, ahol a magyar nyelvű képviselő fogadja az utasokat, ezt követően transzfer a szállodába. (3 éjszaka Dubaiban).

3-4 nap: városnézés  Dubaiban
Magyar nyelvű fakultatív programokon való részvételi lehetőség: Dubai városnézés, Abu Dhabi városnézés, sivatagi szafari, vízipark vagy az Emirátus egyéni felfedezése, városnézés, vásárlás (kérje árlistánkat a fakultatív programokról). 

5. nap: Dubai - Ras Al Khaimah transzfer, magyar asszisztenciával, kijelentkezés a dubai szállodából, kb. 1,5 órás transzfer a forgalomtól függően Ras Al Khaimah-ba
A Hilton Ras Al Khaimah Resort and Spa 5* szállodában a szobák elfoglalása, tengerparti nyaralás (4 éjszaka)

9. nap: Ras Al Khaimah - Dubai buszos transzferrel a repülőtérre, hazautazás Dubaiból Budapestre
A menetrendhez igazodva reptéri transzfer, hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend szerint.

 

Tervezett menetrend: 

10.22. Budapest-Dubai 22:40-06:10 (10.23-a)

10.30. Dubai-Budapest 17:45-20:55

Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják. 

 

Dubai, Media Rotana 5* 

A szálloda weboldalának megtekintéséhez kattintson ide!

Fekvése: A remek értékeléseket kapott szálloda Dubai belvárosában található, pár perc sétára a metrótól. Innen minden látnivaló könnyen elérhető. A transzferidő a reptérről kb. 20 perc. 
Szolgáltatások: éttermek, kávézó, bár, medence, fitness terem, szauna, gőzfürdő, masszázs lehetőségek, business center, konferencia terem, fodrász, ajándékbolt, mosoda, pénzváltási lehetőség, ingyenes WIFI. 
Elhelyezés: az ízlésesen berendezett szobák légkondicionáltak, televízióval, minibárral, tea- kávéfőzővel, széffel és telefonnal felszereltek.
Ellátás: Reggeli. Vacsora felár ellenében igényelhető.


Ras Al Khaimah: Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort 5*

A szálloda weboldalának megtekintéséhez kattintson ide!

Fekvése: a méltán híres szállodalánc tagjaként a minőséget garantáló Hilton hotel közvetlenül a hosszú, csodálatos homokos tengerparton épült, Dubai repterétől kb. 1,5 órás transzferútra. Ras Al Khaimah városközpontba a hotel shuttle buszt indít.
Szolgáltatások: éttermek, bár, kávézó, medence, gyerekmedence, fitness terem, szauna, gőzfürdő, masszázs lehetőségek, búvárközpont, vízisport lehetőségek, gyermekklub, tiniklub, játszótér, business center, fodrászat, autóbérlés, pénzváltás, mosoda.
Elhelyezés: szobái légkondicionáltak, telefonnal, televízióval, tea-kávéfőzővel, minibárral, széffel felszereltek, tengerre néző szoba felár ellenében foglalható.
Ellátás: Reggeli. Félpanzió vagy all inclusive ellátás felár ellenében igényelhető.


Fakultatív programok Dubaiban, magyar nyelven, akár 2 főtől is, garantáltan: (tájékoztató USD/fő ár, itthon kérjük megrendeléskor jelezze a szabad helyek miatt, a helyszínen fizetendő)

- Régi Dubai városnézés fél napos : 70
- Modern Dubai városnézés fél napos: 110 (kiegészíthető Burj Khalifa belépővel) 
- Modern Abu Dhabi városnézés aranyporos capuccinoval az Emirates Palace-ban: 165
- Kulturális Abu Dhabi túra: 125 
- Sivatagi túra vacsorával: 95
- Burj Khalifa, kilástás a világ legmagasabb felhőkarcolójából: belépőjegy és (transzfer nélkül): 65 USD/fő-től
 

Az utazás foglalható rövidebb-hosszabb turnusban is! Kérje ajánlatunkat!

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!

Figyelem: Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 









 
Töltődik a foglalási lap
Egyesült Arab Emírségek utazás, nyaralás Ras al Khaimah utazás, nyaralás Dubai utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások