Mallorca, Magaluf: Sunlight Bahia Principe Coral Playa Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308558
Utolsó frissítés:
2024.09.10. (K)
8 nap/7 éj
489 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Szolgáltatások
A vendégek ellátásáról főétterem és 2 bár gondoskodik. 24-órás recepció, tévészoba, WIFI a hotel egész területén, szabadtéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, fitneszterem, asztalitenisz és animációs szórakoztató programok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A gyermekeket miniklub és játszószoba várja. A strandtörölköző ingyenes, de felvételkor depozit fizetendő. Térítés ellenében: konferenciaterem, mosoda, billiárd.

Elhelyezés
A 184 szoba mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, bérelhető széffel, WIFI internetkapcsolattal, műholdas LCD tévével, minibárral (térítés ellenében), vasalóval és vasalóállvánnyal (kérésre) és erkéllyel felszerelt. A standard szobák kb. 18 nm-esek.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében. All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snackek, helyi alkoholmentes italok (10:30-23:00 között), minibár (csak érkezéskor) üdítőkkel, snackkel és sörrel feltöltve. Az All Inclusive ellátás keretein belül az alkoholos italok korlátozottan fogyaszthatók (kizárólag ebédnél és vacsoránál, személyenként max. 3 ital, a szálloda által meghatározott kínálatból). Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import- és palackozott italok.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások