Utazás, nyaralás, körutazás - Start Utazási Iroda

Maldív-szigetek a pandémia alatt

Maldív szigetek pandémia alatt

Nem sok olyan hely van most a világon, ahová viszonylagos biztonsággal lehet most egy kis kikapcsolódás kedvéért utazni. A Maldív-szigetek a kevesek egyike.

A Maldív-szigetekre történő  belépéshez 1 db angol nyelvű, az itthonról történő indulást megelőző 96 óránál nem régebbi negatív PCR teszt, valamint a belépést megelőző 24 órán belül online regisztráció szükséges.

A szállodák betartják a szigorú előírásokat. A dolgozók nem hagyták el a szállodát tavasz óta. Malé-ba, a fővárosba nem lehet bemenni sem a turistáknak, sem a szállodában dolgozóknak. A személyzeten maszk van, sűrűn és alaposan takarítanak.  

További részletek >>

265 900 Ft / fő-től

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ 5.000 FORINTTAL

Foglalja le a nyaralását most mindössze fejenként 5.000 Ft-tal, csak a Start Utazáson!

A szokásos 40%-os előleg helyett a Start Utazással most mindössze fejenként 5.000 Ft kezdőrészlettel ki tudja használni az előfoglalási időszak kedvezményeit »
További részletek
Nyaralások 5.000 Ft-os akcióban

VÉDŐHÁLÓ: A START UTAZÁS MEGVÉDI ÖNT!

Amikor a Start Utazásnál vásárol utat, nagyobb biztonságban van, mintha közvetlenül
az utazásszervezőnél foglalna.

Nagyon odafigyelünk, hogy mely utazás szervezők útjait értékesítjük, nagyon szigorúan választjuk ki a partnereinket. Ennek a fokozott gondosságnak meg is van az eredménye: az elmúlt 15 évben a Start Utazás ügyfelei rendre kimaradtak a nagy utazás irodai csődökből.

Ha mégis bekövetkene egy nem várt esemény, az Ön utazása akkor is védve van. Sokkal jobban, mintha bárhol máshol foglalt volna.
További részletek


Mexikói nyaralás a járvány idején

Mexikó pandémia alatt

Mexikó nem köti semmilyen feltételhez a beutazást.  A szállodák nyitva vannak, de üresek, az árak nagyon alacsonyak és a Karib-tenger ugyanúgy ragyog. Ha végre mindenképpen szeretne kiszakadni a téli szürkeségből, Mexikó a járvány alatt is jó választás.

Előzetesen egy online kérdőívet kell kitölteni,érkezéskor pedig a reptéren megmérik a beutazók testhőmérsékletét. Határellenőrzés és belépés után szabadon lehet mozogni.

A légitársaság nem kér az utazáshoz tesztet. Átszálláskor a repülőteret nem lehet elhagyni, maszk viselése szükséges. A fedélzeten minden járatindulás előtt fertőtlenítik, a légcserélők HEPA szűrővel vannak ellátva.

További részletek Mexikóba történő utazáshoz »  

309 900 Ft / fő-től

TOP 10 6 utazás

Legutolsó szálloda értékelés

4.7 pont - 1 értékelés

Imperial Med Hotel 4*

Utolsó értékelés: 4.7 pont
Tetszett: Tisztaság , rend , ligetes kialakítás , remek medence Nem tetszett: Nem tetszett az igen borsos [...]
Szálloda értékelései
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|